Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az Onedin család 7x01 - Liverpool Bound (Irány Liverpool)

2015. szeptember 26. 10:00 - Gabba

Köszöntök mindenkit újra itt, folytatódnak kedvenc eredeti tőkefelhalmozónk kalandjai még két évadon át. Ha az eredeti cím alapján nem számítunk túl sok izgalomra, akkor nézzük meg a német fordítást, itt az epizód a hátborzongatóan hangzó Teufelsmächte (Ördögi hatalom) címet kapta. Nagyjából két év telt el az előző évad eseményei óta, most 1885-ben járunk, hamarosan kiderül, mire alapozom ezt. Tengeren hányódó csónakkal kezdünk, benne apa és lánya, körben ugyan csak a puszta víz, de az apa bízik benne, hogy hamarosan rájuk találnak.

oniden_7x01_1.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
komment

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x06 – Védtelen ház

2015. szeptember 25. 15:00 - Smokey the bear

Talbot tábornok S.H.I.E.L.D- ellenes beszédet tart az ENSZ New York-i székházában. Remek, már csak ez hiányzott a világnak. Az olasz követ szólásra emelkedik, de nem marad ideje minden bizonnyal magvas gondolatai kifejtésére, mert fekete ruhás alakulat érkezik, és elporlasztanak mindenkit, akit érnek, itáliai követ incluso, hogy stílszerűek legyünk. A vezetőjük még odaveti Talbotnak, hogy a S.H.I.E.L.D. ezennel felhagy a bujkálással. Nem, nem, HYDRA lesz az emberek, akárki meglássa!

1_un.jpg

Tovább
komment

Defiance 3x01 - The World We Seize

2015. szeptember 25. 13:00 - Szencsike

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer a nem túl távoli jövőben egy Defiance nevű városka. A lakók, emberek és földönkívüli lények békében élnek, boldogok és semmilyen veszély nem fenyegeti őket. Bár így lenne, de akkor ez egy másik sorozat lenne. Ismét köszöntök mindenkit a Defiance/Az ellenállás városa c. sorozat hogyvoltjában! A hagyományoktól eltérően most nem a tévés vetítéssel párhuzamosan megy a hogyvolt, ezt leszámítva jó szórakozást a következő 13 részhez! Ott hagytuk abba, hogy az agymosott Irisa kiirtotta New York városát, de mivel rátaláltak a legősibb Votan űrhajóra, a Kazirire, ezért megmentették a világot. Viszont Nolan és Irisa a föld mélyén rekedt, Amanda pedig aggódhat értük. Kedvenc Casti házaspárunk és Rafe McCawley családmentésbe fogott, minden más az előzményekben olvasható.

1.png

Tovább
komment

The Affair 1x10 - Sarokba szorítva (18+) (évadzáró)

2015. szeptember 25. 11:00 - AaannnaaA

Part One: Noah
Hát kérem, a „mintha-két-teljesen-külön-történetet-néznénk” fíling így az évadzáróra eléri csúcspontját, mindjárt meglátjátok miről beszélek.

Először Noah szemszögéből ismerjük meg a történet folytatását. Úgy hagytuk abba, hogy nem tudjuk Alison ki mellett tette le a voksát, de most kiderül, hogy nem hősünk a nyertes. Ő ugyanis kihasználva az asszonytól való elköltözést és az egyedüllétet egyik numerától a másikig szédül, szinte szex közben mutatkozva be random partnereinek; miközben gyerekeit csak alkalmi apukaként láthatja. A lépést ott véti el, mikor egyik kolléganőjét (tanárokról beszélünk) a munkahelyén, azaz az egyik osztályteremben dönti meg, és bár a tanítási időn jóval túl vagyunk, a takarító azért így is szemtanúja lesz a dolognak. Másnap irány az igazgatói és a felfüggesztés.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
komment

Foglalkozásuk: amerikai 1x04 – Vészhelyzet

2015. szeptember 25. 09:00 - Bruti

Reggel van, nagy a sürgés-forgás Jennigséknél. A gyerekeknek irány a suli, a szülőkre meg, mint minden rendes amerikaira, kemény nap vár az irodában, már, ha éppen nem nyírnak ki valakit másodállásban. Na jó, ma nincs ilyen, mert mint kiderül Elizabeth és Phil ma kivett egy szabadnapot, meg egy hotelszobát, és inkább magukkal vannak elfoglalva.

vlcsnap-00001_3.jpg

Tovább
Címkék: The Americans
komment

Z, mint zombi 1x01 - Puppies and Kittens

2015. szeptember 24. 09:00 - Zirowe

Hev mörszi! Eleged van az unalmasan vánszorgó órákból a farmon vagy a börtönben, ahol csak kóborolnak a kósza élőhalottak miközben szó szerint folyik a szakáll növesztés? Netán jót nevettél, amikor a kerítés mögötti kántálásból hatalmas lerohanás lett, a végén lévő pepsi iszogatást meg iszonyat gáznak érezted?! Akkor ez a te sorozatod! A kezdő képsorokból megtudjuk, hogy nagy a baj, az usák elnök halott, közel az emberiség kihalása, de ne tessenek pánikba esni (a halakat meg bezzeg senki nem köszöni meg!), annak ellenére, hogy nincs gyógymód. A járvány a történések előtt 3 évvel tört ki, azóta pedig gyakorlatilag az összes kormány megdőlt, mert ezt bizony fontos tudni..

z01.jpg

Tovább
komment

Sharknado 2 - Második harapás (The Second One) 2/2

2015. szeptember 23. 13:00 - Gabba

Az egyik metróállomáson páran várakoznak, egy lila inges csávó nagyon türelmetlen, szidja a BKV-t, a menetrendet, Tarlós Istvánt, stb. Eközben a szerelvényen Martin és Fin lírázik kicsit, ezzel is telik az idő. Martin megköszöni, hogy Fin kimentette őket a stadionból, majd azt próbálják felidézni, miért nem bírják egymást. Bár ez tulképp mindegy is, az a lényeg, hogy most már jóban vannak. Fin kinéz a hátsó ajtón és észrevesz egy nagytestű cápát, ami gyors tempóban igyekszik a metró után. Kiadja az utasítást, mindenki menjen előre, a kocsikísérő metrórendőr hátramarad utóvédnek, persze a cápa betöri az ajtót és rárabol a rendőrre, ahogy kell. A szerelvény gyorsít és nem áll meg a következő állomáson, a mögötte hömpölygő cunami tele van cápával, amik az állomásra érkezve kiadós lakomát rendeznek az utasok között. Természetesen a Tarlóst szidalmazó csávó kerül elsőnek az étlapra, így merje valaki kritizálni a városi elöljárókat.

shark2_21.JPG

Tovább
komment

Nyerjen három olvasó is fasza Vikingek-plakátot!

2015. szeptember 23. 11:18 - sixx

sixxviking.jpg

Aszongya hogy van a Vikingek harmadik évada a Viasat6 műsorán, aminek pompás hogyvoltjai is vannak nálunk, és ha már így van, akkor azt mondta a csatorna, hogy itt van három plakát (érted, ViasatHÁROMx2=6, Vikingek HARMADIK évad, HÁROM plakát), és lehessen megnyerni. Jó, mondtuk, küldjetek kérdést. Küldtek:

Kik a szülei a Gisla hercegnőt megformáló színésznőnek (mármint nem a mitológia szerint hanem a valóságban)?

A válaszokat VIKINGEK subjecttel tessen elküldeni a hogyvolt kukac gmail pont com címre szeptember 28 du 3 óra 33 percig, még aznap sorsolunk. Jó játékot mindenkinek! 

komment

Embervadászat 2x04 - Dél-Karolina

2015. szeptember 23. 09:00 - zoltankiricsi

Az egyik legnagyobb kihívás, ha menekülőben vagyunk, a nyomkövető kutyák kijátszása, lerázása. Ebben a részben lesz minden: kutyus- és gazdiszívatás, tökig gázolás a hideg vízben, fénygránát, és több tonna sár. A mocsárban száguldozó quadok pedig minden férfi orgazmusközpontját megcsiklandozzák.

kep_12_1.jpg 

Tovább
komment

Ray Donovan 3x10 - One Night in Yerevan

2015. szeptember 22. 13:00 - AaannnaaA

Ray és Lena pop koncertre jöttek – na nem zenét hallgatni, hanem az énekesnőhöz, bizonyos Hasmig-hoz (helló, Rico, ki adta rád ezt a rémes ruhát?). A nő ugyanis örmény, hősünk egy korábbi meló miatt elég jól ismeri, most pedig tőle remél valamiféle megoldást Donovanapu ügyében.

Nos, a híresség első válasza rövid és tömör: nem. Aztán kifejti miért nem segít: akármekkora körülrajongott sztár is ő, angolul azt énekel amit akar, azonban mikor anyanyelvén szeretett volna egy dalt elénekelni az örmény népirtásra emlékezvén, kereken elutasították. Márpedig ha a történtek után egy évszázaddal a zusa azt mondja, hogy tojik arra, ami az ő felmenőivel történt, Hasmig miért ne tojna Ray apjára? Jogos, ismeri el hősünk, és lógó orral balra el.

1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
komment
süti beállítások módosítása