Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 1x06 - Soha ne told fullba a kretént (18+)

2015. december 18. 11:02 - Dzsudibí

Nyitó: Buci és az immáron férfivá és Dáviddá érett ex-Papucs a kanapén dumcsizik - szerinted? - szerintem csak beszélgetnek. Az emeletről leszűrődő ütemes hangok azonban nem erre engednek következtetni. Egy nappal korábbról indítunk, a rosszcsontok ismét iszogatnak, ezúttal a szabadságra, kinek kellenek a nők, kinek kell feleség óbégatással ürítik poharaikat, gyerekek, hát így ki fog nektek unokát szülni? Buci TÁNC! felkiáltással megnyitja a magyar filmtörténelem legkínosabb báljelenetét, már csak Straub Dezső hiányzik, és indulhatna az Én táncolnék veled újragondolt forgatása. 

1.png

Másnap reggel, Dávid elgyötört arckifejezéséből ítélve jól jönne egy marék advil, húgyfoltos fecskében tántorog a nappaliban jobbra-balra, a látványtól nekem is elviselhetetlen migrénem támad, hol az a kurva advil? Zsófi becsörög, Bucit keresi, aki még bizony édesdeden aluszikál, Dávid átadja az üzenetet, futás Buci, Zsófi üzeni, hogy megdöglött a nyúl. Buci emlékei szerint eddig nem volt semmiféle nyúl, de a gyász és a fájdalom ennek ellenére mégis annyira elönti Buci lelkét, hogy képtelen a srácoknak segíteni a takarításban, értsék már meg, MEGDÖGLÖTT A CSALÁDI NYÚL.

2.png

Siet is Zsófihoz, ahol már az asztalra készítve a kis tapsifüles, valamelyik lomtalanításon szerezhette az RTL a jobb napokat is megélt plüsst, mert ez még egy döglött nyúlhoz képest is szarul néz ki. Roki, a kutya lebaszást kap, ugyanis ő hozta át a szomszédtól az elhullott vadat, Roki arcán látszik, hogyha beszélni tudna, elmondaná, hogy jó mókának indult a dolog, de már mélységesen megbánta tettét. Jön a terv, visszacsempészik Tapsit a ketrecbe, mintha mi sem történt volna. Az akció után visszaérve Zsófi véletlenül pont gyereBucidugjálmeg pózban esik Buci lábai elé, az meg rá, de Zsófi meggondolja magát, és Roki - még mindig bánatos - tekintetétől követve visszasiet a házba.

3.png

A nagy családi focizás közben érkezik a szomszéd felderíteni, hogy mi történt Tapsival. - Nem láttak valami furcsát a ház körül? Döglött nyulakat erre flangálni? Buci és Zsófi ártatlan ábrázattal, értetlenül állnak a dolog előtt, ők ugyan nem láttak semmit, se furcsát se normálisat. A szomszéd elmondásából kiderül, hogy bizony rendkívül bonyolult bűnesettel van dolguk, mivel Tapsi már előző nap elhunyt, és a hátsó kertben elhantolták (ez magyarázza, hogy miért nézett ki ANNYIRA szarul), de valami perverz állat kiásta, és visszatette a ketrecbe. Nem sokszor használom, nem is igen szeretem a kifejezést, de ide tökéletesen passzol: LOL. A szomszéd távozása után Buci és Zsófi összefossák magukat a röhögéstől, mire érkezik a nagyobbik pulya, aki oly módon értelmezi a látottakat, hogy akkor apu meg anyu megint járnak. De a pesztós leves főzése közben kiderül, hogy anyu bizony másik bácsit vár vacsorára, aki szájrapuszival köszön be Zsófinak. Buci akut agyfaszt kapva a látványtól elviharzik. 

4.png

Dávidhoz Tamara érkezik látogatóba, szerencsére a köntösét azóta már sikerült legalább összekötnie. - Megváltoztál - nyavalyog Tamara - hát hogyne változtam volna, csesszelek, te vágtad a pofámba, hogy undorodsz tőlem - hangzik el a jogosnak tűnő válasz. - Régen én voltam a te Gazvezíred, a grizzly medvéd, de te pandamackót csináltál belőlem, még a hogyvoltban is Papucs lett a nevem, hát most tessék, megváltoztam, úgy kell neked. - Menjünk terápiára - jön a javaslat Tamarától, aki igen jelentős személyiségfejlődésen ment keresztül, mióta be lettek fagyasztva a hitelkártyái. - Menjünk - egyezik bele Dávid, a panda, olyan arccal, mint akinek elfogyott a bambuszlevél a hűtőjéből. 

5.png

Ugrunk a terápiára, Tamara panaszáradatával nyitunk - mindent megkaptam tőle, kinyalta a seggemet is, fojtogatott a szeretetével - a rohadék, maga lehetett a pokol, néz együttérzően a terápiát vezető Annamari. - És Dávid mindig mindent jól csinál, és én béna vagyok mellette, egy házisárkány, mert ezt ő erőltette rám - szipog, előtte takonytól és könnytől áztatott zsepihalom düledezik. Dávid többször közbeszólna, de Annamari bekussoltatja, - Dávid, ez most Tamara köre, majd mindjárt rád is sor kerül. Sor is kerül, de úgy tűnik a kussolós szabály csak rá érvényes, mert Tamara folyton közbevág. - Tamara, te mit szeretnél Dávidtól? - Dávid viselkedjünk felnőtt módjára, például itt van a pénz téma..... - Dávid fejében végre láng gyúl, ja, hogy a pénz miatt vagyunk itt - elmegyek! Tamara, a kártyáid így maradnak, ahogy vannak, és Annamari, remélem ezért valaki más majd fizet, mert én tuti nem. Bekaphatjátok! Elegáns végszó, férfias kivonulás, Tamara meg szedegetheti a zsepiket maga után. 

6.png

Joci érkezik Máunihoz a csiszolóval, minden idők legromibb csajozását láthatjuk, Joci csiszolni tanítja Máunit a kerti padon, majd egy kis tea a nagyitól örökölt kerti bútorokon ücsörögve. - De nem tartalak fel? - aggódalmaskodik Máuni - dehogy, no para, még melózunk egy kicsit, aztán jól megba... illetve készen is vagyunk. - Utána nem eszünk valamit? - ajánlkozik Máuni. - Dehogynem, basz.... csiszolás után mindig farkaséhes leszek - derül fel Joci. A munka végeztével be is ülnek Náncsi nénihez, szegény Jocinak fingja nincs, mit kérjen, mert az étlapról lespórolták a képes illusztrációt, - azt kérek, amit te - egyszerűsíti le a rendelést, szar ügy, mert így bélszín helyett rágcsálhatja ugyanazt a salátát, amit Máuni kért. Salátázgatás közben kiderül, hogy Máuni is csak egy faszival volt életében, ennek annyira megörülnek mindketten, hogy kézenfogva távoznak is a helyről, ebből biza dugás lesz. 

7.png

Buci életében először vásárol boltban, nem érti az egymásba fűzött bevásárlókocsik rejtélyét, és balfasz fejjel kóvályog a sorok között, kissé túljátssza talán, pedig már Robert Downey jr is megmondta, hogy sohase told fullba a kretént, remélem a pénztárnál majd nem tökmaggal akar fizetni. Hazaérve azért még lebaszarintja Dávidot, hogy miért sasogatószert írt a bevásárló listára mosogatószer helyett, mostmár biztos, hogy nem látta a Trópusi vihart. Dávid felvilágosítja, hogy ebből így nem lesz Oscar, Buci be is könnyezik, bakker, tényleg fullba toltam a kretént. A Boys don't cry-t énekelve azért még elmeséli Dávidnak, hogy Zsófinak új kanja van, és hogy ő nem kapott a pesztós levesből, pedig nagyon hiányzik neki. Érkezik Máuni és Joci, gyors bemutatkozás után mennek is az emeletre pömpölni. 

8.png

Ugrunk a nyitójelenethez, kaja közben Buciék azt találgatják, hogy Jociék csak beszélgetnek-e, de Máuni cseppet sem szűzies visítása nem erről árulkodik. A numera végeztével melltartóban és bugyiban belibeg a konyhába, amitől Buci és Dávid álla lyukat üt a frissen fugázott csempén. - Jaj bocsi, ha ilyen hangos voltam, dehát a Joci egy állat, pedig én nem szoktam, de majd csendesebb leszek, eskü. Buci sárgul is az irigységtől - tuti, hogy Joci nem ekkora szám, csak nagy a farka - vigasztalja Dávid - jajj, ne legyél már hülye, a méret nem számít a nőknek. Jajj szegény Bucikám, jó hülye vagy, hát persze hogy nem számít a méret, csak az a lényeg, hogy nagy legyen. Joci zuhanyzik a kiadós numera után, Buci addig addig sündörög körülötte, amíg alaposan meg nem tudja vizsgálni Joci adottságait, aki viszont finoman jelzi Bucinak, hogy köszöni az érdeklődést, de inkább maradna a nőknél. Ezt megerősítendő még smsezik egyet Máunival az ágyban, aki három szívecskével, két szmájlival és egy egyszarvú csillámfaszláma ikonnal hozza Joci tudomására, hogy neki is jó volt a délutáni numera, hálistennek ezt még Joci is el tudja olvasni. 

Címkék: 18+ válótársak
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antiszociál 2015.12.19. 10:27:32

" Buci TÁNC! felkiáltással megnyitja a magyar filmtörténelem legkínosabb báljelenetét, már csak Straub Dezső hiányzik, és indulhatna az Én táncolnék veled újragondolt forgatása. "

Részről részre egyre fosabb lesz ezaválótársak :(
Aranyélet még hozza a szintet, az nem kínos.

antiszociál 2015.12.19. 10:28:26

Mármint a sorozat foschtömlő, nem a hogyvoltozása :)

Mirocska 2015.12.19. 16:03:39

Az eddigi legunalmasabb rész volt...
süti beállítások módosítása