Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Downton Abbey 4x09 - Karácsonyi speciál puding (Évadzáró 2/2)

2015. szeptember 20. 10:00 - Ancsinszka

Az évadzáró első felében lezajlott Rose udvari bemutatása, és lassan a család apraja-nagyja is megérkezett Londonba. Az izgalmi faktor jelenleg egy ladytől eltulajdonított kompromittáló levél visszaszerzése, amihez nem a Scotland Yard segítségét kérik, hanem Bates börtönös múltjából adódó tapasztalatát használják inkább ki. Bates estére már be is ígérte a hamis levél lekörmölését, aminek segítségével beléphetnek Sampson házába, míg az pókerezik Granthaméknél. Edith időközben meggondolta magát, és szeretné visszakapni valahogy a gyerekét, de természetesen Rosemund teljesen kiakad az elképzelésen. Edith viszont friss infót tudott meg Gregsonról, mely szerint szóváltásba és bunyóba keveredett a barnaingesekkel. Rosemund úgy gondolja, azóta már kihallgatták a tetteseket, és kiderül majd valami konkrétum, de unokahúga Gregson öröksége, és annak a gyermekükre szálló része miatt is aggódik. Már nem azért, de úgy tudtam Gregsont azért nem dobja fel annyira a lóvé. Mindegy is, mert Edith szeme előtt úgyis csak gyermeke láthatása lebeg.

02.jpg

Tovább
Címkék: Downton Abbey
Szólj hozzá!

Downton Abbey 4x09 - Karácsonyi speciál puding (Évadzáró 2/1)

2015. szeptember 19. 10:00 - Ancsinszka

A karácsonyi rész mindig egy hosszú levegővétel a nagy lemerülésig, vagyis ezzel kell feltöltődnünk, míg várjuk a következő évadot. A 4. évadban fel kellett dolgoznunk Maryvel együtt Matthew halálát, és a helyére pályázó urakat is megismerhettük. Jött a sorban Edith dupla bánata egyrészt vőlegényjelöltje Gregson eltűnése, másrészt a rosszul időzített teherbeesés miatt. Az amúgy sem rózsás eseményeket tromfolta Anna megerőszakolása, és a tettes személyét körülvevő titkolózás, majd az illető váratlan halála. Most kiderül minderre hogyan tesz pontot a szokásos egész estés futamidejű, karácsonyi speciális rész, ami egyébként nyáron játszódik.01.jpg

Tovább
Címkék: Downton Abbey
Szólj hozzá!

The Affair 1x09 - Totális zavarodottság (18+)

2015. szeptember 18. 13:00 - AaannnaaA

Part One: Alison
Megfordítjuk az eddigi részek rendjét, és a történet folytatását először Alison szemszögéből nézzük végig. Hősnőnk vonaton ül – karácsony van, ő pedig New Yorkba tart a szeretőjéhez. Nyilvános helyen találkoznak (utcán), egymás nyakába ugranak, aztán elindulnak kiadó szobát keresni. A szálloda, ahova betérnek nagyon drága (ünnep van), úgyhogy tovasétálnak és azon morfondíroznak hova mehetnének.

Minden megbízható barátjuk a városban van, így végül Noah lakásánál kötnek ki. Az asszony elment síelni a gyerekekkel, csak este jön haza, akár mehetnének ide is. Alison szkeptikus, mire a férfi megnyugtatja: nem foglak megdugni a feleségem ágyában. Hát de. Szeretkezés közben elég gyakran elhangzik a „szeretlek” szó, majd utána ezt megerősítendő Noah felveti, hogy arra gondolt, kivesz egy lakást, ahol írhat és ahol Alison is megszállhat, amikor a városba jön. És aztán ott lakhatnának együtt, ha a férfi elhagyja a családját. A nő nagyon örül az elköltözés hírének, annak, hogy idővel együtt lehetnek.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
9 komment

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x05 – Bárány a farkasok között

2015. szeptember 18. 11:00 - Smokey the bear

Újabb burzsuj party. Ez lesz a sorozat védjegye lassan. Ezúttal egy esküvő, ahol sok-sok haditengerész zsúfolódott össze, hogy megünnepeljék Pete nevű cimborájuk házasságkötését. Az uniformisfüggők csendesen közelebb hajolnak a képernyőhöz. Sajnos nem sokáig nézhetik a hófehér egyenruhákat, ugyanis a feltűnően modellalkatú pincérek valamit belecsempésztek az italokba, amitől hirtelen, hát hogy is fogalmazzak szépen, lerohad a kedves vendégek szája. A felszolgáló fiúk természetesen a HYDRA emberei, akik elhajtanak a helyszínről, és közben jelentést tesznek Mr. B-nek az ügyről. A konklúzió: kevés a hulla, dr. Whitehall morci lesz.

1_wedding.jpg

Tovább
1 komment

Foglalkozásuk amerikai 1x03 – Gregory

2015. szeptember 18. 09:00 - Bruti

Ma a squash pályán indítunk, ahol Jennings és Beeman, mint „két jó szomszéd” ütöget. Nagyon úgy néz ki, hogy Phil hagyja nyerni az FBI-ost, és Beeman meg van győződve róla, hogy ő irányít, egészen addig, amíg nem Phil „véletlenül” hátba nem vágja a labdával. Sajnos nem derül ki, hogy ki a jobb, mert Beemant behívják melóba.

vlcsnap-00001_2.jpg

Tovább
Címkék: The Americans
Szólj hozzá!

Sharknado 2 - Második harapás (The Second One) 2/1

2015. szeptember 17. 09:30 - Gabba

Bizony, nincs menekvés, az Asylum a minősíthetetlen első rész után újabb csapást mért a közízlésre a Második harapással. A sztori előre kitalálható, a párbeszédek továbbra sem haladják meg a bányászbéka értelmi színvonalát, de legalább pár filmes utalás ismét akad benne. Cigit, füvet, páleszt eldobni, nem lesz rájuk szükség, hiszen tudatmódosítónak itt van maga a vizsgálandó opusz. Csapassuk hát!

shark2_01.JPG

Csend vala, felleg alól szállt fel az éjjeli hold. / Szél kele most, mint sír szele kél… merengek a költő szavain az éji órán, midőn elindítom a filmet, az első képkockákon azonban nem a hold, hanem egy Boeing 747-es bukkan elő a felhők közül, mint az Airplane! elején. LA-ből tart NY-ba, lila hajú sztyuvi szolgálja fel a kajcsikat, ücsiket. Na jó, inkább használjunk teljes szavakat, az egyik sorban egymás kezét fogva ücsörög April és Fin, a nő ujján új gyűrű, vagy a régit vette ki a zaciból, mindegy is, a lényeg, hogy hiába váltak el, a múltkori kaland újra összehozta őket. A lila hajú is örül, hogy a híres ember a fedélzeten van, dedikáltatná is vele a könyvét, de Uszony Pásztor barátunk elhárítja: Azt nem én írtam, hanem kedves szerelmem itt mellettem. April már veszi is elő a tollat és bevési az autogramot a második oldalra, közben látjuk mi is a konyves.blog.hu-n mindezidáig méltán nem szerepelt mű címét: How to Survive a Sharknado and other unnatural diasters. (Hogyan éljünk túl cápavihart és más abnormális természeti csapásokat?) Szerzője April Wexler, ott ordít a név a címlapon, lilahaj tehát nyilván nem tud olvasni és csak sznobizmusból dedikáltatja

shark2_02.JPG

Tovább
25 komment

Ray Donovan 3X09 - The Octopus

2015. szeptember 16. 11:00 - tinipuma

Mick a rendőrségen kezd, gondolja némi süketeléssel letudja ezt a besúgás dolgot, de az új főnökasszonyát nem tudja megvezetni. Érkezik egy kisebb csapat élükön egy ügyésszel, embercsempészet miatt nyomoznak, kell nekik egy ember az örményeknél. Most érkezik egy konténernyi fiatal lány, Mickey tehát legyen kedves foglalni egy időpontot Mrs. Minassianhoz és tegyen ajánlatot az "árura", a pénzt ők állják. Az öreg hevesen tiltakozna, de ebből a helyzetből nem tudja kidumálni magát, vagy tényleg a rendőröknek dolgozik vagy lecsukják.

1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
10 komment

Embervadászat 2x03 - Mexikó

2015. szeptember 16. 09:00 - zoltankiricsi

Ha azt mondom, izgalmas résznek nézünk elébe, még nem mondtam semmit, hiszen mindegyik az. A mexikói részben az lesz az óriási kihívás, hogy az utcai kamerákat, helikoptert is segítségül hívó üldözők elől kell menekülnie Joelnek, ráadásul igen változatos terepen. Csakúgy külvárosban, mint félsivatagos, cserjés területen. Joel marha jól fogja váltogatni a taktikákat, de ne szaladjunk ennyire előre.

Mexikóban vagyunk, Baja Californiában, azaz Alsó-Kaliforniában, a határ közelében. Az üldözés pedig ezen belül is főleg Tijuana külvárosában, illetve annak környékén fog zajlani. És kik akarják elkapni Joelt? A PGJE, azaz Procuraduría General de Justicia del Estado. Ők egyfajta mexikói SWAT, tehát nem katonák, hanem rendőrök, de különleges kiképzéssel, amely például szökevények üldözésére, felkutatására és elkapására is vonatkozik. Joelnek kemény 24 órája van a fogócskára, vagyis arra, hogy a kivonási pontig eljusson.

kep_1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Fear The Walking Dead 1x03 - The Dog

2015. szeptember 15. 11:00 - Chat Géza

ftwd_103_jm_0520_0503.jpg

Onnan folytatjuk, ahonnan két hete abbahagytuk, hogy Madison és két gyereke a családi házuk menedékéből nézik végig, ahogy a szomszéd faszi megtámadja és vélhetően megeszi a tulajdon feleségét. Madison ráparancsol a gyerekeire, hogy ne nézegessenek kifelé az ablakon, mert abból csak a baj lesz. Ennek a struccpolitikának a hátulütője, hogy Alicia hülyén fog meghalni, hisz egyáltalán lövése sincs, hogy mi zajlik a világban. Ez most nem is fontos, a lényeg, hogy hatost dobjanak a Monopoly-n, merthogy ezzel múlatják az időt, míg Travis hazaér, aki még mindig a borbély szalonban szobrozik a volt nejével a fiával és azzal a másik családdal.

Tovább
9 komment

Hannibal 3x04 - Aperitivo (18+)

2015. szeptember 15. 09:00 - Chat Géza

aper2_ayx4.jpg

Pár csodásan lassított felvételen keresztül megkapjuk, ahogy egy jól irányzott golyó teljesen átrendezi a Dr. Bloommal beszélgető Dr. Chilton pofáját, majd a kiloccsanó agyveleje egy kicsit átszínezi a falat. Na, persze nem hal bele, hisz Hannibal arra utazik, hogy a puszta lét ajándékával nyomorítsa meg ezeket az embereket. Dr. Chilton a még randább arcú Mason Vergerrel beszélget, mint pszichológus a pácienssel. A doki ledobja a sminket, Mason meg a maszkot, így már face to face beszélgethetnek, oszt ki is derül, hogy innentől nincs több agykúrkászás magas órabérért, Masonnek valaki olyanra van szüksége, aki ennyire nyíltan nem akar belemászni Hannibal teátrális kivéreztetésébe, illetve nem akarja kisajátítani magának ezt az élményt, mert Chilton a vérdíjként kitűzött egy milkára hajtott csak, na meg arra, hogy a saját elmegyógyintézetébe költöztesse Lectert. Abból nem eszel - mondja Mason.

Tovább
Címkék: axn hannibal 18+
2 komment
süti beállítások módosítása