Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bear Grylls: A Sziget 2x04 - Kaja az nincs, hiszti az van

2015. december 15. 17:00 - Chat Géza

Disclaimer: ez pedig a hetedik rész, de a Discovery először a férfiakkal történt dolgokat adja le, aztán jönnek a nők.

kepernyofoto_2015-12-15_6_30_22.png

Már 24 napja szenvednek a férfiak, de még ennyi idő alatt sem sikerült stabil élelemforráshoz jutniuk - konstatálom ezt nagyon szomorúan a sarki áfészból megérkezve a tévé elé. Mindegy, ők akarták feszegetni a határaikat, nem én. Most Vic kerül a középpontba, mert egyszerűen megállás nélül pofázik és szitkozódik, hogy szerinte senki sem végez rendes, tisztességes munkát. Az egyik szálkásra sovánkodott operatőr srác összeüt egy gyors csontlevest, a többiek megköszönik, de már a szagától is okádniuk kell. Vic elmegy halászni, kifogja a fél óceánt, visszatér, majd a nagy esti pecsenyézés előtt bejelenti, hogy ő aztán juszt se fog kaját szerezni ennek a lusta társaságnak, mert amíg ő rommá halássza magát, addig mindenki más csak henyél és ez így nagyon nem kóser. Mindenki kummant, hisz ez az igazság. Másnap el is mennek vadászni a népek.

Üres flakonokból gyórsan összetákolnak egy ladikot - Bear ezt megdícséri, hogy na ez már döfi, végre másként tekintenek a hétköznapi tárgyakra - majd kis útbaigazítás után ketten kieveznek, majd három óra után visszatérnek, mivel egy mozdításuk se volt, hogy ilyen nagy pecás szakzsargonnal éljek. Mivel még mindig a földön alszanak ezek a leleményes emberek, ezért néhányukat alaposan megtorpedózták az apró szúnyogok/böglyök, amiknek a csípésétől tiszta ragyásak lettek. Ezen megy egy sor szenvedés, mindenki irigy Vic patent kis kuckójára, amit egy nappal korábban dobott össze, hogy elszeparálja magát a lusta sorstársaktól és egy kicsit a családjával lehessen fejben. Az erőt adó és újfent hányás ízű, illatú és textúrájú rákleves(?) után Vic segít a többieknek, hogy mindenkinek legyen olyan kúl kis priccse, mint neki.

kepernyofoto_2015-12-15_7_42_42.png

Vic totál kivan, de felszáll a ladikra Kyle-lal is kieveznek. Fognak is egy méretes valamit, csakhogy a hazajutás már nem olyan egyszerű, mert mindenre figyeltek, csak arra nem, hogy elkerüljék a sodrást, ami a szirtnek csaphatja őket. A baj és a halál érintésének, a dementor csókjának büdös leheletének közeledtével már óbégatnak a parton hesszelőknek, hogy jöjjenek már, akik Mitch Bukenent megszégyenítő elánnal szelik a habokat, hogy megmentsék őket. A zseniális vágótechnikának hála nem látjuk a katasztrófát, de a hajót bizony tönkre vágta a szirt, ellenben Vic és Kyle jól van, csak a tutajjal együtt a kapitális angolnának is sanyi. Ma este is csak mély levegővel tudják megtölteni a gyomrukat a férfiak.

kepernyofoto_2015-12-15_7_47_34.png

Miután két napig Vic mást sem csinált, csak fákat csapkodva kiírtotta a fél erdőt, majd a szakácskodó operatőrt és a többi léhűtő, asszonymunkát végző kis nyomoroncot szidta, végre feláll és elmegy horgászni, mert a tegnapi halálközeli élmény ráébresztette arra, hogy neki most ez a maroknyi férfi jelenti a családot. Mire estére visszatér rengeteg halat hoz magával, így senkinek sem kell éhgyomorral ágyba bújnia. Minden jó, ha a vége jó.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antiszociál 2015.12.17. 16:00:56

Ezek most mit akarnak bizonyítani ? (azon kívül hogy benne lesznek a tv-ben )
Ott vannak a kamerák, és ha valaki fosikhányik ,akkor egy teló és jön a doki, hát ez tényleg túlélős.
Nem akarok demagóg lenni, de élnek néhányan ebben az országban akik ilyen spártai körülmények között küldik az ipart, és még a Karácsony is odab*szik nekik :simi
süti beállítások módosítása