Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bear Grylls: A Sziget 2x05 - Sam az Isten

2015. december 22. 11:00 - Chat Géza

Disclaimer: csak a szokásos, tudjátok, ez amúgy a 10. rész. Még egy faszis kaland és jönnek a nők.

x360-2kl.jpg

Már harminc napja megy az öklődés a lakatlan szigeten és stabil élelem- és vízforrást még mindig nem sikerült találniuk a férfiaknak. Az éhség és a folyamatos kimerültség állandó feszültséget szül. A mostani adásban Sam a bűnbak, akit a közutálat tárgyává lehet tenni. Eleinte azért, mert egy lusta kis anyuci kedvence, akinek büdös a munka, aztán a felszíneskedésen túl a többiek épp hogy nem robbantanak ki egy nano polgárháborút, ugyanis a dolgos férfiak szent meggyőződése, hogy Sam egy elkényeztetett kis ficsúr volt világ életében, akinek a segge alá lett tolva minden, ezért nem szedi azt a rohadt fát.

223134.jpg

1280x720-ftt.jpg

Bear elmagyarázza, hogy mekkora egy nagy csacsiság, ami most történik. A britekben alapból benne van a társadalmi hovatartozásoknál gyökerező előítéletesség. Itt most Wik a legnagyobb jobbágy, míg Sam a legnagyobb gróf. A többiek meg a birka nép, akik csak kussban, halkan maguk elé mormogva puffognak és zsörtölődnek. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem alaptalanul gyűlölik a jó családból származó Samet, mert amikor hirtelen leszakadt az ég és a többiek azon voltak, hogy megmentsék a tábort, addig ő állt a part szélén, nézte a narancssárgába hajló naplementét és azt mondta: 

"Olyan gyönyörűen esik az eső."

3041308645b30983f_w.jpg

Ezt tetézi, hogy nem hajlandó fát pakolni, helyette inkább halász hálóval szórakozik és keselyűkre vadászik. Nettó hülyeségnek tűnik mindegyik, de végül sikerül kipörgetni a cseresznyét. Többnapos kitartó nyomasztás után végre mindenki beadja a derekát és közösen kihúzzák az elhelyezett hálót, ami tele van hallal. Mivel koponyánként kettőt bebiflázhatnak a férfiak ezért egyből imába foglalják Sam nevét és máris nem tartják egy lusta kis gyökérnek. A mennyei lakoma után másnap Will zörög a dobozokkal, hogy végre felkeljenek a vademberek. Ebből lesz is feszkó, mert Wiknek aztán senki ne mondja meg, hogy mikor keljen fel, elvégre felnőtt ember, és egy kicseszett lakatlan szigeten vannak, az ég szerelmére! Mégis honnan késnének el? Eddig megfelelő erőnlét hiányában nem volt lehetőség megnézni a sziget többi részét, így ezt most megtehették volna, de elaludtak, ugy, plusz a hálót is le kellett meózni, amiben már oszlásnak indultak a halak. Hogy miért kezdtek el rohadni? Mert nem szedték ki őket időben. Miért nem szedték ki őket időben? Mert 11-ig szunyókáltak. Ok és okozat, ugye. Sebaj, megindulnak valamerre, átkelnek egy veszélyes sziklás részen, ahol Will marad utoljára. A kamerával a hátán nem tud úgy szökellni, mint a többiek, így le is esik a szikláról, összeveri magát és súlyosan megsérül. Pierce doktor rögtönöz egy diagnózist: ínszalagszakadás. Már hívják is a stábot és a dokit, aki gyorsan lekezeli, majd a motorcsónakba vágja és elviszi a legközelebbi kórházba, mert ez nem játék, hiába csak egy hét van hátra a kalandból.

Az utolsó 7 napra 10 férfi maradt a szigeten. 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása