Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7703-7704-ik rész:

2015. december 15. 15:00 - Gillotte

Robi éppen Nóra laptopján kutat a Bartha mappában mikor jön Nóra, s Robi lányos zavarában lecsapja a laptopot, de nehezen át áll a helyzetre, hogy majdnem rajtakapták, így azzal üti el Nóra gyanúját, hogy csak örül az érkezésének. El is rohan, lemegy a Rózsába és önzetlenül segít Alíznak behordani az irodába pár cuccot, és megragadja az alkalmat: szembesíti Alízt a ténnyel, hogy tud arról, hogy Alíz lőtte le Zsoltot. Persze nem Nóra mondta el, de véletlenül kint hagyta a papírokat amikbe Robi véletlenül beleolvasott. Ennek ellenére biztosítja Alízt, hogy senkinek nem fogja elmondani a titkát.

bk_december11_1.png

Ági hazatér és épp elkapja amint a Herr kikíséri a villából Jánost a Szomszédokból, számon is kéri a Herren, hogy mit keresett ott, miért viselkednek úgy, mintha régi jó barátok lennének. A Herr nem válaszol, mert éhes, kéri nejét, hogy csináljon neki rizottót, majd ,,szólj, ha kész a kaja!” felszólítással elvonul az irodájába. Ági kisvártatva bemegy az irodába, a Herr idejekorán lelkesedik, hogy elkészült a rizottó, de nem készült el, Ági csupán érdeklődik a terve iránt, mert nem hülye, tudja, hogy a Herr mesterkedik valamiben. A Herr csak annyit mond, hogy valóban ő küldte Attilához a régi ismerőst, de ennél többet nem akar mondani, mert nem akarja, hogy Áginak választania kelljen a férje és a testvérei közt, ezért jobb, ha nem tud semmit. Megbeszélik, hogy Ági most már tényleg elmegy rizottót készíteni, mégpedig gombásat. Mikor Ági legközelebb visszatér a Herrhez a rizottó továbbra sincs kész, de Ági tovább gyötri kérdéseivel a Herrt, hiszen ő vitte be a Herrt a cégbe, joga van tudni, mit tervez, férje azonban inkább mellébeszél, de nem mond semmit.

bk_december11_2.png

Liza Ottóval sétálgat egy aluljáróban és sopánkodik, mert szerinte használhatatlan a keze. Ottó állja a sarat, pedig Liza rettentő fárasztó a mártírkodással. Liza hazatérvén összefut távozó anyjával majd folytatja a látványos szenvedést, a Herr próbál a lelkére beszélni, hisz attól, hogy nem lesz zongoraművész a részévé vált amit eddig elért, de süket fülekre talál, így a Herr felhívja Ágit az irodában, hogy valamit kéne kezdeni a gyerekkel, mert már kezdi túlzásba vinni a kínlódást. A Herr működőképes jövőképként azt javasolja, hogy küldjék vissza Lizát Svájcba és adják el a zongorát. Áginak nem tetszik az ötlet, hisz a zongorát Miklóstól kapták, de tény, hogy a zongora sok helyet foglal, így gondolkozás időt kér. Juli toppan be, látja, hogy Ágit nyomasztja valami, nyilván azért passziánszozik, hogy lenyugodjon, csak nem Ludwig miatt? – hangzik a kérdés, de Ági mindenféle érdeklődést felcsattanva hárít el. Juli hazafelé haladva találkozik Attilával és rögtön elmondja aggályait miszerint Ági gyanús, mintha nagyon bántaná valami a Herrel kapcsolatban. Attila átmegy aggódó bátyba és érdeklődik Áginál, hogy mi lehet a baj. Ági levágja, hogy Juli adta le a drótot, és 32 fogas mosollyal nyugtatja Attilát, semmi baj nincs, semmi nem történt, minden oké Ludwiggal… illetve valami mégsincs. Kiderült, hogy a Herr és János a Szomszédokból már régóta ismerik egymást. Attila hálás az információért s előrebocsátja, hogy lesz pár keresetlen szava a Herrhez, de Ági rémült arccal kéri, ne árulja be a Herrnek, s Attila nekiszegezi a kérdést: csak nem fél a férjétől?

bk_december11_3.png

A Herr hívja Lizát, kéri, hogy fejezze be a hisztit és egy levendulatea társaságában döntésre biztatja: döntsön, mit akar. Liza zenész akar lenni akkor is, ha nem zongorán fog játszani, olyan hangszer kéne, amihez nem kell az ujj, mondjuk a dob. Remek választás! – mondja a Herr, már adja is el a zongorát. Lizának azért ez kicsit sok, az meg pláne, hogy vissza akarja a Herr küldeni a svájci iskolába. A Herr szerint azonban ha Liza elvégzi a svájci iskolát minden az ölébe hull. Lizának továbbra sem tetszik az ötlet, inkább szomorkodik Ottóval, s ezalatt a Herr sem tétlenkedik, értékbecslővel csekkoltatja telefonon, hogy mennyit érhet a zongora. Robi csenget be, Ágival szeretné megbeszélni az esküvő részleteit. Ági nem tartózkodik otthon, de a Herr beinvitálja a fiát, hogy beszólogathasson a múltjára, de Robi a sarkára áll és megkéri a Herrt, ne legyen jelen az esküvőn, ne tegye tönkre élete legszebb napját. Ezalatt Liza megint Ottónak panaszkodik arról, hogy vissza kell mennie Svájcba. Arra jutnak, hogy ki kéne találni valami B tervet, olyan dolgot, amiben Liza jó és Budapestre köti. Online kezdenek kitölteni egy karrier-tesztet, az majd megmondja a tutit!

bk_december11_4.png

Robi apja után Rudit látogatja meg, kártyás szakzsargonnal adja Rudi tudtára, hogy rosszul járnak a lapjai, és vázolja, hogy tud arról, mit tett Alíz Zsolttal. Rudi erőszakkal dobná ki a lakásból Robit, de nem hagyja magát, hiszen megy a rendőrségre felnyomni Alízt, ha Rudi nem hajlandó együttműködni és mégis megadni amivel tartozik. Lám-lám, az erőszak mégsem vezet semmi jóra?

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása