Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Halt and Catch Fire – CTRL Nélkül 2x07 – Working for the Clampdown

2015. július 17. 12:43 - SuperLawyerGirl

Gordon végre összeszedi a bátorságát, és elmondja Donnának, hogy beteg – de persze a megcsalásról hallgat. A nő első gondolata, hogy otthagyja a munkáját, de Gordon lebeszéli, majd csókolózni kezdenek, de Donna leállítja a dolgokat, inkább csak bújni akar. Közben Joe és Jacob – két jó barát – megbeszélik, hogy mivel veszik le a Mutinyseket a lábukról: tiszta Google-telephelyet álmodnak meg nekik. Az álmodozás tárgyai meg eljátszanak a gumipolipjaikkal, egy igazán kivételes poszter előtt – ezzel kisebb agyvérzést okozva Cameronnak, aki próbálja lenyűgözni Tom édesanyját.

vlcsnap-2015-07-16-22h18m47s71.png

Tovább
komment

Utánam, srácok! 1x03 - BFK úr, a mesterdetekív

2015. július 16. 09:00 - Gabba

Ismét Radoséknál kezdjük a reggelt, anyukájuk felfedezte, hogy az egyik nyúlketrec eltűnt. A mama nagyon kivan, főleg Gyulára, mérgében még saját cipőjét is drágalátos fia után vágja, a párját meg Borsó után, egy ilyen ketrec legalább 200 forint, hol van a pénz? Gyula nem vall rá öccsére, de az utcán kérdőre vonja, kinek passzolta el a ketrecet a nyulakkal? Borsó hősiesen állja a faggatást, nem árul el semmit, na akkor majd előveszem a drágalátos Isti haverodat, fenyegetőzik Gyula.

utanam3x01.JPG

Tovább
Címkék: utánam srácok
komment

Fekete Vitorlák 2x09 Vendégségben

2015. július 16. 09:00 - Pácsó Ármándó

A remek főcímzene és stáblista után egyből a dolgok sűrűjébe csöppenünk. Néger szolgálólányok mosdatják Richard Guthrie földi maradványit, előkészítvén a temetéshez. Eleanort részvétlátogatók keresik fel, hosszú, végeláthatatlan sorokban. Közülük kidomborodik Max látogatása, aki a maga lényegre törő módján egyből vetélytársnője Charles Vanehez való viszonyával kezdené a beszélgetést, de a higgadt orgazdanő inkább neki szegezi a kérdést, az ő vagy a macsó kalóz táborába akar tartozni? A válasz egyelőre rejtve marad előttünk.

1.jpg

Tovább
komment

Grimm 3x18 – Áldozatok

2015. július 15. 13:00 - Kapitánylány

„A királynő rettegésében a királyság összes kincsét elígérte a kis embernek, amennyiben az életben hagyja az újszülöttet.” – Rumpelstiltskin története

Adalind épp a hűtőszekrényt üríti ki, Sean a kislányával ismerkedik, ekkor jelentkezik be a portás, Nick érkezett meg egyedül. A százados felfegyverkezve indul a fogadására, Adalind csak annyit kér, hogy ölje meg a Grimmet, ha elakarja tőlük venni az újszülöttet.

Ruspoli érkezik a hírrel, Adalind tényleg Portland-ben van, Viktor ki is adja a parancsot, értesíteni kell az ottani emberüket. Ügynökünknél csörög is a telefon, Ruspoli küldött neki két képet (Adalind és Renard kettősről), a gyermeket épségben kell átadnia, a többiekkel azt csinál, amit akar. Steward kicsit ellenkezik a százados miatt, de Viktor ekkor felcsattan, nincs idő azzal foglalkozni, hogy milyen befolyásos emberről van szó. A hívást szakítják, Viktor is elindul Portland-be, Steward-ról pedig kiderül, hogy egy FBI ügynök.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
komment

Zoltán, a Farkasember 1x05

2015. július 15. 11:00 - Chat Géza

f1.png

Zoltánék most is keményen tolják a munka szekerét. Egy újabb forgatásra kell menni, amihez most Törökországig kell  utazni. Semmi nagy etwas nincs a rendező úr kérésében, de azért el kell kezdeni gyakorolni. A feladat a következő: egy farkas két gyanútlan sátorozóra fog rátalálni, belevicsorog a kamerába, de támadni nem tud, mert a sátrak köré húzott mágikus kör nem engedi. Agresszív jelenetet már láttunk, felhergelik a farkast miközben eszik, a kamera közben forog és már kész is. A nagyobb mutatvány az, hogy ne lépje át a vonalat és szabályos körben kerülje meg a sátrakat.

Tovább
komment

Kékpróba 6X03 – Börtönlázadás

2015. július 15. 10:00 - Bruti

Mai epizódunkat Kruzzal nyitjuk, ahogy ücsörög a kórházban ultrahangos vizsgálatra várva. Késve, de megérkezik Swarek is, aki próbál ügyesen lavírozni a csaja és Kruz között. Nem lesz egyszerű feladat. Az asszisztens nem vág valami boldog fejet a képek láttán, de nem mondhat semmit. Majd a doki. Chloe reggel úgy ragyog, mint a nap, Duncan egyből ki is szúrja magának. Röviden bókolnak egymásnak, amit a nem bántóan okos rendőrünk már félre is ért. Meg van győződve, hogy itt most elindult valami. Már rohan is Dovhoz és igen nagy kerülővel akarja megtudni mi a véleménye Chloe-ról, de addigra lekoptatják. Idegesítő egy alak.

vlcsnap-2015-07-14-13h57m26s245.jpg

Tovább
Címkék: Kékpróba
komment

Falling Skies 5x02 - Hunger Pains

2015. július 15. 09:00 - Szencsike

Lassan de biztosan haladunk a végső leszámolás felé, a romvárosi búvóhely teljes harckészültségben áll. Egy csapat veszett Fürge közeledik a város felé, akik a Hadúr irányítása nélkül gyakorlatilag teljesen elvadultak, nekik csak az élelemszerzés a legfontosabb. Vagy egymást kajálják meg, vagy esetleg a túlélőinket, édes mindegy, a kaja az kaja. Aki képes fegyvert fogni, az a barikádokon van, hogy a százával érkező Fürgehadnak esélye se legyen bejutni a városba és belőlük lakomázni. Anthony a dögökön vezeti le a fájdalmát, agyonverné az egyik betörni készülő Fürgét, de Tom még idejében leállítja. Lesz rá alkalma, hogy megbosszulja Dennyt, most a város a legfontosabb. Nagy a baj, sikerült áttörni a védvonalakat, a Fürgék már a városban vannak! Egyenesen a város élelmiszer raktárába mennek, ez tulajdonképpen egy bolt, de rögtön felfedezték. Anthony felrobbantja a helyet, a szándék jó volt, de az eredmény: minden kaja megsemmisült…

1.png

Tovább
komment

Ray Donovan 3x01 - The Kalamazoo

2015. július 14. 10:00 - AaannnaaA

Vége a várakozásnak, kezdett a Ray Donovan S03, hogy tovább izgulhassunk/szörnyülködhessünk kedvenc "problémamegoldónk" legújabb ügyein, és magánéleti hullámvasútján. A hogyvótokat szokás szerint tinipuma és jómagam jegyezzük, jó szórakozást!

Ezra Goldman ismét kórházban fekszik, ahogy elnézem elég cudar állapotban, ágyánál egy katolikus(!) pap áll. Gyorsan közli is, hogy egyrészt a neve Thomas Romero, másrészt pedig nem az uccsó kenetet jött feladni, hanem azt szeretné megtudni, hogy ki telefonált Ezra irodájából és jelentette be a lelőtt pap holttestét. Elég kitartóan kérdezget, ám a zavart férfi nem mond semmit, majd szerencsére megérkezik Deb, aki kitessékeli a hívatlan látogatót a betegszobából. A beteg ezután neki kezd el zagyválni egy nőről, akit megölt, és kéri, hogy hívja Rayt. Deb azt válaszolja, hogy hősünk már hónapok óta nem beszél vele, de ő egyre zaklatottabb lesz, végül teli torokból üvölti Ray nevét.

1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
komment

Nagypályások 1x04 - Maradandó károsodás

2015. július 14. 09:00 - _lovas_

A csillagromboló nagyságú luxusjachtról a legutóbbi buli után még fel sem takarították fel a kokainmaradékokat, Spencerünk pedig már megint a futballkarrierjéről álmodik. Egészen pontosan arról, amikor egy jó ütemű szereléssel kiterítette ellenfelét. Megugrik az ágyban, felébred, észreveszi, hogy riporter excsaja már egy ideje szemléli a rángatózását. Nem meri bevallani, hogy mit álmodott. Ripoter excsaja pedig már nem is annyira ex, együtt készülnek a napra, mint egy rendes pár. Sőt, a nő azt szeretné, hogy gyógyszerrágcsáló Spencer menjen el egy szakemberhez megnézetni a fejét, hogy nem szenvedett-e maradandó karosodást a futballkarrierje alatt, mivel a hozzá hasonlók jó eséllyel diliznek be a sok ütközés miatt. Spencer ígéri, majd elmegy, és ő amúgy sem az a fajta faszi, aki maradandó károsodásokat szenved. Azt mondja a riporternő, hogy Spencer vagy elhúz orvoshoz még ma, vagy a fél világ megtudja, hogy Ricky a csapattárs anyját döngette meg a luxushajós bulin. 

ballers4_1.jpg

Tovább
Címkék: ballers
komment

Utánam, srácok! 1x02 - Bicajozni tudni kell!

2015. július 13. 13:00 - Gabba

Reggeli kiabálás Radoséknál, anyukájuk eléggé kivan a tesóktól, főleg persze a nagyobbtól, válogatott szavakkal szidja őket: vérszopók, csak a csavargáson jár az eszük, kiteszem a szűrötöket!, csak úgy zeng a ház, még a tornác végében található ketrecek is rezegnek, bennük jónéhány nyuszómuszóval. Gyula előresiet, Borsóhoz viszont odaszegődik Kapufa és együttérzően beszélgetni kezd vele. Borsó sem igazán lelkesedik bátyja dolgaiért, de hát mit tehetne ellene, ráadásul a Gyula most meg még külön pipa a múltkori rakétás balhé miatt. A suli előtt Gyula még elkapja öccse grabancát, miről beszélgettél te azzal a falábúval, de Borsó csak annyit mond, semmiről, mindössze udvariasan érdeklődtünk egymás hogyléte felől.

utanam2x01.JPG

Andris érkezik Bagollyal, a lány aggodalmaskodik, okos dolog volt-e ujjat húzni Ladáékkal, de az ezermester nem aggódik. Véleményét erősíti pár random kiscsávó, akik elhaladtukban gratulálnak neki a múltkori sikeres beugratáshoz.

utanam2x02.JPG

Tovább
Címkék: utánam srácok
komment
süti beállítások módosítása