Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 3x10 - Enemy of the People

2015. december 13. 12:00 - Chat Géza

Kiváló kis focibotrányba oltott terrortámadásos rész lesz ez, amiben Kovács doktor megvillantja minden színészi kvalitását. Egy szó van rá: Z S E N I. Épp egy kiváló hágai krimóban megy a lealjasodás, illetve a kultúrált sörözgetés melletti csocsózás, ami simán az év legrosszabb csapatépítője cím várományosa, mikor a tévében egy kapitális lngyelországi merényletről számolnak be. Egy győztes meccs végén felrobbantották a csapat öltözőjét. Nem is kérdés, hogy kié lesz az ügy, naná, hogy az ICC tolja tövig a nyomozásit.

kepernyofoto_2015-12-11_8_43_28.png

Lassan, de biztosan eszkalálódik a baj. Volt egy tulajdonosváltás a csapat körül, bevettek két fekete jtékost, a régi edzőt meg menesztették. Utóbbit nem azért küldték el a francba, mert végtelen rasszista lenne és azért nem küldte pályára a két "majmot", hanem mert annyira vérprofi, hogy csak a jó embereket küldi pályára, és mivel az új tulaj rendre rákényszerítette, hogy már pedig a "négercsókok" is játszanak, ezért inkább lekoccolt.  A sikeresen megmenekült játékos lelkét épp Arabela ápolgatja, aki egyértelműen titkol valamit, de nem derül ki, hogy mit, mert egy nácikból álló lengyel foci ultra csoport felborítja a focista lakókocsiját. Egy embert sikerül lábon lőni és így bevinni az őrsre. A csávó patyolat tiszta, mármint sehol egy egyen tetkó vagy valami, holott a focihuligánoknál ez alap. Gyanús ez. A kép egy fanatikus drukkernek köszönhetőenáll össze. Az összes meccset követő táblázatból Sebastian kimatekozza, hogy bizony, amikor a két fekete játékos pályán volt, akkor a csapat csúnyán kikapott, stb.

Mivel a focista fiú épp egy fegyverrel készül levadászni a focicsapat tulajdonosának egyik smasszerét a Casinónál, ezért Arabela közbelép és beszél a fejével, hogy inkább gondolkozzon, ne legyen hülye. Az van, hogy a tulaj úr a markában tartotta a két srácot, azt kellett csinlálniuk, amit mondtak nekik, mert ezzel óriási pénzt termelnek neki, hisz a Casinójában mindenre lehet fogadni. Ezt Sebastian is kiszúrta, hogy azokon a meccseken, amiken ez a két csávó játszott betegesen sok a fogadási összeg. Ez nagyon szép, de nincs bizonyíték. Valahogy le kell kapcsolni a Casino biztonsági atyaúristenét, Meest. Sebastian bemegy a VIP terembe pókerezni. Hiába volt régen durván szerencsejáték-függő Dorn őt pécézte ki erre a feladatra. Meg is ugorja szépen. Megvan a titkos szoba belépési kódja, Sebastian be is megy, meghekkeli a rendszert, így már meg is van a skype hívás, meg minden sorsdöntő bizonyíték, hogy még megannyi ilyen csapat eredményeit manipulálták. Így a következő kocsmai csapatépítő iszogatós csocsózás közben már azt látják a tévében, ahogy ezt a kis zsebgengsztert bilincsbe verve viszik el a lengyel kopók. Az ICC dream team is kisimult, a focista csávó be lett protezsálva egy másik helyre, minden nagyon 10/10. 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása