Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7705-7706-ik rész:

2015. december 21. 10:00 - Gillotte

Attila elbeszélget húgával arról, hogy fél-e a férjétől, hisz pont úgy viselkedik, mint akit meg kell menteni a férjétől, de Ági tagad, csupán az zavarja, hogy a Herr kihagyja a terveiből, továbbá annak, hogy ura nem örülök annak, hogy Robi és Nóra esküvője a villában lesz. Attila még magyarázná, de Ági csak megkéri, ne mondja meg a Herrnek, hogy Ági szólt arról, mi a Herr terve Attilával. A Herr épp belép, kérdezgeti Attilát, mi a helyzet, vállalja-e az igazgatótanácsi lehetőséget. Attila majdnem lebuktatja Ágit, de végül visszahozza a helyzetet, s csupán annyit mond, még gondolkozik a dolgon. Ági férje mellett állva biztatja Attilát, vállalja el a lehetőséget. A Herr ezután Mikit találja meg, szokás szerint szóba kerül a cég, és családi dolgok, a Herr be is hívattatja magát Mikihez iszogatni. A lakásba beérve elővezeti, hogy Mikinek nem sokára pénz fogja ütni a markát, hisz úgy döntött, az a legjobb Lizának, ha eladja a zongorát, s mivel Miki ajándékozta azt, természetesen megkapja a hangszer árát. Szó esik jó, s rossz apákról, a Herr kiemeli, hogy ahhoz képest, hogy Miki rossz apajelöltnek tartja Robi (mivel a Herr az apja, és az alma nem esik messze a fájától) a Herr visszaszúr: ahhoz képest, hogy Robi rossz apa, mégis ő él Timikével, s nem Miki. A házigazda ezt kitárt ajtóval viszonozza, s távozásra kényszeríti vendégét.

bk_december14_1.png

Robi megint játssza a pénzbehajtót Rudinak, de Rudi nem hagyná magát könnyen, inkább beköpné Robit Nórának, de Robit sem ejtették a fejére (,,még pólót se tudsz a saját méretedben venni” – így a frappáns válasz) továbbá jelzi Rudinak, hogy beköpheti Nóránál, de akkor ő is köp a rendőröknek, hogy Alíz lőtte le Zsoltot. Ekkor már inába száll Rudi bátorsága, s kénytelen beígérni Robinak a pénzét. Ezután bánatában lemegy a Rózsába elinni a maradék pénzét is, továbbá pénzt kér Krisztiántól, mert zsebből nem fogja tudni kifizetni Robit. Ezt valamiért nem akarja megmondani Krisztiánnak, csak azt, hogy kell a zsé, s mikor barátja nem ad pénzt a semmire Rudi bedurcázva elvonul. Alíznak sem mond semmit, ő is csak értetlenkedik Krisztiánnal karöltve, de szerinte Rudi neki akar ügyvédet szerezni, hisz már Robi is tud róla, hogyan kapta Zsolt a golyót. Rudi visszatér újabb körre kuncsorogni némi pénzért Krisztől, aki eddigre már összerakja, hogy Robi Alízzal zsarolja őt. Robi folytatja a tárgyalást Rudival, Rudi kamattal kap csak két nap haladékot. Nem tudni, van-e terv, és mi az, de Rudi azt mondja Alíznak és Krisznek, hogy minden oké, le van zsírozva, nem kell tovább aggódni.

bk_december14_2.png

Attila hazaérvén nem akar se Ágiról se a Herrről beszélgetni, ennek ellenére elmondja Julinak a történteket. Juli szerint is furán viselkedik Ági ahhoz képest, hogy csak nézeteltérése volt a Herrel, s megbeszélik, hogy nyitott szemmel fognak járni. Másnap Miki érdeklődik, hogy Attila hol tart új munkalehetőség ügyben, de Attila elgondolkodtatja Mikit, nem fura-e, hogy János a Szomszédokból pont akkor ajánl neki munkát amikor a Herr be akar lépni a családi vállalkozásba.

bk_december14_3.png

Ottó és Liza továbbra is egy padon, az est sötétjében töltik ki az önismereti tesztet, de Lizára rájön a letargia, nem érdekli már se a teszt, se semmi, nem akar visszamenni Svájcba és nem tudja, mit akar csinálni, de Ottót nem akarja itt hagyni. Ottó ezt egy szerelmi vallomással viszonozza, továbbá azzal, hogy egy ilyen lánnyal szeretné először csinálni, mint Liza. Liza akkora letargiába van süllyedve, hogy simán rámondja, hogy oké. Másnap találkoznak is a Pusszancsos kocsinál, ami a nagy esemény helyszínéül fog szolgálni. Milyen festői! Peti ekkor koppan, hogy mire is adja oda a kocsit, és van ideje hüledezni Lizának, mert Ottó elrohan valamiért, feltételezhetően óvszert venni. Peti ezalatt próbálja felvilágosítani Lizát, hogy azért egy kocsi nem a legideálisabb helyszín, pláne ha lány az ember, de Lizát nem érdekli. Peti viszont addig próbálja győzködni, hogy Liza bevallja: az a baj, hogy Ottó szerelmes belé, de Liza ezt nem tudja viszonozni, de talán ha lefekszik vele akkor nem veszíti el. Ottó visszaérkezik, gyertyával és válogatás CD-vel készülne az action-re, de még csak az anyósülésen vannak amikor Liza közli vele, hogy az a helyzet, hogy nem akar vele lefeküdni. Ottó kék szemében szomorúság csillan. Szegény fiú, pedig már majdnem bezavarta a macit a málnásba…

bk_december14_4.png

A Herr jókedvűen dudorászik reggeli közben és elábrándozik Áginak, hogy milyen jól fog majd hangzani a Berényi Testvérek Kft név helyett a Schneider és Társa Kft, ahol Ági üzletasszonyosdit játszhat majd…szép tervek a napra, pedig még dél sincs…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása