Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7713-7014. rész:

2015. december 28. 12:00 - Gillotte

Robi tudni akarja, mit művelt apja Ágival, de a nő kéri, ne faggatózzon. Robi ezzel mit sem törődve tovább kérdezget, s ugyan választ nem kap, a reakciók alapján Robi rájön, hogy apja megerőszakolta Ágit. Be is ront a Herrhez és a falhoz keni vallatás célzattal, ám a Herr nem vall, sőt, kikéri magának, és aggódik a könnyen gyűrődő ingéért. Ági is beront és leszedi Robit apjáról, a Herr értetlenkedik, mégis miből következtet Robi erőszakra? Ági is tagad, hisz ő nem mondott semmit, biztosan félreértett valamit Robi. A Herr elzavarja sarját, Ági még négyszemközt próbálja megmagyarázni Robinak, mennyire félreértette, de Robinak már kár magyarázni, látja, hogy gáz van. Szegény Ági meg is kapja a magáért a Herrtől, amiért járt a szája Robinak, de ezúttal csak verbálisan tolja le. Ági viszont megvédi magát, rendben, hogy egy feleség jó dolog, de nem tulajdon, és bizony árthat is, nem is keveset!

bk_december18_1.png

Nóra átmegy Mikihez segítséget kérni közös gyermek ügyben, hisz Timi nem akar elmenni az esküvőre, Miki legyen már olyan jó, és beszélje rá a lányt, hogy elmenjen. Miki nemleges válaszán Nóra persze kiakad, és megkéri Mikit, hogy ő se menjen az esküvőre. (Most komolyan, az eredeti terv az volt, hogy Miki, a volt férj megy?)

bk_december18_2.png

Szól a csengő Gizinél, de alig fogja fel. Ádám csönget Hannástul, Gizi nagy nehezen odatántorog ajtót nyitni. Pillanatok alatt meg is bánja tettét, hallván, hogy csak azért látogatják, hogy figyelmeztessék, nem kéne inni. Gizi a részegek magabiztosságával beszél a szerelem fontosságáról, és különben is, miért nincsenek együtt Ádám és Hanna, olyan szépek együtt! Hanna előveszi a Linda kártyát, mit szólna, ha így látná az anyját? Gizi erre páros lábban rúgja ki a fiatalokat, neki nem kell más, csak a pia. Ezután Ádám és Hanna átmegy Lacihoz, figyelmeztetik, hogy Gizi nagyon rossz bőrben van, segítsen rajta. Gizi lesz a tanú Nóra esküvőjén, a virágokat is ő intézi, de ilyen állapotban lábra sem fog tudni állni. Gizi eközben jól elvan saját társaságával. Tántorogva járkál fel-alá a konyhában, pirítóst készít, s rögtön az első falat a torkán akad, fulladozni kezd. Laci épp jókor toppan be, a Heimlich-féle műfogással kiugrasztja neje torkából a bent rekedt falatot. Gizi köszönet nélkül elzavarná, de Laci megembereli magát, nem hajlandó sehova menni, visszaköltözik.

bk_december18_3.png

Mátét megint elpaterolják valahova, mert dramaturgiailag felesleges. Nóra érkezik, Julival akar beszélni most azonnal. Juli a családi idill közepette nehezen szabadítja fel magát Nóra számára, a gyerek úszószemüveget keres, és senki nem találja. Végre magukra maradnak, hogy Nóra elmondhassa, Miki megcsókolta. Juli egyből repül a témára, jó alaposan kikérdezi barátnőjét. Nóra szerint az a baj, hogy túl sok közös emlékük van Mikivel, ezért van rá még mindig hatással. Juli érdeklődik, elmondja-e Nóra jövendőbeli férjének a csókot Mikivel, de Nóra nem akarja, mert nem ez számít, hanem az, hogy őt Robi boldoggá tudja tenni, Miki nem. Juli kérdéseire válaszolva Nóra megfogalmazza magának, szerelemmel szereti Robit, hisz a férfi lesi minden kívánságát, úgyhogy holnap összeházasodnak, mert így lesz a jó.

bk_december18_4.png

Hazafelé Robi összefut Mikivel, a szokásos, rövid kakaskodással le is zárják az ügyet. Vilibá még bölcselkedik egy keveset Mikinek, fogadja el Nóra választását. Eközben Robi hazaér, sajnálkoznak egy sort, hogy Nóra nem ért oda a vacsorára, majd Nóra azzal folytatja, milyen rossz, hogy Timi nem akar elmenni az esküvőre. Robi nem nagyon tudja vigasztalni menyasszonyát csupán azzal, hogy semmi nem tudja tönkretenni az előttük álló csodálatos napot.

bk_december18_5.png

Krisztián faggatja Rudit, hogy mi a terve a Robival való tartozással, mert Alíznak elég egy ,,elintéztem” de Krisznek azért nem. Mint kiderült, Rudi sehol nem tart, az esküvőig kapott haladékot, hogy fizessen. Krisz biztatja barátját, hogy akkor fizetni kéne, mire az felkapja a vizet, hogy mégis kinek az oldalán áll Krisztián? Senki oldalán nem áll – így a válasz, csak Alízén, nehogy ő szívja meg Rudi balfaszkodása miatt. De rendes, hogy ilyen látványosan védi Alízt a témában!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása