Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 1x05 - Markolj úgy, mint egy férfi! (18+)

2015. december 11. 12:00 - Dzsudibí

Nyitó: Joci keményen dolgozik éppen valakin, miközben gyerekhang lentről süvölt, hogy Bence újságpapírral törölte ki a seggét, eldugult a wc és tiszta szar minden. Na ha erre nem gerjedsz be Joci apukám, akkor semmire. 1 nappal korábbról indulunk, a 3 kan okoskodik életről, nőkről sörözés közben. - A nők is akarják a szexet, csak néha elfelejtik, nekünk kell eszükbe juttatnunk - bölcselkedik Buci, innye, ha erre nem vonulnak a feministák a Parlament elé "A Válótársak monnyon le" transzparensekkel, akkor semmire. Te neked hány nőd vót Joci? - teszi fel a nagy kérdést. Kábé, nagyjából. - Nagyjából egy, Szonja. Buci és Papucs udvariasan összehugyozzák a kanapét a röhögéstől, de amikor rájönnek, hogy a szerencsétlen nem viccelt, gyászhangulat üli meg a szobát. Azért miután Joci kimegy, még alaposan kiröhögik magukat a nyomorékon, aki egy nőt húzott meg egész életében, az is kettyós volt. A következő reggelen még mindig Joci a téma - kicsi? Vagy ferde? Vagy hetvenes vagy, az a baj? Nem, Joci olyan életet szeretne, ahol a nő este főz, ő sörözik a haverokkal, szombaton állatkert, vasárnap családlátogatás, unikornisok a kertben legelésznek és szivárványon csúszdázva fésülgetik egymás haját - Buci tátott szájából lassan csordogál ki a lágytojás, mikor lettél buzi Jocikám?

1.png

Tamara fizetne a fodrásznál, de egyik kártya sem működik, mondjuk ezért a hajért én tuti nem is fizetnék egy fillért sem, de kussolok, mert már egy hete ugyanaz a hajgumi savanyodik a hajamban, hívja is Papucsot, aki röhögve kinyomja, Papucskám, egyre nagyobbra nősz a szememben. Jocimama zsörtölődik - mivótitt? Buci válaszol a kérdéshez illő válasszal - mé'? Jocimama arcán a válasz, amiről a régi vicc jut eszembe, srác elmegy orvoshoz - doktor úr segítsen, olyan hirtelen haragú, ingerlékeny vagyok mostanában - de miért, uram? mit miért, te faszszopó? A wc már megint szaros, büdös van, Buci ideges - ez a mi házunk, úgy élünk, ahogy akarunk - de aztán Joci és Papucs rosszalló tekintetétől megrendülten bocsánatot kér mégis - életünk a pusztulás és a káosz, húzzon vissza minket a szakadék széléről, bocsáss meg nekem Jocimama. 

2.png

Buci érkezik az irodába, Kulkapu már várja - késtél, ahogy ismerlek nő miatt - hehehehehehe - csattan a frappáns válasz Bucitól. Add vissza a 25 milliómat, egy heted van. Bucinak le is olvad rögtön az elégedett mostdugtam kifejezés az arcáról, és átvált jutalomfalatért kunyeráló palotapincsivé - de nincs annyim - add el a házat, tanácsolja Kulkapu, de Bucinak láthatóan nincs ínyére ez a szcenárió. Tamara érkezik Papucs irodájába - nem működnek a kártyáim! Ez a te műved? Igen, bazdmeg. Tamara belilul: itt mindennek a fele az enyém, ugyanúgy megdolgoztam érte, mint te. Szegény, tényleg elhitte, hogy háziasszonynak lenni egyenértékű meló. Papucs le is rázza, itt minden az enyém, a cég és a ház is, te meg mehetsz koldulni oda, ahol Tarlós nem tiltja. Na végre Papucs a sarkadra álltál, le a kalappal. Joci közben annyira bebizsereg az ajtócsiszolásra és hogy egyedül maradt a lakásban Jocimamával, hogy a tutisex.hu oldalon keresné a boldogságot, de mama benyit, - végeztem a fürdővel - ha a mamának tényleg ilyen érzékenyek a szenzorai, csoda, hogy szegény Joci akár egy nőt is megdughatott. 

3.png

Papucs Patti doktornőnél a be és kilégzés rejtelmeit tanulja - máskor is előfordult már, hogy minden előzmény nélkül megnőtt a pulzusa? Persze, állandóan a pulzusom változását nézegetem napközben. Lovagol? Igen, minden nap. Márhogy lovon. Ő itt Vihar - mutat az asztalán lévő ló képére - életem szerelme. Ezt bizonyos társadalmak mondjuk szerintem nem tolerálják jól, Papucsnak sem tetszik a dolog, egy lóval megküzdeni egy nő szerelméért mindenképp macerásabb, mint mondjuk egy szőröstalpú törpemakival. Papucs össze is szedi minden megmaradt férfiasságát, és randira hívja Patti doktornőt, akinek viszont sajnos elvei vannak, lovak jöhetnek, de páciensek nem. Buci Zsófinak nyíg, Zsófi, szólj rá az apádra, mer a pénz miatt csesztet, védj meg. Zsófi leszarja, a te problémád, oldd meg Bucikám. Tamara hamar átértékeli a válás gondolatát, most, hogy nincs lové fukszra meg kaviárra, és a Deákról is kitessékelnék, ha kalapozni kezdene a tangóharmónikájával - terápiára menne Papuccsal, kinek neve mostantól Dávid, mert a szememben végre férfivá érett: véglegesen becsicskította az asszonyt.

4.png

Buci rájön, hogy Jocinak a hokizás se pálya - ííí, ember, veled tényleg komoly a baj, én állandóan pókembereset játszom a zuhany alatt. Finoman tapogatózik - ha ez a lakás nem lenne, hova mennétek? Mondjuk ha eladnám a lakást, mert Kulkapu nyomorgatja a tökeimet a pénzéért? - persze ezt már csak magában teszi hozzá, mert mégiscsak úgy korrekt, ha az utolsó pillanatban szól a lakótársaknak, hogy ideje új lakhely után nézniük. Másnap reggel Joci összeszedi minden bátorságát, hogy végre kilépjen a MAMA árnyékából - Mama, mától nem kell minden nap jönnöd, valamikor a farkamat is ki kell vernem nyugiban. Szerencsére Mama megértő, anyai csókkal tudatja egy szem kisfiával, hogy távollétében a himbilimbi tutujgatása mostantól engedélyezett. A barkácsboltban Jocira rá is mászik rögtön egy kapatos kis menyecske, aki addig addig serénykedik Joci immáron szabaddá vált farka körül, amíg Buci be nem cserkészi neki.

5.png

Közben Papucs szuperszexi lovaglós harisnyát ránt, eszerint Viharnak vetélytársa akadt. A lovardában a szénát pakolászó fószertől kér tanácsot (utálom a lovakat, na jó, nem utálom, elképesztően félek tőlük, hangosan kiabálnak az emberre, nagyot rúgnak, az egészséges életösztön pedig azt sugallja az embernek, hogy tartson mindentől, ami nagyobbat szarik nála). Ahogy elnézem, Dávid sincs ezzel másképp, finoman összefossa magát, amikor az egyik ló rámordul jópofizás közben, majd a mit csinálsz és a de aranyos vezényszavakat használva próbálja a Mágus nevű szörnyet irányítani valamerre. Hogy is indul el a ló? Be kell rúgni? Hát kurvára nem, Mágus meg is bokrosodik, életveszélyes vágta következik az ugaron, remélem kaszkadőrrel vették fel ezeket a jeleneteket. Szerencsére Patti doktornő a segítségére siet, és megmenti a vérszomjas fenevadtól.

7.png

Buci az utcán hesszelget a gyerekekre várva, ahol persze rögtön akad egy szemrevaló milfecske, a játszótéren ücsörögve be is fűzi, megnyugodtam, akkor ez a rész sem múlik el anélkül, hogy Buci új nőt próbálna magára. Otthon Jocinak rögtön el is sírja rögtön a bánatát - nem biztos, hogy még ma összejön, kicsit hűvös a csaj, de érdekes projektnek ígérkezik. Úgyhogy van baj elég Jocikám, meg a kölykök is itt vannak a nyakamon, hogy menjek így dugni? Vigyázhatnál a kölkökre addig, segítsd ki Bucipapát. Joci nagy nehezen, de belemegy. A Duna-parton korzózva aztán Buci ki is önti a szívét a milfnek, jajjdenehéz, ez a válás, az érzéseink, meg minden, egy vacsora veled segítene - jajj Buci, ne húzzuk az időt itt a felesleges körökkel, menjünk hozzám, és dugjunk. Buci nem akar hinni a szerencséjének, de nem sokáig örülhet, mert a hűvös külső mögött egy igazi szexuális ragadozó rejlik - csináld, keményebben, ide tedd a kezed, markolj már úgy mint egy férfi csesszelek meg! Buci rövidre is zárja a dolgot, szegény milf kielégítetlen marad, ennyit tudsz Bucikám? Ez kiábrándító, na húzzál anyádba haza.

6.png

Szonja érkezik - te Joci, beszédem van veled. Gondolkodtam, úgy viselkedtem veled, mint egy tenyészbikával, ostoba voltam, idegbeteg és száni, elmegyek terápiára, ahol meggyógyítják azt a maradék 3 agysejtem, de jobb így, hogy szétmentünk. Szomorú tekintettel lassan az ajtó felé lépdel, de sajnos túl lassan, Jocinak még van ideje utánanyúlni. Jajj, Joci, be ne szopd ezt a dumát, könyörgöm, zseni ez a nő, de ne hagyd magad. De Joci gyenge, kanos és nem túl okos, meg is döngeti Szonját, ugrunk a nyitójelenethez, Buci kölyke a wc-n trónol, nincs wc papír, de ott a Népszava, bátyus ordít: Joci gyere, CSUPA SZAR MINDEN. Esti meccsnézés közben Buci kicsit kiszínezi a délutáni kufircot, megadtam neki rendesen, mert én tudom, mire vágyik a nő, minden nő, mert én vagyok itt az óriási eszetlen nagy király. Joci pedig felbuzdulva a délutáni sikerein Szonjánál felhívja Máunit, a barkácsboltos csajt, jájj mi lesz itt gyerekek. 

Címkék: 18+ válótársak
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása