Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7695-7696-ik rész:

2015. december 09. 21:42 - Gillotte

Ági férje erőszakoskodása után összetörve próbál visszatérni magához. Szoknyája elszakadva, haja szétzilálva, lelke összetörve, de férje egy szó nélkül aludni megy, s magára hagyja az egy pohár whiskeyvel vigasztalódó feleségét. Liza hazatér, Ági próbál érdeklődőn viszonyulni, de Liza látja, hogy valami nem stimmel az anyjával, és azt feltételezi, hogy ivott, de Ági biztosítja, hogy egy kortyot csak. Másnap reggel Ági arra megy be a nappaliba, hogy a Liza a Herr által készített reggelit fogyasztja idilli hangulatban. Ági nincs jól, étvágya sincs, Liza szerint beteg, s a Herr meg is lovagolja a témát. Négyszemközt megkérdezi Lizát, hogy mivel segíthetne Áginak abban, hogy jobban legyen. Liza a ruhát javasolja, a Herr egy elegáns és drága gyűrűt, és el is mennek megvenni. Eközben Juli átmegy Ágihoz egy kis mézzel, a betegségét gyógyítandó, s kedvesen biztatja Ágit, szóljon, ha bármiben tudna segíteni. Ági nem mond semmit, csak bólogat. A Herr hazatér és egy gyűrűt ajándékozik a kedélybeteg Áginak, de Herrné nincs elragadtatva, hiszen az ,,egy gyűrű” amit már kapott a Herrtől az sem bizonyult őszintének. A Herr megfejeli azzal a gyűrű adást, hogy Liza azt mondta, hogy Herr és Herrné a példaképei, ő is szeretne találni valakit aki úgy a tenyerén hordozza, mint a Herr Ágit. Amikor a Herr egy ,,amúgy szívesen” kíséretében kimegy a szobából Ági végre nekiáll sírni.

bk_december7_1.png

Miki visszamegy Vili bácsihoz, hogy elmesélje mekkora hülyeséget csinált, hogy nagy pofával átment Nórához. Vili bácsi alátámasztja, hogy hülye volt és szerinte az lenne a legjobb, ha Miki pozitívan állna Nóra házasságához. Miki rettentő lelkes lesz az ötletre és boldogan faképnél hagyja az értetlenkedő öreget.

bk_december7_2.png

Zsófi összefut a merengő Hannával. Elbeszélgetnek, s Hanna elmondja, mi a helyzet, nincs munkája, Ádámot is megbántotta, s felteszi a költői kérdést, mi a baj vele, miért nem áll szóba vele Ádám és miért menekül előle. Zsófi szerint Ádámnak még mindig fontos Hanna, ezért kerüli. (Öö…oké). Zsófi ezután hazatér és elmeséli Tóbiásnak, hogy mit beszélgetett Hannával és mi lenne, ha kicsit rásegítenének, hogy újra együtt legyenek Ádámmal. Tóbiás nem lelkesedik az ötletért, nyomatékosan meg is kéri Zsófit, hogy ne avatkozzon bele. Ennek ellenére másnap amikor Zsófi találkozik Ádámmal hirtelen ötlettől vezérelve felkéri egy fotózásra, s kéri, hogy a részleteket a parkban beszéljék majd meg később. A terv második felvonásában Zsófi Hannát hívja, hogy írni kéne egy cikket és a parkban beszéljék meg a részleteket később. Tóbiás ki is akad, hogy Zsófi szervezkedik, de Zsófi szerint legfeljebb nem megy nekik, vesztenivalójuk nincs.

bk_december7_3.png

Robi beszélgetést kezdeményez Nórával és kifejti, hogy előfordul, hogy valaki hibázik, de ideális esetben a másik megbocsát neki. Nóra ezt alátámasztja, de szerinte idő kell a megbocsátáshoz. Robi addig bűnbán, míg Nóra beadja a derekát és megbocsát, de leszögezi, hogy még egy hiba és akár az esküvőt is képes lemondani.

bk_december7_4.png

Zsófi terveinek megfelelően Ádám és Hanna összefut a parkban és elég hamar rájönnek, hogy Zsófi csalta oda őket. Ádám már menne is, de Hanna tisztázni szeretné a helyzetüket hamár így alakult. Hanna rájött, hogy sokszor akkor jön rá az ember, hogy milyen fontos neki a másik, ha olyan helyzetet idéz elő, hogy akár el is veszítheti. Ádám azt mondja, előfordulhat, hogy nem fog örökké haragudni Hannára, és a ,,forever” tetoválást is megtartja, mert Hanna az élete része volt és ezt már nem akarja kitörölni. Hanna erre bepróbálkozik egy csókkal.

bk_december7_5.png

Miki az udvaron összefut Nórával és Robival és bizonygatja, hogy ezentúl támogatni fogja Nórát mindenben, még akkor is, ha ez épp az, hogy hozzámegy Robihoz. Ezután Miki megköszöni Vili bácsi tanácsát, mert valóban, ha ellenszenves és áskálódó, Nóra soha nem fog nyitni felé, de ha kedves, akkor még bármi lehet. Vili bának ez nem tetszik, úgyhogy behívja magához az őrlődő Miklóst. Nyitott ablaknál beszélgetnek (úgy kell azt!) arra jár Nóra véletlenül meghallani a diskurzust. Vilibá javasolja Mikinek, hogy hagyja békén Nórát, de Miki azt mondja, képtelen nem harcolni Nóráért, mert úgy érzi, Nóra az ő másik fele és soha nem engedheti el, mert nélküle nem tud élni. Vajon ennek hatására mit tesz Nóra?

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása