Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Trek (TOS) 1x24 – Édenkert kis szépséghibával

2015. december 05. 12:00 - Kapitánylány

Csillagidő 3417.3 Az Enterprise csillaghajó épp az Omicron Ceti III-at közelíti meg, Uhura jelenti is, hogy hiába próbálja az ott élő kolóniával felvenni a kapcsolatot, nem érkezik válasz. Spock és Kirk beszélgetéséből kiderül, hogy valószínűleg nem is kapnak, a folyamatos Berthold sugárzás miatt már nem is élnek, igaz ennek tudatában vállalták a telepítést. A kapitány összeállít egy 5 fős kutatócsoportot (rövid ideig túl lehet élni a bolygón), Kirk, Spock, McCoy, Sulu és még két tiszt indul el felfedezni a felszínt. A kolónia telepe kihalt, Jim végtelenül szomorú a veszteség miatt, feleslegesen haltak meg, de ekkor a hátuk mögött megszólal Elias Sandoval, a vezető, még mindig élnek!

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
komment

Válótársak 1x04 - A mi Prágánk (18+)

2015. december 04. 14:46 - Dzsudibí

Nyitó: Petőfi utcai lakás, eltűntek a védőfóliák és a sitt, helyette csinosan berendezett kis szobában vagyunk, a három jómadár teljes díszben, ing betűrve, angyali mosoly, katonás rend, előttük Tamara és Zsófi. A fiúk kávéval kínálják őket, ajánlkoznak, hogy megmutatják a gyerekszobát, Tamara arcán maf - ami a wtf magyarított változata, köszönet érte Zsoca barátomnak - akkor ezek hivatalosan is összeköltöztek itt hárman? Persze főcím, megint csak később tudjuk meg, mi történt. 

1.png

Tovább
Címkék: 18+ válótársak
komment

Z, mint zombi 1x06 - Resurrection Z

2015. december 04. 13:00 - Zirowe

A házastársakat hátrahagyva vágunk neki a mai résznek. A bevezetőben Polgi próbálja összeszedni amit eddig tudni lehet a fertőzésről, de gyakorlatilag az összes horrorfilmes klisé felsorolása után sem lehet tudni, hogy a sorozat betegsége honnan ered, de egyáltalán érdekel ez minket?! Nem, jó szórakozás ez anélkül is. Váltás és már egy kis kápolnában vagyunk, ahol lekötözött z-khez fohászkodik a gyülekezet, valami örömteli napról hadovál a pap és a béke igazi értelméről az újjáéledés által. Kezdem sejteni miről van szó, de a monológ és a feszületek nyakba akasztása során a feszültség csak egyre növekszik.

z01.jpg

Tovább
komment

Crossing Lines - Határtalanul 3x09 - Expose

2015. december 04. 11:00 - Chat Géza

Ritka szövevényes epizódnak nézünk elébe. Megint Horvátországban vagyunk, apuka skype-ol anyával, hogy mennyire nagy a hiány, bárcsak otthon lehetne a kölkökkel, de valakinek melózni is kell, így fater marad még Horvátba, de igyekszik haza, hogy elmehessenek abba a remek kis étterembe.Valaki becsenget a hotelszobába, majd egy kis német nyelvű anyázás veszi kezdetét, ami aztán francia bokszba csap át, de olyan durván, hogy még a skype vétel is megszünik. Anya egyből hívja az ottani yardokat, akik kimennek helyszínelni, mire egy holttest lendol az egyik kocsi tetején. Ehezz az ügyhöz a helyi erő kevés, úgyhogy hívni kell az ICC-t.

Tovább
komment

Young & Hungry 1x07 - Young & Secret

2015. december 04. 11:00 - Lilac Scorpion

Josh és Cooper Josh irodájában melóznak, Cooper az ingyen wifi és a panorámaablak miatt panaszkodik… egész jól elvan a két srác, annál is inkább, hogy megjelenik közös kis szerelmük, Gabi az ebéddel. A csaj persze sürgősen eltávolítja Coopert a szobából némi smacizás reményében – egy fél kanál ketchup egy ciberzseni pólóján sok mindent megold, főleg, ha titkolni kell a kapcsolatot a főnök előtt. Enyhén gimis beütésű a problémakör, de kurta az intró, jön a főcím, jó pont a résznek.

01.jpg

Tovább
komment

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x20 – Sebek

2015. december 04. 10:00 - Smokey the bear

A nagy dupla részes évadzáró előtt járunk, lesz sok izgalom. Amerikában ezt a részt a Bosszúállók 2. után adták le, nem véletlenül lesz benne annyi utalás a filmre. Kezdetnek itt van nekünk a rég látott Sam Koenig, aki, a magyar TV vetítésről mit sem tudva, remek időzítéssel pont most alszik Star Wars-os ágyneműben. A tesója Billy ébreszti telefonon, mert változás van a tervben. Mint kiderül Coulsonra vártak, akinek hamarabb szállt le a gépe. Hogy ne vesszünk el teljesen, a képernyőre kiírják a kedvünkért, majd Sam és Coulson kérdezz-felelekéből is kiderül, hogy egy évvel korábban járunk, mégpedig a Théta protokollnak helyt adó bázison. Na, és hogy mi az istennyila ez a titkos protokoll? Egy zsír új helicarrier. Ahhoz képest, hogy illegalitásban működnek, szép teljesítmény.

1_koenig.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 7685-7686-ik rész:

2015. december 03. 16:00 - Gillotte

Zsófi kikel magából annak hallatán, hogy Tóbiás szteroidokat szed. Tóbiás azzal védekezik, hogy minél hamarabb fel akart épülni Zsófi miatt, s Zsófi könnyek közt megígérteti vele, hogy többé nem szed semmit ami árthat neki. A két jelenet közt hasat növesztő Zsófi egy ajándékzacskóval állít be Timikéhez, hogy bocsánatot kérjen tőle amiért elüldözte. A zacskóban ruha leledzik, Timikének meg is tetszik az egyik, ideális koszorúslány ruha lenne, de túl hosszú, úgyhogy megkéri Zsófit, hogy varrassa már fel, hamár ilyen jóban vannak. Meg sem lepődik az ember…

bk_november30_1png.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Defiance 3x11 - Of a Demon in My View

2015. december 03. 15:00 - Szencsike

Ott hagytuk abba, hogy Nolan agyában bugos lett a bárkatech, és sajnos egy kisebb katasztrófát idézett elő azzal, hogy megölte a Votan Kollektíva rendkívül szimpatikus kancellárját. Nolan és Irisa (aki ugye nem hagyhatja el, hisz ha túl messzire kerülnek egymástól, akkor mindketten meghalhatnak) egy hosszú, Brazíliába tartó út elején járnak. Viszont nem velük, hanem régi barátnőnkkel, Berlinnel kezdünk, aki félúton jár valahol a meseerdőben, a táblák szerint a 64-es államközin vagyunk…  Belefutott egy katonai konvoj maradványaiba, a kocsik szétégtek, és elszórtan hullák fekszenek az úton. Berlin katonai reflexei bekapcsolnak, fegyverrel a kezében kutatja át a kiégett autók környezetét, útonállók támadhatták meg a konvojt, az egyik oldalára fordult járműben hát kit talál meg… Irisa! Micsoda véletlen, hogy Berlin erre járt! Hála a jó égnek, Berlinben maradt annyi emberség, hogy kiszedi a beszorult lányt, akinek szerencsére semmi komolyabb baja, csak az események hatása alá került. Elmeséli megmentőjének, hogy Nolant valaki elrabolta, viszont él, mert érzi, hogy életben van. Berlin pedig egyedül van, miután hallott Nolan incidenséről, úgy döntött, hogy visszatér a városba, hátha kell Amandának a segítsége. Kedves tőle, ám vagy nem ízlett a nemrég felmelegített Conrad von Bach káposzta és szétmentek, vagy hőst játszik és megy majd vissza hozzá?

1.png

Tovább
komment

A titkok könyvtára (The Librarians) 2x05 – A Könyvtár lelke (The Hollow Men)

2015. december 03. 11:00 - Kapitánylány

Az Annex-ben vagyunk, Cassandra egy régi könyvvel érkezik meg egy mikrofonszerűséghez, egy bizonyos Zarathrustra szeméről kellett információt gyűjtenie Eve részére, aki valahol ezt a követ keresi. A többiek is előbukkannak, Jake a kandallóból, míg Ezekiel a plafonról, kikapcsolta a védelmi rendszert. Egy csomó műtárgy között kellene megtalálni a szemet, Eve pontosabb infókat szeretne, ekkor fut be Cass mellé Jenkins, rögtön közli is, hogy egy üveggolyót kell keresni, ami már a 73. eltűnt tárgy a Könyvtár leltárjában. „Az elveszett tudás kulcsát” csak úgy odaajándékozták a jelenlegi tulajdonosának, ezt egy feltört e-mail-ből tudták meg a könyvtárosok. Eve kezd türelmetlen lenni, majd lecsap egy megmozduló páncélt, amiben Flynn csempészte be magát a terembe.

01.jpg

Tovább
komment

Összezárva Friderikusszal 2x10 - Berki Krisztián

2015. december 03. 10:00 - Csecse Becse

12:15 – 1. óra | Sándor téblábol, a bejárati ajtók mögött pedig eheti vendége, Berki Krisztián életművész várakozik egy operatőr kíséretében. Később kiderül, miért is. Ajtó nyílik, Krisztián be, a kamerás pali kint marad. Üdvözlés, Krisztián egy „jó reggelt”-tel indít, Sándor pedig megjegyzi, hogy már dél elmúlt, és még késett is. Ő soha nem késik, ő érkezik, így a válasz. A jó reggelt köszöntést azért alkalmazza bármilyen napszakban, mert arra felfigyelnek, reggel is, este is. Folytatás hajtás után.

00_mai.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása