Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bear Grylls: A Sziget 2x03 - Éhezés, szarási gondok, kajmán lakoma

2015. december 08. 11:00 - Chat Géza

Disclaimer: Ez az eredeti számozás szerint a második évad 5. része, de a Discovery először a férfiak passióját adja le, aztán majd a nőkét.

kepernyofoto_2015-12-08_7_43_41.png

Még mindig a férfiak nyüglődésénél tartunk. Továbbra is kajapara van, ebből adódóan pedig sokaknak csak két hét elteltével sikerült végre gittelnie egy rendeset. Bear el is magyarázza, hogy ez mennyire fontos és én hiszek neki, mert az egyik csávó is úgy hozsannázik a reggeli székeléséről, mintha csak a spanyol viaszt tolta volna ki magából. Az ürítés kérdésénél maradva a többiek nagyon megorroltak egy emberre, Kyle, a weblap fejlesztő ugyanis nem csinál semmit; míg a többiek korgó gyomorral fát gyűjtenek, addig ő az óceánba kakál vagy a lábujjkörmeit vágja. Többen is letorkolják, hogy kapja már össze magát, az elején milyen szép tüzet gyújtott, azóta meg semmit nem csinált, mire a srác enerváltan csak annyit mond, hogy: jó, oké, vettem.

Kyle nemtörődömsége és a kajátlanság nincs túl jó hatással a morálra, mindenki döglik a parton, hogy a mozgással se kelljen foglalkozniuk. Így meg aztán nehezen lesz királyi lakoma, szóval megerőszakolva magukat elindulnak pecázni, egy horog bennszakad, így szinte biztos, hogy nem lesz flamó az estére. A biztonság kedvéért felállítanak egy csapdát ahhoz a részhez, ahol a krokodilok szoktak kimászni, plusz a dzsungelben császkálva egy halász hálót is találnak, amit egyből felállítanak a vízben. Bear azonnal felvilágosít minket, hogy ez ugyan végtelenül dícséretes, hogy így próbálkoznak, de a halászoknak sem jött ám össze ez elsőre, sőt, a háló lerakásának is megvan a technikája, hogy végül temérdek halat vagy rákot tudjanak vele kifogni. Na, szóval készpénznek vehetjük, hogy semmi nem lesz a hálóban.

kepernyofoto_2015-12-08_7_46_37.png

Másnapra beigazolódik a gyanú, csak éles korallokat sikerült fogni, amik még szét is cseszték a hálót. Szerencsére a krokodilcsapdába beleakadt egy kajmán, amit együttes erővel elkapnak és legyilkolnak a faszik, így 17 nap után végre két pofára zabálhatnak, sőt, másnap reggel Pierce doktor is lefektethet egy tisztességes kábelt, ami képi illusztrációként is elmehet egy orvosi enciklopédiá a tökéletes “nedves virsli” széklet kifejezés mellé. Kyle is vissza lesz fogadva a csapatba, mert a kést ő mártja bele az állatba, szóval minden príma. Sőt! Még másnap reggel sincs gáz, hisz már készül is a reggeli friss, faszénen sült kajmán. Így már vígan tudnak fát gyűjteni és a parton heverészés is édesebb egy kicsit. Az esti kajmán becsinált már nem ilyen fenséges, hisz a trópusi hőség kicsit kikezdte a húst, amitől az egésznek kutyaszar szaga lett és ehetetlenné vált. Sebaj két napig habzsi dőzsi volt, ezt is értékelni kell, mondom én, de a következő részben minden eddiginél nagyobb anyázások szabadulnak el.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása