Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Affair 1x03 - A gyűlés (18+)

2015. augusztus 07. 09:00 - AaannnaaA

Part One: Noah
Noah medencében indítja a napot kora hajnalban kiadós úszással, ám vidéken nem ő az első korán kelő – apósa is ébren van; hiába próbál visszaosonni a házba, nem kerülheti el a jópofizást a nem annyira kedvelt rokonnal. Az öreg levág egy hegyibeszédet, miszerint anno ő is mindig testmozgással foglalta el magát, mikor nem tudott írni (milyen kedves célzás), bár ő golfozott. Aztán egy nap a felesége javaslatára csak nekiállt írni, nem is ment a golfpálya felé vagy egy évig, cserébe a könyve bestseller lett. Hősünk erre nem nagyon tud mit felelni, inkább elpöttyinti, hogy átöltözne, így szabadulva a kellemetlen témától. A hálószobában aztán feleségét kis kényeztetéssel ébreszti.

Később a reggelinél kisebb fajta családi szócsata kerekedik, mert Whitney bedobja, hogy nem tud vigyázni a kistesóira, mivel nagyanyja állásinterjút szervezett neki – bébisintér szeretne lenni. Itt és most, a nyaralás alatt. Helennek leesik az álla, de anyja biztatására beleegyezik a dologba, és mivel neki és férjének is programja van, nagyapjuk lesz a gyerekek felügyelője mára. Hehh.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
11 komment

Grimm 3x21 - Az örökség

2015. augusztus 06. 11:00 - Kapitánylány

„Nem – mondá a király. Inkább meghalok, mintsem veszélybe sodorjalak az utadon.” - Az élet vize

Juliette, Rosalee, Monroe és Nick vacsorázni készül, már csak Trubel hiányzik, aki még mindig nem szokta meg a közös étkezést, de annál inkább többet tud enni. Ekkor külső képre váltunk, egy férfi a lakást figyeli meg éppen. Trubel a tányért nyalja ki fényesre, Juliette rohan is gyorsan egy újabb adagot hozni neki. Rosalee rákérdez, hogy a lány mikor látott először keveréklényt, Trubel elmeséli, hogy egy gondnokszerűség meg akarta erőszakolni, közben változott át, de a lánynak sikerült leütnie, ekkor hallotta először a Grimm szót is. Persze nem hittek neki, be is zárták, innentől kezdve önmaga is bolondnak tartotta magát, egészen addig, amíg nem találkozott Nick-kel és a többiekkel. A telefon ekkor csörren meg, a kint leskelődő az, Nick-kel beszélne, de végül nem mond semmit a nyomozónak, inkább elhajt az autójával a szállására, ahol viszont Weston Steward figyeli meg. A 321-es szobában már várja az előző rész végén megismert öreg férfi, rögtön kérdezi a fiától, hogy beszélt-e Nick-kel, de a fiú nem akarta megzavarni a vacsorát. Az öreg siettetné már a találkozót, kopogtatás szakítja őket félbe, karbantartó jött szerelni, a fiú simán kinyitja az ajtót apja ellenkezése ellenére, rájuk is támadnak.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
14 komment

Kékpróba 6X06 – Hazafutás

2015. augusztus 06. 09:00 - Bruti

Ez a rész kicsit rendhagyó módon indul, nincsenek munkába igyekvő rendőrök, eligazítások, sürgés-forgás az őrsön, mivel hétvége van!
McNally és Chris futkározik a városban, biztos ott jobb a levegő, mint egy parkban, de ők tudják. Persze Andy figyelmét semmi sem vonja el és kiszúrja Juliet-et, ahogy megint a titokzatos néger fickóval dumcsizik egy kocsiban. Kapcsolunk Julietre, aki nagyban konspirál a fickóval és állítja, hogy kész van, de hogy mire, arra még várnunk kell.

vlcsnap-00001_1.jpg

Tovább
Címkék: Kékpróba
Szólj hozzá!

Downton Abbey 4x03 - Úri-muri

2015. augusztus 04. 11:00 - Ancsinszka

Készülődik a hétvégi nagy parti Crawleyéknál, gördülnek be sorra a Bentleyk a murvával felszórt bejárathoz. Bent megkezdődik a terefere magas szinten, Lady Cora kiszúrja a társaságban régi ismerősüket, a Gillingham vagyon és címer újdonsült örökösét, Lord Tony Gillinghamet. Gregson izgul hogyan fog majd a Lorddal kedélyesen szót váltani, de nem csak ő hendikeppes smúzolásból, jegyzi meg Violet nagyi fiának Bransonra is utalva. Carson papa aggódik a plusz tíz cseléd kvártélyozása miatt, de még így is keveselli munkaelosztás szempontjából. Braithwaite-et megkérik, segítsen az egyik úrhölgynek öltözködni, de pökhendien azt mondja nem lesz neki erre ideje, mire Mrs. Hughes szúrós vasvilla tekintettel ösztönzi arra, hogy de legyen.

03.jpg

Tovább
Címkék: Downton Abbey
Szólj hozzá!

Nagypályások 1x07 - Összeomlás

2015. augusztus 04. 09:00 - _lovas_

Az NFL-özvegynél hamvakat kézbesítenek, a múlt héten Spencer pedig végre rávette magát, hogy elmegy és megnézeti a fejét, kell-e aggódnia a leépülés miatt. Alaposan be volt szarva a vizsgálat miatt, de ennél sokkal rosszabbul indul most a napja: villásreggeli Vernonnal meg Reggie-vel. Ott van Joe is, aki kajálás mellett elújságolja, hogy lealkudta 150 ezerre a Vernon zsarolóval az összeget. Vernon nincs nagyon feldobva, Reggie kifejezi az elismerését. Telefonon beszáll Jason is, és győzködi Vernont, jobb lesz ha fizet, mert baj lesz. Vernon hisztikézik, Jason ígéri, hogy napokon belül meglesz a szerződése. Az áldott jó ember Spencer megint nem bír magával, bevállalja, hogy kifizeti a zsarolót. Hé, Spency, már így is lóg neked háromszáz ezerrel a srác. Joe, majdnem félrenyel, Reggie helyesel. Vernont győzködni kell, de Spencer elmondja, hogy az ő partija miatt volt az egész. Na jó, nagy nehezen belemegy Vernon, Spencer meg tényleg úton van az anyagi összeomlás felé.

ballers70.jpg

Tovább
Címkék: nagypályások
3 komment

Ray Donovan 3X03 - Come and Knock on Our Door (18+)

2015. augusztus 03. 15:00 - tinipuma

Kora hajnalban Ray vert seregként betört orral és egy piásüveg társaságában üldögél alvó lánya mellett, ritka pocsékul néz ki. Bridget felébred, apu elnézést kér tőle az elmaradt vacsiért. Lelkiznek egy sort, hősünk részegségében a rég halott húgát látja, legalábbis remélem, hogy a pia teszi, nagyon nem hiányzik, hogy még hallucinálni is kezdjen.

Tovább
Címkék: 18+ Ray Donovan
12 komment

Halt and Catch Fire – CTRL Nélkül 2x09 – Kali

2015. augusztus 03. 13:00 - SuperLawyerGirl

Donna és Cameron egy lőteremben latolgatják a lehetőségeket, amik nem léteznek. Ekkor rukkol elő Cameron, hogy eladja a lövöldözős játékát – társnője legnagyobb megdöbbenésére és megkönnyebbülésére, így mégis csak lehet esélyük a túlélésre. Közben Joe és Sara mélyen alszanak kicsit meredek estjük után, egészen a telefon ellentmondást és ignorálást nem tűrő csöngéséig. Kiderül Gordon az, MacMillant kéri, hogy vigye el a sittről. Joe bár nem örül, de azért érte megy, majd mikor kirakja, a lelkére köti, hogy menjen haza. De Clark természetesen nem hallgat rá, továbbra is mániákusan tudni akarja, ki lopta el az ötletét.

vlcsnap-2015-08-02-20h49m08s579.png

Tovább
3 komment

Falling Skies 5x05 - Non-Essential Personnel

2015. augusztus 03. 11:00 - Szencsike

Elérkeztünk az évad feléhez és  még mindig nem rúgtuk seggbe E.T.-t. Ahogy megszokhattuk, a személyes problémák megoldása az első, de ami késik nem múlik. Kezdjünk rögtön egy kis szedett-vedett túlélőcsoporttal, akik egy korábbi espheni gettó területén bujkálnak. Alig néhányan vannak és egy Fürgéktől körülzárt házban lapulnak. Egy Isabella nevű, kb. 30-as hölgy tűnik a kis csoport vezetőjének, egyáltalán nem katonák, a szükséghelyzet hozta őket össze valamikor. Négyen elindulnak kifelé a házból, de nagyon hamar Fürgék között találják magukat, esélytelenek fegyverek nélkül. Nagyon váratlan segítségük akad, egy szirénázó rendőrautóból Anthony és a Pope ugrik ki és lelövi a Fürgéket.

1.png

Tovább
4 komment

True Detective 2x04 - ...és mindenkinek szét lett lőve a segge

2015. augusztus 03. 09:00 - sixx

Ezt a posztot három hete kellett volna megjelentetni, de írókollégám baszott megírni, így kénytelen voltam átvenni tőle. Nem lesz egy nagy eresztés, előre szólok.

screen_shot_2015-08-02_at_21_51_46.png

2:42. Ekkor kezdődik az epizód, addig csak hogyvolt volt, meg a főcím. Ami nem túl érdekes, a zenéje meg unalmas. Ray és Ani a gyilkossághoz használt Caddyt nézegetik, és komor arcot vágnak. Ez a komor arcvágás visszatérő elem lesz ma. Frank idegbeteg, mert nem nő a kertjében az avokádó. First world problem, nem enni kell, csak menőzni. Frank azért ideges egyébként, mert a neje orvoshoz menne vele, termékenységihez, hogy legyen gyerek. Franknek a sok bűnözés mellett erre kurvára nincs ideje, hagyják már békiben, majd lesz gyerek, ha a korrupt városi tisztségviselő által lenyúlt dollármilliók visszakerülnek hozzá. A vita végén a feleség aszongya, hogy nemigen lehet gyereke, mert volt egy abortusz menet közben. Jó, majd kivizsgáljuk, mondja Frank.

Tovább
17 komment
süti beállítások módosítása