Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7709-7010-ik rész:

2015. december 23. 10:00 - Gillotte

Miklós próbálja lebeszélni egyetlen kislányát arról, hogy tönkretegye anyja esküvőjét. A Troll azzal sem ér célt, hogy Miklós érdekeit próbálja szem előtt tartani, s azzal sem, hogy milyen rossz szegény Trollnak, hogy egy idegennel kell egy fedél alatt élnie. Kicsit azért túl van dramatizálva, Miki nem is adja be a derekát, bármennyire is mondogatja Timi, hogy ők ketten megakadályozhatnák a ,,katasztrófát”. (Ha egyszer mindent leromboló földrengés fogja maga alá temetni a Mátyás király teret, nagyon meglepődsz majd, mikor használják helyesen a katasztrófa kifejezést).

bk_december16_1.png

Ági az esti sminket találja ki Lizának kiegészülve a Herrel családi idillek közepette. Ekkor derül ki a Herr számára, hogy Ági meghívta estére Robit és Nórát, oda is az idillnek, a Herr elküldi Lizát, a zavaró tényezőt, hogy jól megmondja a magáét Áginak, mégis mit képzel, hogy a háta mögött szervezkedik. Ági hiába magyarázza, hogy csak békíteni akar, a Herr őrült tekintete nem arról árulkodik, hogy neki igénye lenne békülni.

bk_december16_2.png

Hazaérve Nóra parancsba adja Timinek, hogy estére legyen kész, mert mennek a villába megbeszélni az esküvő részleteit (ami csak mellékesen derül ki, hogy másnap lesz!) A Troll nem akar menni a vacsorára, különben is tanulnia kell. Rendkívül undok Robival is, aki előre is megy azzal, hogy Nóra majd kövesse, ha felöltözött a vacsorához. Átjön Miki beszélgetni, és erre igen kedvező lehetőséget kap, mert Timi Lucához indulván ,,véletlenül” beletöri a kulcsot a zárba, így Nóra és Miki összezárva marad a lakásban kettesben. Nóra fel-alá járkál idegességében, Miki teljes nyugalommal ül a kanapén a lakatosra várva. Inkább témát vált, hogy lenyugtassa Nórát, elmondja, miért lógott Timi a suliból. Eközben megérkezik a lakatos akit a Troll lent vár, és el is küld, mert már megoldódott a helyzet, így adva több időt szüleinek egy esetleges békülésre. Ez egyelőre nem úgy tűnik, hogy bejön, mert megint előjön a Robi dolog, és hogy szegény Timi nem merte beavatni Nórát a gondjaiba, mert ő csak az esküvővel volt elfoglalva. Nóra egyből pattan a témára, miért nem törődik már bele Miki az esküvő tényébe? A diskurzust félbeszakítja a telefon, miszerint egy ,,aranyos kislány” elküldte a lakatost, mondván, a gond már megoldódott, úgyhogy lehet újra kezdeni a várakozást. Miki eközben jóízűen falatozgat, s Nóra latolgatja, milyen büntetést kapjon Timi amiért bezárta őket. Miki nem erőltetné ezt a büntetés dolgot, Nóra ebből rögvest azt szűri le, hogy összebeszéltek a gyerekkel, és különben is, Timinek semmi baja nem volt Robival míg Miki be nem kavart. Már én is sajnálom ezt a Miklóst, mindig az ő hibája minden. Miki előveszi az ,,aggódó szerelmes” szerepet, s romantikus hegedűszós aláfestés kíséretében megkéri Nórát, ne tegyen olyat amit később megbán, ne menjen hozzá Robihoz, hisz ő, Miki az egyetlen a világon aki igazán ismeri és szereti. Bepróbálkozik egy csókkal, s tovább is tart, mint a múltkori, de azért Nóra összezavarodottan néz utána. (A sarokban pedig a Válótársak logója – végülis Nóra és Miki eddig háromszor váltak el, tulajdonképpen róluk szól.)

bk_december16_3.png

Eközben Robi a villában boldogítja apját aki türelmetlenül várja az étkezés kezdetét. Az kiderül, hogy Nóra bent ragadt a lakásban, a Herr felhívja a figyelmet az érdekes egybeesésre, miszerint nem Nóra az első ember Robi körül aki lakat alá kerül. Azt is számon tartja, hogy fia hányszor néz rá az órájára, s felteszi a logikus kérdést: miért nem hívja fel Nórát, hogy hol a búbánatban van már? Azért, mert nincs értelme egymást hívogatni, azzal nem jutnak előrébb – így a válasz. A Herr úgy várja a kaját, mintha az új Star Wars film bemutatóját várná (erre utal a görbített fénykard is a háttérben), de  rettentő türelmetlen, nem kíván többet várni, úgyhogy nekiáll kajálni és jót szórakozik Robi idegeskedésén Nóra késése miatt.

bk_december16_4.png

Tóbiás magából kikelve osztja ki Gizit a Mátyás király tér kellős közepén amiért Gizi eladta egy újságnak a híres fenék fényképét, amely fenék tulaját a Fittlabor elrejtett volna az érdeklődő szemek elől. Gizi hiába állítja, hogy nem ő csinálta a képet, Tóbiás nem hisz neki. Hanna és Ádám próbálja csillapítani, sikertelenül, hisz ha bejött volna a privát szféra, több embert is küldött volna az ügynökség a Fittlaborba. Ádámnak olyan lelkiismeret furdalása van, hogy inkább lelép, de Hanna felajánlja Tóbinak, hogy felkeresi az újság szerkesztőjét ahol megjelent a kép a fenékről és kideríti, ki készítette a képet, mert nincs rá bizonyíték, hogy Gizi volt, bármennyire is volt érdekelt az említett testrészben. Később Hanna elmondja ötletét Ádámnak aki próbálná lebeszélni, de hiába, Hanna utánajár a dolognak, mert nem fair, hogy Tóbiás esik pofára más miatt. Eközben Tóbiás, aki továbbra is úgy gondolja, Gizi készítette a képet a modellről elmegy a kisboltba, és kirúgja Gizit a Hájharcosok vezetői posztjáról, majd Alíz újra átveszi. Gizi hiába győzködi Tóbiást, hogy nem ő csinálta a képet, Tóbiás nem hallgat rá, hisz más opciót nem ad Gizi. Nem sokkal később Ádám megy be Gizihez bocsánatot kérni amiért nem mondta meg Tóbiásnak, hogy ő készítette a képet. Gizi ekkora már az első üveg bor alján jár, és el is hajtja Ádikát a bocsánatkérésével együtt. Ezután Ádám felmegy Tóbiáshoz, győzködi, hogy vegye vissza Gizit, de Tóbiás nem akarja, így Ádám kénytelen bevallani, hogy ő készítette a képet, de Tóbiás nem hisz neki, hisz bizonyára csak Gizit akarja védeni.

bk_december16_5.png

Attila takarítónő híján felmos az étkezőben (nem akarok beleszólni, de az asztal alatt is illene) eközben Petivel beszélgetnek. Kiderül, Reni már ki is szállt Peti életéből, de azért Peti nem hajtaná el, ha úgy adódna, de Attila szerint ehhez Julinak is lenne pár szava. Ez a jelenet nagyjából csak arra volt jó, hogy a tudatunkban tartsa ezt a Reni dolgot, szóval valószínűleg még lesz belőle valami.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása