Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gran Hotel 1x04 - La casa abandonada

2015. december 24. 11:00 - winniethepoooh

Ott hagytuk abba, hogy Diego lőtt. Na de kit? Az egyszer biztos, hogy a környéken mindenki hallotta a lövést. Még a nyomozók is. És a következő pillanatban Pascal fekszik holtan egy lyukkal a homloka kellős közepén. Na persze Diego megint megúszta, kapóra jött neki, hogy Pascal épp Alicia torkának szegezett egy kést, így ráfoghatta az „Alicia védelmében tettem”-re. Miután lerendezték a nyomozót egy hamis mesével, Ayala azonnal rávetette magát Julióra. Julio vallomása ellentmond Diegóéval.

g0.png

Dona Teresa és Sophia vigasztalják Aliciát nem sok sikerrel. Közben megérkezett Javier is, akit felmentettek, mert letudták Pascalt a gyilkosság elkövetőjének. A szálloda újabb vendége Don Alejandro és lánya Eugenia. Javier meglátván a lányt, rögtön rácuppan, és azonnal elcsábítja. 10 perc se kellett, már ott hevernek az egyik szobában, és huncutkodnak, mire Eugenia apja rájuknyit. Nem sokkal később Dona Teresa is tudomást szerez a dologról, annyira mérges lesz, hogy elkötelezi fiát a lány mellett. Javiernek ez persze nem tetszik, hiszen nem akarja leélni az életét egyetlen nő mellett.

g1.png

Hoppá Dona Angela kihallgatta Belén és Andrés beszélgetését, és megtudta, hogy a gyerek nem Andrésé. Andrés és Julio kétségbeesetten próbálják elkobozni Pascal cuccait az egyik szobalánytól, aki épp vinné elégetni őket. Julio kínjában bepróbálkozik a lánynál, de kudarcot vall. Alfredo vadászatot akar rendezni, hogy kivívja vele Dona Teresa tiszteletét. Eközben Alicia szerencsére időben ki tudta menteni az égett ruhákat. Ennyit a pasikról. A cuccok átnézése közben Julio és Alicia találnak egy kulcsot valószínűleg egy házhoz. Alicia új kihallgatást kér Ayala nyomozótól, de ez persze csak álca. Miközben a nyomozó elment vizet tölteni, Alicia rákukkant a nyilvántartásra. Természetesen a nyomozó észrevette.

g2.png

Végre megérkezett a szállodába Don Alejandro másik lánya, Mercedes. Tegyük hozzá, hogy a szebbik lánya. Javiernek azonnal megtetszett a hölgy. De sajnos már mást vett el. Dona Angela közli Belénnel, hogy tud a kis titkáról, és leszögezi, ezentúl nem mehet a fia közelébe. Alicia és Julio sétálgatnak, Javier pedig csábítgatja Mercedest. Ezt meglátván Eugeniára rátört a féltékenységi roham. A saját húgában nem bízik. Diego leadta a rendelést a privátvacsorához, amit Aliciával kettesben töltenek. A drága Don Benjamin persze, hogy Juliót osztja be oda pincérnek. Nagyon romantikus ez a vacsi, gyertyák, pezsgő, Julio, meg minden. És persze egy nyaklánc, ami a vacsik elengedhetetlen kelléke. Ó és a csók. Azt hogy felejthettem ki? Juliónak ezt mind végig kellett néznie. El is panaszolja Andrésnek.Sophia és Alfredo koccintanak az előrelátható sikerre. Alfredo ugyan hiába vár bármiféle táviratot, azokat Diego kapja meg.

g3.png

g4.png

 Dona Angela panaszkodik Belénről, Diego majd kezelésbe veszi. Úgy is lett, bár egy kis ráncigálás után megegyeztek, hogy közösen tönkreteszik Angelát. Ez úgy valósult meg, hogy berakták Belént Angela segítőjének. Diego alig bírta kivárni, hogy végre bejelentse, hogy vadászatot rendez. Igen, ellopta Alfredo ötletét. Dona Teresa megragadva az alkalmat bejelenti Javier és Eugenia házasságát. Mindenki gratulál. Javier is gratulál magának. Alicia a piacon egy virágárustól érdeklődik Pascalról. Megtudja a viskó pontos helyét. Julio fogja a kulcsot és egyenesen a házhoz szalad. A kulcs tökéletesen beleillik a zárba. Bent nem talál senkit. Hirtelen észrevesz azonban egy bőröndöt, amiben talál egy fényképet és egy medált. A fénykép őt magát ábrázolja a nővérével. Puff, valaki leüti. Nem sokkal később hidegvízzel fellocsolják a képét. Ayala nyomozó és társa állnak előtte. Miután feljegyezték méreteit (?), Julio elmegy a kocsmába és egy verekedésért cserébe kikérdezte a kocsmavezető pasast Cristináról.

g5.png

g6.png

Alfredo nekiesik Diegónak és csaknem verekedni kezdenek. Ayala nyomozónak távirata érkezett, Eugenia pedig rajtakapta Javiert flörtölni a húgával, ezért siet is a fegyveréhez. Ayala nyomozó mindent kiderített Julióról, a karján lévő tetoválásnak köszönhetően. Eugenia szex közben rányit a párra, és Javierre fogja a pisztolyt. Egyelőre nem lő, nemúgy mint Diego.

g7.png

Szép napot és kellemes ünnepeket mindenkinek!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása