Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Affair 1x02 - Zűrös viszonyok (18+)

2015. július 31. 09:00 - AaannnaaA

Part One: Noah
Hősünk a jelenben meséli tovább a történetet a kihallgatáson, azt, hogy nem tudta, Alison házas, és azt, hogy igyekezett őt elkerülni, mert így látta jónak. És miközben azt állítja, hogy egyáltalán nem gondolt a nőre, mi látjuk, hogy kocogás közben azért útba ejti a házát, a zuhany alatt meg rá gondolva markolássza a répát. Helen pont ebben a „meghitt pillanatban” csatlakozna hozzá, de ő mogorván kikaffog: kösz, de kösz nem.

Később a családi reggel zűrzavarában felesége felveti, hogy menjenek el a helyi piacra venni pár dolgot, ő pedig nem túl lelkesen, de beleegyezik. Útközben egy ranch mellett mennek el, Stacey persze azonnal a lovakat simálná. Ígéretet kap, hogy visszafelé megteheti. A piacon apja kezét fogva sétálgatnak, mikor Noah megpillantja Alisont, aki sógornőjével árul lekvárt az egyik pultnál. Stacey pont hozzájuk szalad, így az újbóli találkozás elkerülhetetlen.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
18 komment

Grimm 3x20 - Pygmalion

2015. július 29. 11:00 - Kapitánylány

„A sötét, szürke madárból, mely rút és kellemetlen látvány, kecses és csodaszép hattyú válik.” – A rút kiskacsa

Történetünk ott folytatódik, ahol abba maradt, Trubel megérkezik Nick-kel haza, Juliette nincs teljesen feldobva, rögtön négyszemközt akar Nick-kel beszélni, ami persze olyan halk, hogy még Trubel is meghallja. Nick kérleli barátnőjét, hadd maradjon a lány, annyi megrázkódtatás érte már, kell neki egy nyugodt hely, ahol összeszedheti magát, Juliette végül beleegyezik.

Egy luxus ruhaüzletben az egyik vásárló figyelemelterelésként egy vitrinre borít egy próbababát, a fejetlenség közben pedig néhány lány áruvédelmi oldóval hatástalanítja a ruhákba tett áruvédelmi címkéket, majd szép lassan lelépni próbálnak. Azonban az egyik lányt elcsípi a biztonsági őr, de szépségünk ellenkezik, megkarmolja a férfit, majd elfut. A szajrét nézi át Ken, a főnök, elégedett a mai napi terméssel, kérdi is, hogy volt-e valami balhé? A három kis tolvaj mélyen hallgat, Cammy nem tért vissza a lebukás után, de ezt majd este megbeszélik. A vacsoraasztalnál az áldás közben érkezik meg Cammy, Ken el is vonul vele, majd a lebukás miatt megbünteti, átváltozva kiszívja a lány életerejét.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
5 komment

Utánam, srácok! 1x06 - Nyugtával dicsérd a napot (SOROZATZÁRÓ)

2015. július 29. 09:00 - Gabba

Radoséknál indítjuk a reggelt, Gyula egyedül indul suliba, mamája figyelmezteti, el ne felejtse öccsét felszedni a keresztanyjuknál, Borsó ugyanis ott aludt. Gyula meglepetésére azonban a keresztmutter közli, az öcsi már korán reggel elment a suliba. Bagoly, Andris és Méri hármasban (!) baktatnak az iskola felé, nocsak, a jónő oldalt váltott volna?, témájuk az előző napi buli és Lada gyors távozása a villamostól. Bagoly szerint csak Gyula haverját követte, hiszen ők még mindig egy brancs, Andris azonban erről már nincs meggyőződve, Méri meg egyenesen kijelenti, hogy Lada nem rossz szándékkal ment a villamoshoz, az iskolai lopásokhoz meg pláne nincs semmi köze.

utanam6x01.JPG

Tovább
Címkék: utánam srácok
63 komment

Ray Donovan 3x02 - Ding (18+)

2015. július 28. 15:00 - tinipuma

Zsúfolt naphoz érkeztünk Ray Donovan, valamint rokonai, barátai és üzletfelei életében, lássuk hát hogyvolt. A börtönben kezdünk, Terry a reggelinél egy haverjával tervezgeti az újabb élménydús programokkal teli napot. Ray pedig kora reggel edzeni megy, a teremben püföl dühödten egy boxzsákot, na ilyet se láttam még tőle (legalábbis nem emlékszem).

02.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
6 komment

Nagypályások 1x06 - Őszinteségi roham (18+)

2015. július 28. 13:46 - _lovas_

Múltkor Spencer szimatot fogott, ki zsarolhatja szegény Vernont a kábszizós, csajozós képekkel, most viszont eljött a tengerparti lazítás ideje, a miami parton dobálja a labdát egy kissrácnak. Fürdőruhás csaja örül, és kérdezgeti a múltkori MRI-ről, hogy megcsinálta-e a vizsgálatot, vagy még mindig nem tudja, hogy bejátszik-e egy maradandó agykarosodás. Spencer elmondja, hogy szinte új embernek érzi magát a vizsgálat óta, de a csaj átlát a szitán: persze, hogy nem nézette meg a fejét. A csaj felől Spencer aztán úgy hülyül el, ahogy akar. Spencer már éppen széttárná a karját, amikor tarkón találja egy labda. Ez olyan dührohamot okoz, hogy Spencer őrjöngve bekúrja a labdát a tengerbe.

ballers61.jpg

Tovább
3 komment

Downton Abbey 4x02 - Örökös kérdés

2015. július 27. 11:00 - Ancsinszka

Bájcsevegős reggelivel indul a második rész a cselédek szintjén, amibe Braithwaite sajnos nem tud kellően bekapcsolódni, mert csönget Lady Cora. Barrow negédesen érdeklődik Braithwaite hogyléte felől, de látszik a szemén, hogy forral valami kis ármánykodást, amire Anna megpróbálja felhívni Braithwaite figyelmét, de az csak mosolyogva ott hagyja. Jimmy cipel be egy jó nehéz csomagot, ami Matthew irodájából jött Marynek. Mrs. Hughes arra ösztönzi Carsont, hogy ne egyből Marynek adja, hanem Lordnak, majd az eldönti mennyire lenne mellbevágó Marynek sk. kinyitni a dobozt. Apja szemrevételezi a doboz tartalmát, halványan mosolyog a felülre helyezett plüss pónin, majd a kotorászás folytán kipottyan egy összehajtogatott levél.

02.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Falling Skies 5x04 - Pope Breaks Bad

2015. július 27. 09:00 - Szencsike

Szomorú képekkel kezdünk, Pope egyedül, egy kis erdei út mellett eltemette Sarat. A sírt kis kövekkel jelölte meg és szerzett még egy angyalszobrocskát is. Az angyalkára ráírta Sara nevét, és a Fürgecsontokból álló nyakláncát a szobrocskára akasztja. Sokáig nem lehet egyedül a gyászával, mert pár méterrel mögötte állt meg Tom és beszélni kezd hozzá. Sajnálja, ami történt, ő volt az aki meghozta a Sara vesztét okozó döntést, de a háborúban áldozatokat kell hozni a nagyobb jó érdekében. Nagyon kár, hogy Pope egyedül temette el Sarat, sokan szerettek volna elbúcsúzni tőle. Pope semmit nem szól hozzá, sőt felé sem fordul, miközben Tom  dumál neki, de a pillantásával ölni tudna.

1.png

Tovább
1 komment
süti beállítások módosítása