Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7701-7702-ik rész:

2015. december 14. 14:00 - Gillotte

A Herr és Ági épp mennek az irodába. A Herr kutatni szándékozik, de Ági lebeszéli, mert szerinte Attila és Miklós dörzsöltebbek annál, hogy csak úgy kutatni lehessen náluk, és vannak olyan erősek, hogy akár Ágit is megvédjék, ha kell. Miki is megérkezik az irodába, a Herr ép a lábát pihenteti Miki asztalán. Csöngetnek, János, az erdész érkezik a Szomszédokból ezúttal Weintroph Tamás néven és Attilát keresi egy üzleti ajánlattal. Miki felkapja a fejét, próbálná elhappolni az ajánlatot, úgyhogy meghívja Jánost a Rózsába. Elbeszélgetnek, Miki elmeséli, hogy ő vezette be az öccsét a kft-be, sokat tanult, de eléggé különbözőek egymástól, hisz Attila túlságosan óvatos, Miki pedig bátrabban cselekszik bármilyen kérdésben. Ez elég is régi Szomszédunknak, feltétlenül Attilát szeretné felkérni egy, a cégénél megüresedett igazgatótanácsi posztra. Miki kikosarazva visszamegy az irodába, s jelzi Attilának, hogy lent várják a Rózsában egy igen jó ajánlattal. Attila le is megy, meghallgatná az ajánlatot, s habár nem mond rögtön igent, elgondolkozik a dolgon, hiszen nem teljes állás lenne, csak havi pár óra, úgyhogy nem menne a munka a Berényi kft rovására. Attila érdeklődik, hogy hogyan merült fel a neve, de Szomszédokos János azt mondja, nem akar butaságot mondani, de nem emlékszik rá pontosan. (Itt már borítékolhatjuk, hogy a Herr keze van a dologban).

bk_december10_1.png

Attila először poénra veszi, hogy Juli meggyanúsítja megcsalással és bizonyítékként kezeli az óvszeres zacskót, de Juli komolyan gondolja, hogy Attila megcsalta a hitvesi ágyban, úgyhogy Attila keményebb hangnemre vált, s közli, kizárásos alapon csak Peti lehetett valakivel, bizonyára Renátával. Juli ezután egy borítékkal, benne az utolsó fizetéssel várja Renit és magyarázatot vár a történtekre. Reni elmondja, hogy eldumáltak Petivel, ittak tejeskávét és ,,ez lett a vége”. Juli nagyon lehordja Renit, hisz takarítani jár hozzájuk, és mivel ott hagyták az óvszeres csomagot Juli kénytelen volt a férjét meggyanúsítani az afférral, úgyhogy Reninek mennie kell. Eközben Attila Petit interjúvolja meg a történtekről. Peti szerint a legszebb férfikorban van, miért ne tehetné azt, amit akar. Attilának nem is ezzel van a baja, csak azzal, hogy miért épp a szülői szobában tette magáévá a lányt, de Peti azzal érvel, hogy akkora disznóól van a szobájában, hogy oda inkább nem engedne be lányt. Miután mindkét fiatal túlvan a lehordáson Reni Petinek meséli el a történteket a Pusszancsos kocsinál, s konstatálja, hogy elég drága mulatság volt ez a kaland, mert a munkahelyébe került, de azért biztosítja Petit, hogy ettől még jó volt vele. Peti próbál hatni anyjára, sértődötten kijelenti, hogy míg nem veszi vissza Renit addig nem áll vele szóba. Juli elismeri, hogy kicsit túlreagálta a dolgot és végül belemegy, hogy bocsánatot kérjen Renitől. Meg is teszi, visszavenné, de Reni így nem hajlandó visszamenni, hogy nem saját maga, hanem Peti miatt veszi vissza őt Juli. Peti ezután négyszemközt értetlenkedik Reni tettén, Juli eközben lelkesen kagylózik az ablakból. Reni azt mondja, randizhatnának végre Juli jelenléte nélkül, mire Peti véd, hiszen az anyja nem szörnyeteg. Ezt Reni is belátja, de szerinte Juli valamivel jobban belefolyik a fia életébe, mint indokolt lenne. Juli eközben nagy szemeket meresztget, hisz hogy mer ilyet mondani valaki róla?

bk_december10_2.png

Robi megint próbálja behajtani Rudin a pókeres tartozást, Rudi ezúttal megadja magát és a pénzt is, egy óra múlva a lakásban várja Rudit a tranzakció lebonyolítására. Az egy óra alatt Rudi lebeszéli Krisztánnal, a ,,bisztró kapitánnyal”, hogy mi a teendő Robival, így midőn Robi megérkezik beinvitálják, majd Krisztián lefogja, hogy Rudi elbeszélgethessen vele. Rudi Robi tudtára adja, hogy egyszer már megadta a tartozását, úgyhogy többet nem fog fizetni, s Robinak nincs nagyon választása, kénytelen rábólintani. Hazaérvén inna némi alkoholt az idegeire, de kicsúszik a pohár a kezéből, és el is vágja az ujját. Nóra épp hazaér és aggódik az ujjért és azért, hogy Robi már délelőtt inna, de a gyanúsított kivágja magát, hisz csak a sebet akarta fertőtleníteni. Nóra aggódik, hogy vőlegénye a házassági szerződés miatt morcos, de hamar megnyugszik, hogy Robinak csak egy üzlete nem jött össze és vesztett némi pénzt, úgyhogy Nóra megnyugtatja, hogy minden közös, és ha úgy alakul sem kell majd éheznie Robinak. Az idillt Krisztián csengetése szakítja félbe, Zsolt ügyében jött, s Nóra jópofizik, hogy nyugodtan mondja Robi előtt, hisz családtag, de amúgy nincs annyira ideje, mert készül az esküvőre. Krisztián meglehetősen pokróc hangulatban jelzi, hogy mikor elvállalta Zsolt ügyét akkor nem volt kifogás az esküvő, úgyhogy Nóra legyen szíves és érjen rá. Robi keménykedne, hogy békén kéne hagyni az ügyvédnőt, de az ügyvédnő inkább ráér Krisztiánnak. Nóra laptopja bekapcsolva marad, távozás közben odaveti Robinak, hogy kapcsolja ki, de Robi rá is harapna erre a Zsolt témára, de a Bartha mappa titkosítva van, vajh mi lehet a jelszó? Timi? Nem. Robi? Hát persze, s Robi már benn is van az infók közt. Rudikám, sajnos nem úsztad meg ennyivel...

bk_december10_3.png

Gyanúnk beigazolódott, Szomszédok János a Herr irodájában koccint a sikerre, hogy sikerül bepalizni Attilát és derűlátóan isznak a jövőre, amikoris együttes erővel kicsinálják Attilát.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása