Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7707-7708-ik rész:

2015. december 22. 10:00 - Gillotte

A hoppon maradt Ottó csak pislog, hogy még a végén Sheldon Coopernek is előbb összejön a légyott, mint neki, kínjában egy rövid ,,bocs Ottó, de csak barátként tekintek rád” tárgyalás után magára hagyja Lizát, hisz nem tudja elviselni, hogy a szerelme csak barátként tekint rá.

bk_december15_1.png

Nóra aggódva rohan Mikihez, érdeklődik, tudja-e hol van Timi, mert hívták a suliból, hogy nem ment be, vajon hol lehet. Nyugi Nóra, ismered a mondást, rossz pénz nem vész el. Igazam is van, a lakásba érvén megpillantják Timit amint épp Barátok közt kompatibilis Nutellát majszol. Nóra számonkéri egyetlen csemetéjét, miért nem volt iskolában? Ez már a gimnázium, itt nem lehet csak úgy lógni! Miki beszállna a megbeszélésbe, de élete hölgyei elzavarják, mondván, semmi köze hozzá. Cserébe Robi érkezik és Nóra mögé áll számonkérni, de a Troll kikéri magának, hogy nem kívánatos nevelőapja beleszóljon, hisztisen kijelenti, hogy törődjenek ezek ketten a hülye esküvőjükkel, majd magára csapja az ajtót és átmegy az apjához búskomorkodni. Miki együttérző apaként vigasztalja a Trollt, s szedi ki belőle a probléma gyökerét. A Troll azt meséli, csinált egy undorító dolgot, mert a tizedikesek belerángatták és ezért az egész suli utálja. Elég ködösen meséli el a sztorit, de tetszett neki valami srác, azt hitte, kölcsönös, de kiderült, hogy nem, és az egész suli elkezdte csúfolni. Mikiapu nosztalgiázik kicsit, őt is csúfolták anno az iskolában amiért árva volt, de neki az jött be, hogy nem figyelt a csúfolódókra, sőt, őt senki nem büntette meg, ha rossz jegyet vitt haza. Idillien mennek térnek haza egy kis séta után, Nóra legnagyobb csodálatára, hisz minek kell fagyizni vinni a gyereket amikor büntetni kéne? Miki azonban lenyugtatja, mert Timi tényleg bajban van, nem kéne cseszegetni, inkább segíteni kéne rajta. Miki hazamegy, Timi nem sokkal később követi, hisz nem könnyű otthon, Robi hazatért és nehéz vele egy légtérben megmaradni. Miért kell beleszólnia mindenbe? – kifogásolja Timi, hisz neki Miklós az apja, nem Robi. Miki próbálja nyugtatni a Trollt, el kéne fogadni Robit, hisz Nórát ő teszi boldoggá, de Timi nem hajlandó erre, sőt, felajánlja apjának: ha keresztbe szándékozna tenni Robinak nagyon szívesen segít neki szétválasztani a szerelmespárt.

bk_december15_2.png

Hanna örömködik amiért megkapta a fizetését, Ádám sajnos nem tud osztozni az örömében, mert az ő fizetési csekkje elég vékonyka sajnos. Hanna felajánlja, hogy állja a rezsit a hónapban, de Ádám férfiasan tartja magát, nem kell sajnálni, fizeti mindennek a felét, ahogy eddig is. Hanna lelép, kisvártatva csenget Gizi, hozza Hanna előre kifizetett kaja rendelését. A szállítmányban megbújik egy nem olcsó rosé, Ádám elgondolkozik, milyen jó is annak, aki megengedheti magának ezt a luxust. A kondiban látja a megoldást, megkéri Gizit, hogy menjen el vele levezetni a stresszt, milyen jól el tudnak dumálni közben. Gizinek nem igazán van kedve, de azért rábólint, mert Ádi szépen kéri. A konditeremben Tóbiás kedvezményes féléves bérletet ajánl Ádámnak, de nem fér bele a büdzsébe sajnos. Hank Riley, egy ismert modell lép be és megy edzeni, s Gizi történetesen odavan érte, hisz ,,a legdögösebb pasimodell”. Megkéri Tóbiást, hogy készíthessen egy szelfit a sztárral, de Tóbiás nem engedheti, hisz direkt egy kieső konditermet keresett a fickó ügynöksége, nagy baj lenne egy képből.

bk_december15_3png.png

Peti érdeklődik Lizánál, hogy reagált Ottó a lapátra tételre. Liza nem örül annak, hogy őszinte volt Ottóval, talán megérte volna belemenni egy lefekvésbe csak azért, hogy megtartsa a barátjaként. Peti bátorítja, hogy jó döntést hozott, de Liza nehezen látja be és már ott tart, hogy nem sok értelme van az életének, de Peti lenyugtatja azzal, hogy amikor ő leukémiás volt elég nagyot szívott, inkább örüljön, hogy él, és ne görcsöljön rá semmire. Ottó telefonál Lizának, aki örül, mint majom a farkának, mert Ottó annak ellenére is hajlandó a barátja lenni, hogy Lizának nem áll szándékában járni vele, hisz előbb-utóbb úgyis beleszeret Liza, bízik ebben Ottó. Peti szerint viszont ez nem megy ilyen könnyen, ha Ottó a barátság alatt végig arra fog várni, hogy Liza viszonozza az érzelmeit.

bk_december15_4.png 

Ádám bemegy az öltözőbe a konditeremben, épp átöltözik a modell fickó, még alsógatyát is cserél, Ádám le is csap a hátsóra, a mobiljával csinál egy lesifotót amit büszkén mutat Gizinek, a „cuki fenék” rajongójának. Gizi odáig van, mindenki őt fogja irigyelni. Egy jelenettel később Hanna már örömködik amiért kék sajt, olívabogyó és bor várja. Kiderül, hogy Ádám a tettes, aki bement a kedvenc francia boltjukba, hisz ütötte némi pénz a markát, flancoljanak kicsit. Tóbiás eközben leszúrja a Fittlabor recepciós lányát a körömlakkozásért és bulvár olvasásért, s amikor épp cikizné a lányt a bugyuta cikkekért amiket olvas, a szeme elé kerül egy cikk amiben mellékelt képként Hank Riley, a modell feneke látható a Fittlabor öltözőjével a háttérben. Ajjaj, lesz ebből baj…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása