Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Downton Abbey 4x07 - Malackodás

2015. szeptember 05. 10:00 - Ancsinszka

Kopog a morze a falu posta-távírdájában, és hamarosan eljut címzettjéhez egy üzenet, hogy lavina szerű eseményáradatot indítson be. Az előző részben Cora öccse, Harold olaj üzletének csődjét mellékes információként kaptuk meg, ehhez képest ebben a részben majdnem az egész házat érintő problémaláncolat keveredik belőle. Cora anyja küldte a táviratot, hogy a Lord segítsen személyesen, de vejének semmi ingerenciája Amerikába menni. Corának nyavajog, mert úgyse húzza ki a csávából sógorát a kutyabőr lengetése. Bates is az idegösszeomlás szélén van, lévén neki is a Lorddal kellene mennie. Mrs. Hughes-hoz - ki máshoz - fordul segítségért, mert nem hagyhatja most a lakáj a feleségét itthon egyedül. Mrs. Hughes egyből akcióba lép, és Marytől kér engedélyt, hogy Bates itt maradjon. Igen ám, de Mary azért még mindig az úrhölgy, és rendben van, hogy szívélyesek vagyunk a személyzettel, de a fizetésért dolgozni kell, Bates-nek meg öltöztetni Lord Granthamet.

01.jpg

Tovább
Címkék: Downton Abbey
Szólj hozzá!

A SHIELD ügynökei 2x02 – Heavy Is The Head

2015. szeptember 04. 11:00 - Smokey the bear

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Idaho és Hartley halott, Hunter pedig beszorult a roncsba. May érkezik motoron, de nem tud neki segíteni, mert nyomában a katonaság, inkább Creel nyomába ered. Az autópályán üldözi a lopott kocsin menekülő rosszfiút,  és már lőtávolba is kerül, de Coulson a random módon, hol fül érintésével, hol anélkül működő rádión keresztül leállítja, őt ugyanis jobban érdekli, ki a megbízó. Trip és Skye visszatér a bázisra, Coulsontól verbális vállveregetést kapnak a quinjet megszerzéséért. Nincs idő fecsegésre a veszteségekről, Coulson inkább feladatot oszt: az eddig nem sok szerephez jutott Mack vegye át az álcázó megjavítását Fitztől, azzal lelép. Skye még utánamegy, hogy az obeliszkkel kapcsolatos hírekkel bombázza a főnököt, de azt most komolyabb probléma foglalkoztatja. Talbot elkapta Huntert, ha az elárulja a Játszótér helyét, bajban lesznek, égethetik porrá az egészet. Pedig épp most csempézték újra a fürdőt.

1_caught.jpg

Tovább
4 komment

A SHIELD ügynökei 2x01 - Shadows

2015. szeptember 04. 10:00 - Smokey the bear

1945. Ausztria. Szorgos náci/Hydra kezek rakodnak teherautóra mindenféle műkincset egy titkos raktár udvarán. A kedvünkért két tányérsapkás beszédbe is elegyedik, amiből megtudjuk, hogy nem sokkal az Amerika Kapitány 1. része után járunk, a Vörös Koponya halott, a HYDRA pedig menti, ami menthető. Köztük van egy obeliszk nevű fémes tárgy, amit megérinteni csak akkor érdemes, ha azonnali elszenesedésre vágyunk, de az instant pörkölésen kívül még vannak egyéb speckó tulajdonságai is pl. válasz a halálra, meg ilyesmik. Jó cucc, na. Többet nem is tudunk meg, mert hirtelen megjelenik Carter ügynök és csapata, és lefoglalják a szajrét. Kéne valami biztos hely, ahol az ilyen eszközökhöz sem a rosszarcok, sem a Stark-féle játékos kedvű tudósemberek nem férhetnek hozzá – mondja Carter, azzal mindent akkurátusan bedobozolnak. Ez volt az utolsó Hydra-bázis, üdv a boldog békeidőkben!

1_obelisk.jpg

Tovább
7 komment

Falling Skies 5x09 - Reunion

2015. szeptember 03. 10:00 - Szencsike

Bennel kezdünk, aki egy jeges vízzel teli kádban fekszik. Lélegzik szerencsére, ez a feladat valami meditálós dolog, mert a srác kiugrik a vízből és egy táblához rohan, amin pár infó már szerepel. A srác azért csinálja ezt, hogy visszaemlékezzen mindarra, amit az espheni gyülin hallott, Tom, Anne és Weaver kíváncsiak az infókra. Annyi már biztos, hogy az a nagyon erős, nagyon félelmetes lény, akit a múlt heti részben emlegetett, az maga az espheni Királynő volt, tehát ők bedobták az ászukat a végső leszámolásra. A srác újból használná a komm. eszközt, mert másképp nem tudnak még több infót szerezni. Ezzel viszont az a baj, hogy Bennek újra bele kell feküdni a jeges vízbe, hogy eszébe jussanak a dolgok, ám ezt se Anne, se Weaver nem engedi, lehet a tüskéi miatt szupererős, de attól még kihűlhet. Tom Ben mellett áll, neki a Királynő holléte kell, ez 2:2 jelenleg, a gyerek meg fogja magát, rátenyerel az eszközre, lát is valamit, de a felnőttek elrántják onnan.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

The Affair 1x07 - Lebukás (18+)

2015. szeptember 03. 09:00 - AaannnaaA

Part One: Noah
Whitney utolsó Montauk-beli terápiájára eljöttek a szülei is, ahol elrebegi mi az a problémája, amit úgy vezetett le, hogy Jody barátnőjét vegzálta. Nos, a gond az édesanyja, aki azt várja tőle, hogy tökéletes legyen, miközben a szülei házassága sem az. Teljesen nyilvánvaló, hogy apja szenved, mert anyjának viszonya van. Nagyon de nagyon hangosan röhögök! Oké, a Solloway szülők nem, bár csodálom, hogy Noah kibírja. Ja, és anyja állítólagos csábítója Max.

A pszichomókus a szülők vehemens tagadásának láttán kiküldi a szobából Whitneyt, hogy magukban válthassanak néhány szót. Az egyértelmű, hogy a lány viselkedése a családi problémákra vezethető vissza, talán jó lenne, ha párként részt vennének terápián. Hát kösz, de kösz nem, jön azonnal hősünk válasza, az asszony azonban gondolkodóba esik.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
20 komment

Embervadászat 2x01 - A színfalak mögött

2015. szeptember 02. 12:00 - zoltankiricsi

A Discovery-nek annyira megtetszett az Embervadászat ötlete és maga Joel Lambert, hogy rögvest forgattak egy második szériát is, amelynek augusztus 31-én volt a premierje. A nyitó epizód még csak kóstoló volt a ránk váró kalandokból, a Színfalak mögött címet viselte, és megtudtuk, mi várható a második sorozattól.

manhunt1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Ray Donovan 3X07 - All Must Be Loved

2015. szeptember 01. 13:00 - tinipuma

Rájár a rúd a társulásunkra, a duó egyik tagja átmenetileg hajléktalan lett plusz benyelt egy pofás kis vírust, e sorok írója pedig ínhüvelygyulladással és derékzsábával küszködik. AaannnaaA közbevetése: "Sánták, bénák, gyülekező." Rövid hogyvolt következik.

Ray úgy dönt, hogy kezébe veszi a futballcsapat ügyét, nem kell ide a kormányzó, majd ő elhárítja az akadályokat, elvégre ért hozzá. Cudar világ ez, ahol egy pimf választás meghiúsíthatja az ember stadionépítésről szőtt szép álmait. Ott vannak először is a régi üzemben fészkelő védett madarak, ezt kellett volna a múltkori bulin részegen hősünk karjaiba omló Helen Millernek megoldania. Egy Roger Napier nevű pasas pedig sokmillió dollárt akar az építkezés útjában álló lakásaiért, Finney apu meg nem ad több pénzt. Probléma akad bőven.

Tovább
Címkék: Ray Donovan
17 komment

Fear The Walking Dead 1x02 - So Cloese, Yet So Far

2015. szeptember 01. 11:00 - Chat Géza

Ezt történt az előző részben, amit ott folytatunk, ahol az abbamaradt. Szinte. Előtte azért kapunk pár szép slow motion snittet arról, ahogy a teljesen kiürített suli folyosóján az igazgató lemeózza az osztálytermeket, meg a deszkásokról, akik elhúznak Alicia mellett, mire az kitépi a füléből a zenét és betér barátja házába, aki a laminált padlón hörög éppen…

kepernyofoto_2015-09-01_7_15_13.png

Tovább
19 komment
süti beállítások módosítása