Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 3x11 - Penalty

2015. december 17. 09:00 - Chat Géza

 kepernyofoto_2015-12-17_7_33_10.png

A koppenhágai expressz nagyon felkavarja egy hölgy gyomrát, így a végállomás előtt két kanyarral kénytelen lesz kimenni a mosdóba. Én itt lennék ideges, hogy tuti a vonaton maradok, ami bevisz a depóba és soha a büdös életbe nem keveredek ki onnan, így inkább az első restiben orvosolnám a rosszul létet, de nem rólam szól a sorozat, ugye. A nő kimegy a mosdóba, megmossa az arcát, de az sem segít, mire a kaller leszállítja az utasokat és benyit a klotyóba már vérző orral a wc falának dőlva találják a nőt. A helyi erők megkezdik a nyomozást, de ez az ügy az ICC-ért üvölt, mert a csaj telefonált Dornnak, hogy valami gigafontos dologról szeretne vele beszélni, ami emberek ezreit érint.

Kovács doktor elég szkeptikus, hogy a nőt megölték, de mivel ukázba adták, hogy nyomozni kell, ezért teszi a dolgát. A nő egy szabadúszó újságíró, akinek nem annyira jött be az élet: olyan cikkeket írt, hogy mhol érdemes fröccsözni Tiszeszláron, hol érdemes kávézni Bécsben és hasonlók. Nem volt egy klasszik oknyomozó firkász, akit befolyásos emberek tömegei akartak eltenni lábalól, oszt most mégis alulról szaglja az ibolyát. A rapid helyszínelés után kiderül, hogy a lányt megmérgezték, aztán a lány testvére elárulja, hogy tényleg valami nagy dobásra készült a tesója, de őt sem avatta be, annak ellenére sem, hogy olyan nagyon jóban voltak. Egy apróság van, amin el tud indulni a nyomozás, hogy a csaj sokat telefonált egy bizonyos Antonnal, de ez így önmagában nagyon kevés, hálistennek a vasútállomás térfigyelőin látni lehetett, amint a csaj és egy fickó beszélgetnek. Sikerül is azonosítani a palit, hát ő az életben maradt és rákos testvér onkológusa, nem mellesleg Anton a keresztneve. Enyhe zsákutca szag terjeng a levegőben.

kepernyofoto_2015-12-17_7_35_52.png

Kiderül, hogy a doki kavart a halott nővel, de ennyi. Sebastian kivételesen hivatalos úton kér engedélyt, hogy megnézhesse a nő emailjeit, de nem talál semmit, csak egy csomó rendezetlen mappát, valamint egyet, amiben semmi sincs, csak ott áll üresen egy német szó. Kiderül, hogy egy vérhigító gyógyszer nevét takarja. A csaj nagyon nyomasztotta az onkológust, hogy ezzel kezeljék a rákos tesóját, mert ha ezt szedi, akkor kisebb az esély rá, hogy sztrókot kap. Aztán persze sztrókot kapott, elkezdett nyomozni és rájött, amire most a méltán híres ICC is, hogy ezt a drága gyógyszert egy olcsó utánzattal helyettesítik, ami így sokmillió, ha nem miliárd eurós biznisz. A doki lekapcsolásával nem oldódna meg a probléma, a nagy halra kell rámenni, aki meg a befolyt pénzből a csecsen szeparatistákat látja el fegyverekkel és lőszerekkel. Míg az ICC csapata a cseh erőkkel rajtaütnek a magát fegyverneppernek képzelő zsebgengszteren egy cseh városban, ami végre nem Prága, addig Ellie, a zöldfülú újonc a rákos csajt nyomasztja, hogy biztos kell még lennie valaminek, mert zicher, hogy elkummant valamit, erre a fiókból előkap egy töltényt, majd ezzel párhuzamosan egy ápoló összeesik, mire Ellie ott szemez a bérgyilkos taggal, aki simán kiveri a kezéből a szolgálati fegyvert. A szabadúszó újságíró csaj megmérgezése, az onkológus agyának kiloccsantása után majdnem sikerül elvarrnia  ezt az utolsó szálat is, de mivel nem lőtte hátba a földön fekvő ICC ügynököt, ezért az cselekedett és előbb húzta meg az elsütőbillentyűt. Így Dorn, az újságíró csaj tesója és Strand együtt szomorkodhatnak a temetőben. Minden jó, ha a vége jó, ugye.

kepernyofoto_2015-12-17_7_34_51.png

Jövő héten finálé! 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása