Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7715-7716. rész:

2015. december 30. 23:17 - Gillotte

Gizi a másnaposságtól félholtan fekszik a kanapén, rendkívül esztétikus látványt nyújtva. Amint magához tér már zavarja is el az őt fulladástól megmentő Lacit, aki tökösebb, mint valaha, s kijelenti, hogy márpedig visszaköltözik Gizihez. Gizi feküdne is vissza, most úgysem tud mit csinálni, s Laci hiába figyelmezteti, hogy esküvőre hivatalos Gizi, ahol egyébként tanú és a virágokat megszervező lelkes jelentkező is egyben, Gizi eddigre már rég újrabólint.

bk_december21_1.png

Juli és Attila készülődnek az esküvőre, közben beszélgetnek a Herr Attila ellen irányuló tervéről, amikor Robi S.O.S. csönget be, ugyanis a tanúja a reptéren ragadt Münchenben, sürgősen új tanú kéne, Robi Attilára gondolt, aki vállalja is a dolgot. Elbeszélgetnek arról, hogy miért nem a Herr a pót-tanú, s hogy vajon ő és Ági vajon miért fél Ludwigtól, de Robinak nincs ideje magyarázkodni, úgyhogy rövidre zárja a témát, a gyűrűket Attilára bízza, és elmegy készülődni.

bk_december21_2.png

Nóra csönget Mikihez az esküvő reggelén. A közös gyerekről panaszkodik, ugyanis a sarj még mindig nem akar elmenni az esküvőre, Miki ugyan győzze már meg, hogy menjen el, mégiscsak ő az apja, és a volt férj. Nóra ezután lemegy a kisboltba beszélni Gizivel a virágokról, aki nincs ott, s mivel épp összefut Julival, Juli felajánlja, hogy ne törődjön Nóra a szervezéssel ezen a szép napon, majd ő megtalálja Gizit. Juli be is csönget a Novák lakba, de Laci nyit ajtót, s letagadja Gizit, mondván, valahova elment, nincs otthon, biztos a virágokat intézi az esküvőre. Juli ebben a tudatban bemegy a kisboltba, ahol Ádám van beültetve árusnak, hisz mindenki más épp szervez az esküvőre. Juli két tejfölt vesz, de szegény Ádám csak szerencsétlenkedik a pénztárgéppel, mert Laci kifejeltette ezt a részletet a tréningből (gondolom a vészkijárat bemutatását is elmulasztotta).

bk_december21_3.png

Mivel Laci rámondta, hogy Gizi már a virágokat intézi kénytelen embereket toborozni ehhez, akik nem mások, mint Vilibá, és Bözsi néni akik épp a frissen sült sütivel mennek be a kisboltba. Az öregek bevállalják a feladatot, a számlával a kezükben elmennek a virágokért Laci legnagyobb megnyugvására. Nem sokkal később a Novák lakban Gizi még mindig kómál, de már magánál van. Laci és Vili arról beszélnek, mi vezetett ide, hogy nekik kell intézni a virágot, az, hogy a kencés Vali hazudott Gizinek, pedig Laci tényleg nagyon szereti Gizit, és sosem csalná meg. Gizi tudata e mondatok hatására kitisztul, s boldogan rohan az ő macija nyakába.

bk_december21_4.png

Robi felhívja Ágit, hogylétéről érdeklődik, de Ági úgy csinál, mintha semmi nem történt volna, mintha semmilyen utalást nem adott volna Robinak arra, hogy bánt vele a Herr. A beszélgetést Ági kénytelen megszakítani, mert érkezik a Herr. Ezután Robi és Nóra próbálják nyugodtan eltölteni a délelőttöt, de Robi nem örül, amiért Nóra az esküvője reggelén volt férjét látogatta meg. Nóra hiába magyarázkodik, hogy Timiért tette, Robinak nem esik jól. Eközben a Herr és Ági már teljes díszben pompázva élvezik a terasz csicsergő madarait, és közben próbálnak boldog párnak kinézni. Csöngetnek, Robi az, már ott is van a villában, négyszemközt megkéri apját, hogy próbáljanak meg kulturáltan viselkedni egymással legalább erre az egy napra, nehogy a vendégek botrányt szimatoljanak. A Herr nem nagyon vevő az ötletre, továbbra sem tudja megbocsátani egyszem fiának, hogy börtönbe juttatta, pedig ő nevelte egyedül, miután Robi anyja elment. Robi ezt kikéri magának, hisz az anyja nem elment, hanem a Herr elüldözte, hisz bántotta, ugyanúgy, ahogy Ágit. A Herr felszívja magát, már majdnem verekedésbe fajul a dolog, mikor Ági benyit, és elszeparálja őket. Ági ezután elbeszélget a lakás egy rejtettnek hitt zugában Robival, hogy nyugodjon le, ne sajnálja őt, majd ő tudja, hogy kell kezelni a Herrt, hisz neki sem könnyű a börtön után. Robi tudja ezt, de félti Ágit, hisz mióta ismeri fontos neki. Elgyengülnek mindketten, eközben másik irányból a fal mögött közelít a Herr. Csak sóhajokat hall, s Ági elhaló szavait, ,,Robi, ezt nem szabad”. A Herr kis híján kitér a hitéből.

bk_december21_5.png

Miki ,,hol az én hercegnőm?” felkiáltással látogatja meg Timikét, aki egyből levágja, miért ment az apja, ki is jelenti, hogy márpedig nem megy az esküvőre. Miki kéri gyermekét, próbálja meg Nóra érdekeit nézni, s ha Nóra így érzi magát boldognak, hadd menjen hozzá Robihoz, ha pedig megbánja, majd visszatalál úgyis Mikihez. A Troll így rábólint, hogy elmegy az esküvőre. Nóra rendkívül hálás Mikinek, annyira, hogy megkéri, menjen el ő is, szeretné, ha ott lenne. (Normális esetben a volt férj lenne az utolsó, akit meghívna a menyasszony az esküvőjére, de mint tudjuk, Barátok közt minden van, csak ép ész nem).

bk_december21_6.png

Attila az esküvő témán felbuzdulva nekiáll nosztalgiázni, s Julival közös, konyhában történt esküvői fotóikat nézegeti. Petiről is van kép, amikor épp beteg, erről is elmerengnek, hogy milyen jó, hogy meggyógyult. Azt is megtudjuk, hogy két éve volt az esküvőjük, mily megható. Újra meggyőződnek róla, mennyire boldogok ők együtt. Juli elmegy átöltözni, eközben Attila elfogyaszt egy tejfölbe mártogatott kiflit. Juli annyira csinos, hogy Attila most rögtön ágyba vinné gyorsan, de nincs rá idő. Arra viszont van, hogy Attila meglebegtesse tervét, miszerint az esküvő a villában ideális alkalom és helyszín, hogy szaglásszon kicsit a Herr után.

bk_december21_7.png

Gizi és Laci átviszik a csokrot Nórának, Gizi immáron nagyjából józan, de látszik rajta, hogy volt dorbéz az este. Timike jelenik meg szép ruhában, amihez nem megy a görbe hát (húzd ki magad, kislány!) de elég kedvetlennek tűnik, mi baja? Hát lázas, Nóra legnagyobb bánatára egyetlen kislánya nem lehet ott az esküvőn.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása