Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Foglalkozásuk: amerikai 1x07 – Kötelesség és becsület

2015. október 16. 16:38 - Bruti

A szokásos reggeli családi csetepatéval indítunk, míg a gyerekek veszekednek, Elizabeth fél szemmel próbál a tévére koncentrálni, ahol éppen egy lengyel ellenzéki vezető New York-i látogatásáról számolnak be. De láthatóan ez csak őt érdekli, a srácok inkább elvonulnak.

vlcsnap-00001_6.jpg

Tovább
Címkék: The Americans
Szólj hozzá!

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x12 – Vállald fel önmagad!

2015. október 16. 11:00 - Smokey the bear

Ezúttal a portugál tengerparton kezdünk. Fiatalok tábortűz körül ücsörögnek, amikor a vízből a harcos amazon, Sif úrnő tűnik fel, karddal a kezében. A srácok csak egy kicsit húzzák fel a szemöldöküket, nyilván arrafelé ez mindennapos jelenség. Sif feje vérzik, és csak annyit tud kinyögni, hogy „kávát” keresi. A srácok nem értik, de az egyik fiú szívesen felajánlaná a szolgálatait a nőnek, aki ezt egy hatalmas ütéssel honorálja. Az elképedt táborozók érdeklődnek, hogy mégis ki a fene, mire Sif csak annyit válaszol, hogy fogalma sincsen. Itt valami nagy gebasz lehet.

1_sif.jpg

Tovább
3 komment

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x11 – Utóhatás

2015. október 16. 09:00 - Smokey the bear

Az előző rész kicsit felrázta Coulson amúgy sem túl vidám napokat élő csapatát. Tripet elvesztettük, Skye pedig olyan képességre tett szert, amit még maga sem ismer, hogy Raina fantasztikus álalakulásáról ne is beszéljünk. Az eredeti cím a sokk kifejezéssel operál, és tényleg. Na, de lássuk a részleteket! A kályhától indulunk. 1983-ban vagyunk, egy üres szobában az előző rész végén látott szem nélküli ember próbálgatja az erejét, azaz inkább az ereje őt. Hirtelen eltűnik, majd újra megjelenik. Mindezt úgy, hogy nem lát, valóban nem egy sétagalopp. A terembe Skye anyja (Jiajiang) és egy idős ember (Yat-sen) lép be. Megbeszélik, hogy a Gordon nevű fiú nemrég esett át a terrigenezis nevű átalakuláson, és most láthatóan eléggé el van anyátlanodva. A lassan öregedő Jiajiang megölelgeti a srácot, és megígéri neki, hogy segít feldolgozni az új helyzetet. Whitehall dokinak hála a nő már nem lehet ott, amikor lányának Skye-nak (azaz mint kiderül Daisy-nek) lenne szüksége rá. Mégpedig nagyon.

1_gordon.jpg

Tovább
2 komment

Once Upon a Time in Wonderland 1x01 - Down the Rabbit Hole

2015. október 15. 15:00 - nyauuuuu

Alice nagy robbanás közepette kikászálódik a föld alól. Elragadtatott arccal felsóhajt, Otthon!, majd sovány disznó vágtában hazaindul. Nagy örömmel kopogtat apuci ajtaján, aki azonban nem bír örülni neki. Alice annyi ideje eltávozott már, hogy mindenki halottnak hitte. Snitt után a kislány a kulcslyuknál hallgatózik, apa egy orvossal beszél, aki szerint a leányka komplett őrült, képzeleg. Alice erre közli, hogy majd ő szerez bizonyítékot, és elmegy. Főcím.

01.jpg

Storybrooke-ban járunk, Emma bogárhátúja jön az úton, Morgó és Ashley kedélyeskedik egymással, vihar közeledik. Egy vagány fekete bőrdzsekis fiatalember saját kulccsal benyit Nagyi bezárt kávézójába, kávét tölt magának, majd égzengés és földrengés közepette megnyílik a föld, és a Fehér Nyúl kászálódik elő a kávézó közepén. Közli, hogy el fognak késni, és nem honnan, hanem kitől, konkrétan Alice-tól, úgyhogy menjenek máris. A fiatalember húzódozna, de a nyuszi közli, hogy ő a Kőr Bubi, és Alice-nak szüksége van rá, úgyhogy húzás.

Tovább
Szólj hozzá!

Crossing Lines - Határtalanul 3x01 - Redux

2015. október 15. 13:00 - Chat Géza

Újra itt a Crossing Lines. Nem nagyon lehet ehhez mit hozzáfűzni, talán annyit, hogy végre van egy valamire való, messze nem annyira agyatlan és blőd nyomozós sorozat a tévében, amit komolyan lehet venni.

tumblr_nvfakpydvn1qe3tb4o8_r1_1280.jpg

Most mondanám, hogy onnan folytatjuk, ahonnan abbahagytuk, de nem, hisz legutóbb, a második évad záró epizódjának utolsó jelenetében az ICC szupercsapatának vezérürüje meghal valami gazdag nő birtokán. Írták már ki ennél szebben is karaktert sorozatokból, de neki most ezt dobta a gép. Most meg ott tartunk, hogy Dorn (Donald Sutherland) végtelen elánnal magyaráz a Hágai bíróságon, hogy az ítészek és az atyaúristen színe előtt lecsukasson valami afrikai diktátort. A bizonyítékok elég kétesek, de az utolsó pillanatban odalibben mellé Catelyn Stark, aki ezek szerint nagyon is él - Ébresztő Trónok harca-buzik! - és átad egy perdöntő infót, amit Dorn csillagos ötösre lereferál a bírók előtt. Előkerültek titkos emailek, amelyekben maga a diktátor utasítja a zsoldosokat, hogy mészároljanak le egy falut. Ok, hát ezt a védelemnek ki kő vizsgálnia, amit a bíróság jóvá is hagy. Hosszú nap volt ez, mondja Dorn a hollandiai csípős éjszakában Catelyn Starknak. Az, de majd otthon kipihenem magam, majd beül az autóba és annyit a mond a sofőrnek, hogy irány haza, aki vet egy utolsó pillantást a mindig magánál tartott családi fotóra, kitörli a könnycseppeket a szeméből és gázt ad. Nem kell látnoknak lenni, hogy tudjuk, itt bizony lesz baj.

Tovább
Szólj hozzá!

Összezárva Friderikusszal 2x03 – Noszály Sándor

2015. október 15. 12:00 - Csecse Becse

12:00 – 1. óra | Szokásos rendezgetéssel indul az adás, Sándor (továbbiakban Friderikusz) poharat töröl, növényt ápol, portalanít. „Egy messziről jött ember”, azaz Noszály Sándor (továbbiakban Noszály) toppan be a szép piros ajtón, meglehetősen laza jelmezben. Majdnem egyenesen Amerikából jött, de kizárólag Friderikusz kedvéért. Nagyon jól van, totális a harmónia, nem is hízott el, annak ellenére, hogy 43 éves. Bort pukkantanak, mert Noszály szerint „borban az igazság”, a műsor folyamán csupa ilyen frappánssággal fog válaszolgatni, legalábbis ezt vetíti előre.

bejon.jpg

Tovább
1 komment

Young & Hungry 1x01 - Pilot

2015. október 15. 11:00 - Lilac Scorpion

Egy nálunk még nem futó sorozat, az ABC Family 2014-es próbálkozása a Young and Hungry. Egyelőre csak angolul, magyar felirattal elérhető az első két évad (a második fináléját szerdán adják le az USA-ban). Főszerepben a Hannah Montana-s Emily Osment, és Jonathan Sadowski, aki a Micsoda srác ez a lány!-ból (She's the Man) lehet ismerős (ha nagyon odafigyeltél valamikor a 2006-ban), a vezető producer pedig a High School Musical-es Ashley Tisdale. Nézzük, mit tudnak mutatni nekünk az álomgyár szökött rabjai, amivel lerázzák magáról anyacsatornája sztereotípiáit.

01.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Downton Abbey 05x03 - Ánya, csája van?

2015. október 15. 09:00 - Ancsinszka

Kinek mozgalmasan, kinek lustálkodósan indul a napja az évad harmadik részében. Maryék kimaxolták az előnászutat, és ettől rettentően kisimult az arcuk, de főleg Tonyé, aki már a menyegzőről és a Maryvel eltöltendő évekről fantáziál. Sajnos Maryn viszont látszik, hogy ő még egyelőre nem egészen így gondolja a dolgokat. Lordék asztalánál is mindenki tervezgeti a napját. Edith megint Drewe-éknál fog lógni, Rose az orosz menekülteket páytolgatja, Cora pedig Brickerhez megy Londonba, festménynézőbe. Barrow telefonfülkének nézi Carson irodáját és egy privát híváshoz kér engedélyt. Titokzatos! Vajon milyen újsághirdetés miatt telefonál egyenesen Londonba? Maryék búcsúznak a hotel előtt, és minő szerencse, hogy mindennek Spratt lesz a szemtanúja, aki zavarában azért tudja hova nézzen.

01.jpg

Tovább
Címkék: Downton Abbey
Szólj hozzá!

Defiance 3x05 - History Rhymes

2015. október 14. 13:00 - Szencsike

Micsoda váratlan kezdés, a régi világgal nyitunk, mikor St. Louis még St. Louis volt, és ki tudja, hol jártak a Votanok. Egy csendes, kertvárosi környéken járunk, egy testvérpárt nézünk Irisával. Szóval ezek Irisa fejében játszódnak le: a tesók közül a fiú verekedett, ő a fiatalabb, kb. 11-12 éves lehet és képes volt szembeszállni a helyi keménymag vezérével, igaz kénytelen volt hagyni, hogy megverjék, nem akart nagyobb bajt magának. A nővére ideges, ő nem lábtörlőnek nevelte a srácot, nohát, a szülők vajon mennyit törődnek velük? Hirtelen megrázkódik a föld, és feltűnnek a Votan űrhajók,  egy magazin címlapját látva még csak az előőrs érkezett a Földre, ők már a maradék. Állítólag békés népek, a kissrác is lelkesedik irántuk. A rázkódástól az egyik szekrény majdnem eldől, a lány gyorsan odaáll, Irisa már ugrik, hogy segítsen, de a hirtelen feltűnt Nolan visszatartja a lányt. A fiatalok összeszedik a polcokról leborult cuccokat, Nolan pedig bemutatja a nővérét, Rebeccát, a srác pedig ő maga.

1.png

Tovább
6 komment

Embervadászat 2x07 - Florida

2015. október 14. 11:00 - zoltankiricsi

Florida, a Paradicsom. Pálmafák, tengerpart, tangabugyik. Persze Floridának van egy kevésbé paradicsomi arca is, az Everglades mocsár. Habár ez nézőpont kérdése, mert az aligátoroknak és mérges kígyóknak ez maga a Paradicsom.

Ezúttal túlélőmániásokkal (nem pejoratív értelmben, bocs, de nem jut jobb magyar szó eszembe a survivalist-ra) kell megküzdenie Joelnek, akiknek ugyan nincs olyan profi kiképzése, mint egy seal-nek, viszont rendkívül jó helyismerettel bírnak, ami nagyon nagy előny. És még egy csaj is van velük, az egyenjogúság jegyében.

kep_1_3.jpg

Tovább
4 komment
süti beállítások módosítása