Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7697-7698-ik rész:

2015. december 11. 14:00 - Gillotte

Ádám és Hanna elmélyülnek a csókban, Hanna meg is könnyebbül, hogy ezzel minden megoldódott, de Ádám visszavonulót fúj, szeretné, ha csak barátok lennének Hannával.

bk_december8_1.png

Laci a Novák lakban szedi össze jópofáskodva a ruháit, de Gizi nem vevő Laci jókedvére és becézgetéseire, hiába próbálkozik be Laci azzal, hogy nem akarja kimosni a ruháit, nehogy kimenjen belőle a Gizi illat. Gizit ezek nem érdeklik, kiköti, hogy ne menjen többet Laci meghívás nélkül, különben zárcsere lesz. Gizi csattogva, pattogva kirohan a Mikit kihallgató Nórához, Nóra nem csőzi csitítani. Eközben Miki épp benne van, hogy az első szerelem is tarthat örökké, de Gizi ordibálása félbeszakítja. Nóra gyorsan berántja Gizit a kisboltba, hogy nehogy Miki megtudja, hogy kihallgatta érzelmi megnyílását Vilibának. Nóra faggatja Gizit, hogy mi a helyzet Laci-fronton, s Gizi nem lacifacázik a válasszal: el kell válni, kész, ez a kapcsolat menthetetlen. Nóra szerint korai a válás, mert pont az mutatja meg egy kapcsolat erejét, hogy hogyan sikerül átvészelni a buktatókat. Egyúttal figyelmezteti Gizit, hogy a válás a vagyonközösség felbomlása, magyarán veszne a kisbolt is, ha elválnának, úgyhogy jó lett volna házassági szerződést írni házasság előtt. Nóra szerint mindenkinek meg kéne gondolni a házassági szerződést házasság előtt. Mindenkinek…

bk_december8_2.png

Tóbiás és Zsófi a parkban sétálgat. Zsófi áradozik arról, hogy milyen jól kibékítette Hannát és Ádámot, már biztos nyalják-falják egymást, Tóbiás azonban még a vízión is felháborodik, mert szerinte egy megcsalás megbocsáthatatlan. Zsófi szerint ez hülyeség, és úgy elkapja az ideg, hogy még meg is szédül, Tóbiás pedig teljesen bepánikol, hogy nehogy baj legyen, hisz Zsófi egyszer már elvetélt. (Azért egy kb. hat hónapos terhességnél a vetélés már nem úgy megy talán…) Tóbiás javasolja, hogy kicsit éljen stressz-mentesebben Zsófi, úgyhogy elmehetne Kingáékhoz vidékre, és gyakorolhatná Magdikán a gyereknevelést. Zsófi nem szívesen hagyná egyedül Tóbiást, de Tóbiás biztosítja róla, hogy őt csak boldoggá tenné azzal, ha tudná, Zsófi jól érzi magát és a barátaival van. Teljes az összhang, Zsófi nem is kívánhatna jobb apát a gyerekének.

bk_december8_3.png

Eközben a kisboltban Bözsi győzködi Gizit, hogy talán hinni kéne Lacinak. Gizi szerint azonban Lacinak három kihágása volt, a csók, a harisnya és a szex, ezek közül az első kettőt vallotta be, és csak idő kérdése, hogy a harmadikat is bevallja. Bözsi után Ádám megy aggódni Giziért, rákérdez, hogy mikor ment utoljára edzeni a Hájharcosokat a konditerembe, illetve mikor volt utoljára az anonim alkoholisták gyűlésén. Gizinek kisebb gondja is nagyobb ennél, amúgy sem alkoholista, Ádika inkább foglalkozhatna azzal, hogy mikor talál magának lakást. Ádám veszi a célzást, átmegy a Rózsába, hogy lúdláb tortába fojtsa a bánatát, de Hanna pont ott van, a lúdlábból tudja, hogy gáz van, úgyhogy kiszedi Ádámból, hogy az a baj, hogy költöznie kell, mert Gizit már zavarja. Hanna le is csap, felajánlja a kiadó szobáját Ádámnak kifejezetten baráti célzattal. Ádám el is meséli a történteket Tóbiásnak a konditeremben és Tóbiás biztosítja Ádámot, hogy ne törődjön Zsófi szándékaival, csak ők tudnak dönteni ebben, hogy együtt maradnak-e. Viszont Hanna jófej, mert baráti árat kér. Tóbiás felveti a kérdést, hogy azt hogy fogja bírni Ádám, hogy Hanna, mint a lakótársa egy szál törülközőben kilibben, a pára gyöngyözik a vállán. Erre is gondolt Ádám, de ki fog tartani, mert nem akarja újrakezdeni Hannával. A beszélgetés során kiderül, hogy Zsófi közben már el is ment Kingáékoz gyereket várni.

bk_december8_4.png

Laci összecsomagolt cuccával együtt csatlakkozik Mikihez és Vilibához, nagyon otthonosan érzi magát Kertészéknél, úgyhogy egy szó nélkül kivesz két üveg sört a hűtőből, annak elfogyasztása célzattal. Eléggé maga alatt van, de Vili szerint a legfontosabb az őszinteség, s ebben Miki is teljesen egyetért, olyannyira, hogy a gangon el is kapja Nórát, és mélyen a szemébe nézve szerelmet vall neki. Megindítóan elmondja, hogy Nóra élete nagy szerelme, és ezt az érzést semmi nem feledteti el vele, úgyhogy arra kéri Nórát, adjon jelet, hogy tudja, érdemes-e még harcolni érte, vagy temesse el magában az érzést. Egy lopott csókkal próbál választ várni, s elsőkörben Nóra nem húzódik el, csak utána. (Ez akkor most igen, vagy nem?) Nóra zaklatottan hazatér Robihoz, azzal indít, hogy átgondolta a dolgokat. Azt hinnénk, hogy sztornózza az esküvőt, de nem, csupán házassági szerződést szeretne kötni az esküvő előtt. Robinak nem tetszik az ötlet, de Nóra megmagyarázza, hogy ez csak biztosíték, mert Timire is gondolnia kell, de jó lenne soha nem elővenni azt a papírt. Ezzel megnyugtatja Robit, meg azzal is, hogy a házasság ettől még marad.

bk_december8_5.png

Miki eközben már otthon vigasztalódik Lacival és egy pohár whiskeyvel. Laci kikérdezi, hogy mindent jól csinált-e Miki a szerelmi vallomás során, de úgy tűnik, igen. Laci elfilozofál, hogy mi a helyzet a házasságával, mikor kiütötte magát Gizi, akkor is hazavitte, de kíváncsi lenne, hogy fordított esetben, ha ő rúgna be ki cipelné haza. Kicsit Bikini dalszöveges utánérzése van az embernek, értsd: ,,részegen ki visz majd haza?” Miki lemegy a kisboltba egy üveg whiskeyt vásárolni Gizitől. Addigra Gizi már önszántából is ittas állapotba kerül, és ez sem javít rajta, hogy Miki helyben kezdi el fogyasztani a whiskeyt. Miki meg is jegyzi Gizinek, hogy a Laci felett érzett szomorúságban ,,alkoholba fojtod a bánatod” (mondom én, Bikini!). Gizi kiszúrja, hogy Miki is régen ivott már bánatában, majd Miki végre úgy nyilvánul meg, mint egy normális ember, miszerint ,,tényleg mindnyájuknak elég szar”. Ezután az ivás mámorában Gizi ecseteli Mikinek, hogy épp ugyanez volt Ricardóval is a sorozatban, Miki a whiskey hatására még ezt is végighallgatja. Odáig fajul a beszélgetés, hogy Gizi mondja-mondja, addig mondja, míg el nem regéli, hogy Nórika házassági szerződést akar a Robival való házasság előtt. Miki ezzel az infóval boldogan zárja a napot.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása