Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x49 - Fanni pöckét ingyen egy perverz sem kukkolhatja (18+)

2015. január 04. 11:05 - sixx

screen_shot_2015-01-04_at_9_14_17.png

Egy szavazatunk van, mondja Bencus a beköszönésben, de azzal szabadon garázdálkodhatunk, már ugye bizonyos kereteken belül, mert Maksa Zoltánt a közéletből ezzel nem lehet eltávolítani, de ne legyünk telhetetlenek, megássa ő a saját sírját, ha arról van szó. Azt viszont mi dönthetjük el, hogy szürke nímand #1 vagy szürke nímand #2 tér vissza a villába, hogy aztán a döntőig eltujázza magát, mert abban speciel biztos vagyok, hogy ha Robin lesz a visszatérő, ott fog üldögélni a végjátékban, igaz, ehhez a pakoljátokrámajelet-átkot meg kell törnie. Ma három nagy témánk volt, a “Zsu igyekszik visszakerülni a pikszisbe, hatodik kör” címűt leszarjuk.

Tovább
Címkék: 18+ vv7
1716 komment

Való Világ 7x48 - "Mind a két fenekem tiszta piros" 18+

2015. január 03. 09:58 - candyperfumegirl

Micsoda összefoglaló jutott nekem az újév első hogyvoltozására, egy rossz szavam nem lehet. Lesz itt tényleg minden, mint a búcsúban, ahogy a szilveszteri buGYi - ahogy tegnap Bencus egy enyhe freudi elszólással fogalmazott- agyeldobatós képsorait felvonultatjuk. Kulcsszavakban: esés-kelés, sztriptízelés, kukkolás, hugyozás, kavarás, kivonulás, smárparti, és a legfontosabb kérdés: mitől lett piros és lila Edina feneke? És ez még csak az előzetes volt! Mielőtt belevágnánk a fergeteges bulika krónikájának megéneklésébe, Lilu mutat nekünk egy szavazási állást, ami tényleg meglepő: 71-29%. Vajon ki tujább a tujánál?

748-01.png

Tovább
Címkék: 18+ vv7
1552 komment

VALÓ VILÁG 7X47 - De azért kiverted a fa***mat!

2015. január 02. 16:31 - Bruti

1_23.jpg

BUÉK minden VV nézőnek, olvasónak! Sajnos kissé megcsúsztam, ezért elnézést mindenitől! Az új év nem is kezdődhet jobban, mint egy jó kis kihívással. Bence is ezt sulykolja belénk, illetve az applikációt.
Kezdünk azzal, hogy Basszájba büntetést kapott, mert megrugdosott egy földön fekvő bútort, ezért egy korit kell viselnie. Én inkább tűsarkút adtam volna rá, úgy is olyan nyálas időnként. Édina, meg csak nem bír a vérével, állandóan a csávó körül sündörög, pedig meg lett mondva, hogy nem lesz semmi, max. csak kúrás. Éjszaka már hármasban alszanak Úszógecivel, majd Édina gyakorlatilag kiverte Basszájba farkát, az árulkodó nyomokat, pedig nagyon ötletesen a párnahuzattal tüntették el. Gratula! 

UPDATE: én basztam el, Bruti fél 5-re feltette, csak mobilról igyekeztem élesíteni oszt ez lett belőle (sixx) 

Tovább
Címkék: 18+ vv7
840 komment

Való Világ 7x46 - Medvetánc, kimaxolva

2015. január 01. 21:06 - sixx

screen_shot_2015-01-01_at_17_57_45.png

Ha nem látom a tegnapi adást, el sem hiszem, ami történt benne, de haladjunk szépen sorban. A kedves kommentelőknek köszönhetően már tudjuk, hogy Dóri tetkóján a “natúr francia 1500 dirham, anál 3000, egész éjszaka 8000” sor helyett a “szeretem a faszt, hát még ha fizetnek érte, karma, biccsez” szerepel, köszönjük az infót, tényleg. Lilu vezette a műsort, ilyen csillogós atlétában, dominás bűrgatyában vagy miafaszban, a haja szigorú tanárnősen a fején hátrahúzva csurkába, jobban áll neki, ha ki van engedve, de mit értek én ehhez.

Tovább
Címkék: vv7
1208 komment
süti beállítások módosítása