Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ők nyertek Fear The Walking Dead-plakátot és -baseballsapkát az AMC-től

2015. augusztus 30. 10:00 - sixx

img_1305.jpg

Lezárult a játék, jött vagy 200 jó megfejtés, tíz szerencsés pedig hamarosan kap majd egy csomagot a postástól, és örül, mint majom a farkának, gondolom. Jól is teszik, a plakát is fasza, a baseballsapka is, igaz, rajtam úgy áll, mint tehénen a gatya, de sebaj.

És akkor a nyertesek:

  • Szedresiné Szlama Tímea
  • Stella Kántor
  • Foki Dániel
  • Sandor Varga
  • Pallagi Zsolt
  • Katalin Polovics
  • Hoffer Brigitta
  • Angéla Jáborszki
  • Kondacs Gothárd
  • Mikó Erzsébet

Gratula innen is. Ja, és még valami: érdemes lesz figyelni a comment:com-ot jövő héttől, mert ott egy ennél úgy ötszázszor értékesebb ajándékért lehet majd játszani. 

komment

The Affair 1x06 - Drog (18+)

2015. augusztus 28. 09:00 - AaannnaaA

Part One: Noah
Visszatérünk a korábban megszokotthoz, ismét Noah-val kezdjük a mai részt. Szórakozóhelyen flangál éppen, mikor megérkezik régi haverja, Max. A tag azonban ki sem száll a taxiból, inkább kéri, hogy üljön be mellé, és hajtsanak kicsit odébb. Mikor megtörténik kölcsön kér hősünktől 40 dolcsit, átadja a többivel a taxisofőrnek, akitől kap némi fehér port, amit ott helyben felszív a buksijába. És igen, a sofőr nem más, mint Caleb Lockhart, Alison sógora, baszki! Aztán bemennek a buliba és beszélgetnek kicsit, így tudjuk meg Maxról, hogy nemrég vált el, és egész jól elvan ebben az állapotban (legalábbis ezt állítja), csak a gyerekei hiányoznak, de nagyon.

Váratlanul (?) extrán csinosban Alison lép hozzájuk, és bemutatkozik, mintha egyiküket sem ismerné azzal a dumával, hogy nem érkezett még meg, akire vár, és addig beszélgessenek. Max odáig van meg vissza, ám a drog és a pia sok használhatót nem hagy belőle, Noah hamarosan bevarázsolja egy kocsiba ő maga pedig rohan vissza szeretője karjaiba.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
komment

Sharknado – Cápavihar (2/2)

2015. augusztus 26. 12:00 - Gabba

Az egyik híd alatt elakadt iskolabuszt vesznek észre, Fin fékez, az empatikus April viszont követeli, hogy menjenek tovább. Finben azonban ismét beindul a világmegmentő mirigy, hátha gyerekek vannak benne, tesz éles elmére valló észrevételt, hiszen iskolabuszban a legritkább esetben szállítanak pl. vecsési savanyú káposztát. Többet törődsz másokkal, mint a saját családoddal, puffog tovább az empatikus April, de Fin oda se figyel. Leparkol a hídon, innen felülről jól látszik, hogy a busz körül éhes cápák köröznek. A buszsofőr eközben próbálja nyugtatni a gyerekeket, idebent biztonságban vagyunk, mantrázza, de látszik rajta, hogy maga sem hiszi, amit mond.

shark1_17.JPG

Tovább
komment

Sharknado – Cápavihar (2/1)

2015. augusztus 26. 11:00 - Gabba

Mit tehet az ember, ha a nyári hőségriadóktól már teljesen leolvadt az agya, a túlmelegedett Velencei-tó sem ád enyhet, és elege van a Palatinus strandon hemzsegő tömegből is? Természetesen zsé kategóriájú filmeket néz, persze csak módjával, mert azért mindennek van határa. Akit érdekel, tartson velem, hogy együtt járjunk utána, mit eszik vajon az internet népe (eszik, érted?) a Sharknado filmeken!

shark1_01.JPG

Lényegretörő a kezdés, forgószél korbácsolja a Csendes-óceán hullámait és cápákat kap fel a magasba, miközben beúszik a főcím. A felirat szerint 20 mérföldre a mexikói partoktól ringatózó cápavadász hajóra zoomolunk, a tenger itt még nyugodt, a kabinban Santiago kapitány és a Palmer nevű rosszarcú ázsiai alkudozik. A vita nyilván a már kifogott és a még várható cápák árán megy, Palmer 100 ezer dolcsit kínál, de a kapitány körberöhögi, értesülései szerint húszezres cáparaj közeledik, ezért ő egy millát kér. Az a fogás simán megér ennyit, jelenti ki és nyomatékul elővesz egy pisztolyt. Palmer látszólag beleegyezik, a magával hozott horgászládában átadja az előleget, a kapitány még magabiztosan kijelenti: Kár félni a cápáktól, ők jobban félnek tőlünk. Rutinos nézők ebből máris kitalálhatják, milyen sors vár a nagypofájú captainre.

shark1_02.JPG

Tovább
komment

Falling Skies 5x08 - Stalag 14th Virginia

2015. augusztus 26. 09:00 - Szencsike

A mai részben befejezzük a vásári komédiába illő 14. Virginia kalandot. Ejha, rögtön a kivégzéssel kezdünk, ugye az előző részben Marshall százados által vezetett hadbíróság Tomot, Halt és Bent elítélte egy többé-kevésbé kreált bizonyítékokon alapuló tárgyaláson, mint az idegenek kémei. Azt se felejtsük el, hogy Marshall egy Hadúr befolyása alatt áll, szóval neki is mindenképp érdekében áll, hogy megszabaduljon Toméktól. A kivégzés sortűz általi halál lesz, Tomék csuklyával a fejükön kivonulnak a térre, egy közeli kerítés mögött a 2. Mass tagjai figyelnek, de gyorsan ugorjunk vissza 7 órával korábbra.

1.png

Tovább
komment

Fear The Walking Dead 1x01 - Pilot (18+)

2015. augusztus 25. 15:00 - Chat Géza

Hát ez is eljött. Végre itt van a legsikeresebb zombis tévés adaptáció szerelemgyereke, a The Walking Dead előzménysorozata, ami szereplők szintjén sem kapcsolódik a már említett eredetihez, csak annyi az átfedés, hogy ugyanabban a zombis filmektől és irodalomtól mentes világban játszódik mind a kettő. Ezt a Fear Fórumból tudom, mert a Talking Dead mintájára már ilyen is van, sőt, Sixx volt az első sztárvendég. A felszopóból ennyi elég is, jöjjön a lényeg, szabaduljon el a zombiapokalipszis a napsütötte Los Angelesben végre!

ftwd6_1.jpg

Tovább
komment

Nagypályások 1x10: Pénz, flamingók, csillogás (évadzáró)

2015. augusztus 25. 11:00 - _lovas_

Elérkeztünk a végkifejlethez, Spencer a legszebb öltönyében sétál be az ügynökségre. De valami nagyon nincs rendben, mert szét van verve a fél iroda, Spencer asztalát meg kipakolták. Hát persze, hogy Joe kapott dührohamot rejtélyes okok miatt, és bontotta le a berendezést. Felbukkan egy tök ismeretlen nő, Virginia, és közli, hogy mostantól ő lesz Spencer új asszisztense, és még új irodát is kap az emeleten. Mi az isten folyik itt? Spencer csak pislog, mert akkora irodát sóztak rá, mint két nappali. Megérkezik a góré, aki közli a tényállást: el van ragadtatva, mert Spencer egy igazi ász lett, Joe-tól meg nem éppen békésen, de megváltak. Igen ám, de Spencer nem olyan nagy fiú, hogy egyedül is menjen neki ez a meló: Joe-ra is szüksége van. A góré hallani sem akar erről, mert Spencerrel brandet akar építeni, úgyhogy inkább annyi pénzt ad, amennyi csak kell, és már készül a kampány is Spencer arcával, szóval jobb lesz, ha kussol. Spencer feszült és vezetni megy, közben bedob néhány fájdalomcsillapító-snacket. A helyzet csak fokozódik, miután beszél az ügynök Jasonnel: a hülye Vernon nem akarja aláírni az új szerződését.

ballers101.jpg

Tovább
komment

Nyerjen pompás Fear The Walking Dead-ajándékokat at AMC-től!

2015. augusztus 25. 10:00 - sixx

img_1305.jpg

Nem kell érte fejbe lőni egy zombit sem, és még csak a drogos gyerekünket sem kell óvatosan lehozni a hernyóról, van három kérdés, ezekre kell válaszolni augusztus 29 délelőtt 10:33-ig. A jó válaszokat beküldők között 10 plakát+baseballsapka-kombót sorsolunk ki, szóval érdemes játszani, a nyerési esély tán még soha nem volt ilyen magas! Bizony! És akkor a kérdések:

  • Miért akad fenn az iskolai fémdetektoron az egyik gimnazista fiú?
  • Nick egyik személyes tárgyát megtalálja Madison a templomban. Pontosan mit?
  • Milyen nyelvet tanul a suliban Alicia?

A megfejtéseket NEM kommentben kell beírni, mert úgy érvénytelen, hanem elküldeni a hogyvolt kukac gmail.com címre, a levél tárgya csak ennyi legyen: FEAR. Jó szerencsét, vagy hogy is szokták ezt mondani.

komment

Hannibal 3x01 - Antipasto

2015. augusztus 25. 09:00 - Chat Géza

Egy vagány motoros lazán szlalomozik a párizsi utcákon, mire megérkezik egy impozáns épület elé. Leparkolja a paripát, leveszi a bukót, nahát, nem Will Graham feszít a divatos motoros bőrdzseki alatt, hanem Hannibal. Páváskodik egy sort valami bálon, odalép hozzá egy figura, meghallgatja a panaszcunamit az ünnepelt íróról, majd egy pezsgős üveg nyakának művies lecsapása után Hannibal már a motoron ülve várja, hogy köszönhessen a vacsorájának, vagyis a nagy csinnadrattával ünnepelt egyetemi profnak, aki kissé spiccesen baktat el mellette, de egy köszönést azért visszaböfög. Hannibalnak ennyi elég, elhajt az éjszakába. A prof is hazatér, de a bejáratnál megint Hannibal helózik vissza neki… Lágy muzsika, forró vajon sercegő máj, vörösbor. Egy nő magas sarkúban tipegve karistolja végig a prof házát, a klasszikus zene hallatán mosolyra húzódik a szája, de az asztalnál a számára hót idegen Hannibal majszolja éppen a kedvesét, majd a falatot lenyelve csak annyit mond: Bonsoir.

kepernyofoto_2015-08-20_17_53_50.png

Tovább
Címkék: axn hannibal
komment
süti beállítások módosítása