Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gran Hotel 1x03 - El cuchillo de oro

2015. december 10. 09:00 - winniethepoooh

Julio azzal tölti napjait, hogy nővére leveleit olvasgatja. Don Benjamin félbeszakítja, mert hát a reggeli nem fogja felszolgálni magát. Akkor nem lenne szükségünk pincérekre. Julio fogja magát, és elemel egy kést, hogy majd azzal szóra bírja Diegót. Szerencse vagy nem, de Alicia időben megállítja. Egyszerűen nem tudok elsiklani afelett, hogy a srácnak mennyire jól áll az a pincéregyenruha. A szálloda legújabb lakója Alfredo anyja lett. Mindenki repes az örömtől, főleg Dona Teresa. Azt is megtudja a drága anyuka, hogy Sofia „terhes”. „Ha lány lesz, akkor 9 hónapot vártatok a semmire”- közli kedvesen. Méghogy a lányok „semmik”? Ezt gondolja át mégegyszer. Dona Angela észreveszi Belénen a gyűrűt, és rögtön le is veteti vele.

g0.png

Vergara márkiné magával hozott pár szolgálót a sajátjai közül, mert nincs megelégedve a hotel dolgozóival. Belénnek nem tetszik, hogy a szobáját meg kell osztania velük. Dona Angela felajánlja az istállót, hiszen ha Szűz Máriának megfelelt, akkor talán Belénnek sem okozna gondot. Hát de. Javier éppen a márkiné bájos alkalmazottját akarja megfektetni, amikor a perverz nyomozó rájuk tör rejtekhelyéről. Javier lett a fő gyanúsított az ügyben. Csakhogy volt alibije, amit Julio is megerősített. Diego és Alicia a kertben sétálgatnak, Diego embere suttyomban mögöttük. Alicia elmondja Diegonak, hogy tudja, nem a zongoristát zsarolták meg, és most már szeretné tudni az igazat. Diego egy újabb hazugsággal menti ki magát. Ezúttal Javiert zsarolják.

g1.png

Diego, Alicia és az emberke a folyóhoz mennek, hogy többet is kiderítsenek a zsarolóról. Julio fut utánuk. Fel is fedeznek egy szakadt ruhadarabot a bokron. Sofia kétségbe van esve, talán a márkiné sejt valamit a terhességével kapcsolatban. Dona Teresa leinti, hogy ezzel még ne törődjön. Elég, ha Alfredót állítja az oldalára. Az öreglány tényleg sejt valamit. Az orvost, aki Sofiát kezelte, megőrjíti a kérdezősködésével. Szerencsére az nem mond semmit. Miközben szegény szobalány Javier szobájában takarít, megtalálja az aranykést, amivel megölték a prostit, és amiből hiányzik egy darab. Meg is mutatja Dona Angelanak. Bumm, egy pofon érte. Dona Teresa kézhez kapja a kést, és Javier váltig állítja, hogy ő ugyan a légynek se tudna ártani. De azért ahhoz van gerince, hogy Julio szobájába elrejtse a kést. De könyörgöm, pont oda kellett? Azok után, hogy mennyit segített neki?

g2.png

g3.png

Alicia és Julio összefutnak, elmondják egymásnak, amit megtudtak, és az is kiderül, hogy a bokorról való mandzsetta, Julio apjáé volt, aki Cristinának ajándékozta. Julio Belént faggatta Cristináról teljes diszkrécióval. Cserébe, ha meg lesz mindkét mandzsetta, odaadja őket a lánynak. A doktor úr hiába elégedett a „megsemmisített” nyilvántartással, sajnos a rendőrségen van a másolat. Sürgős dolgok miatt kénytelen elutazni, így a márkiné most már nemigen tud vele beszélni. Alicia és Javier kapcsolata nem valami fényes. Alicia anyáskodik felette, Javiernek pedig egy anya is bőven sok. Diego emberkéje egy szobában kutakodik serényen, de a bénája feldönt valamit, ezt pedig Julio meghallja. Majdnem benyit, de Pascal elkapja, és rendre utasítja. Hoppá, ezután Pascal egy csomó pénzt szed ki a szekrény aljából, amit egy aktatáskába tesz, és elmegy vele. Szegény még a szállodából sem jutott ki, Diego beállítja a recepcióba. A márkiné idegesítő alkalmazottja megtalálja a pénzzel teli aktatáskát. Pascal kétségbeesetten keresi, miközben Ayala nyomozó érkezik nyomozóival nyomozni. Az alkalmazottaknál kezdik a kutatást. És mit tesz isten, megtalálják Julio szobájában az aranykést.

g4.png

g5.png

Sofia rosszul lesz, és akkora puffanással zuhan a földre, hogy a kint járkáló Angela asszony meghallja, és a segítségére siet. Andrés megtudja az anyjától, hogy réges-régen Cristina és Pascal egy párt alkottak. Azonnal Julióhoz siet, hogy ezt elmondja neki, de ekkor belépnek a tisztelt nyomozóurak, és letartóztatják Julio helyett Andrést. Julio megpróbál alibit biztosítani Andrésnek, de Ayalának az az érzése, hogy Julio azon az estén fél Spanyolországban ott volt. Julio elmeséli a történteket Aliciának. Rá akarják venni a szobalányt, aki a kést találta, hogy mondja el az igazat a nyomozóknak. Elég furi, hogy Alicia ebbe belement.

g6.png

Dona Angela megfenyegeti Dona Teresát, ha nem csinál valamit a fia kijutása érdekében, kénytelen kitálalni a nyomozóknak, sőt még Sofia terhességéről is lenne egy két szava. Dona Teresának választania kell, vagy a fiát, vagy a lányát menti meg. Dona Teresa döntött. Javiernek úgy kellett megtudnia anyjától, hogy börtönbe megy. Szegény, úgy sajnáltam. De talán ha nem pont abba a szobába tette volna a kést... Andrés hazatért, Angela örül, mindenki örül. Diego és a márkiné teázgatnak. Egyességet kötöttek, hogy mindkettejük számára az lenne a legjobb, ha Alfredo mielőbb távozna a hotelből, így a márkiné távollétében Diego fogja szemmel tartani Sofiát.

g7.png

Na a Pascal jó nagy szarban van. Julio kiderített róla mindent, és ezt a tudtára is adta. Az a baj, hogy most már Diego is sejti. Pascal rákeni az egészet Julióra, aki most menekül Diego elől. Addig Pascal bezsebeli a pénzt, ekkor Alicia elállja az utat, Pascal kést szegez a torkának. Miközben Julio Diego elől menekül, meglátja, amint Pascal Aliciát hurcolja valamerre. Gyorsan utánuk szalad. Már éppen jóra fordultak volna a dolgok, Pascal mindent elmondott volna, amikor lövés dördült. Diego volt, és nem tudni kit lőtt le.

g8.png

g9.png

A többi majd kiderül a következő részben.

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása