Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7693-7694-ik rész:

2015. december 08. 12:58 - Gillotte

Miki feltápászkodik a Robitól kapott lökésből. Nóra a tíz körméről lekapja volt és jövendőbeli férjeit, de Vili bácsi Robi mellé áll, miszerint olyan stílusa van Mikinek, hogy bizony ő is feldöntötte volna. Miki előjön azzal, hogy ha pár ártatlan szó ennyire fel tud hergelni valakit, hogy üssön akkor mi lesz majd Nórával ha felhergeli Robit? Nóra inkább lelép, mert nem bírja elviselni a két kiskakast, úgyhogy Vili bácsi beinvitálja a Kertész-lakba lenyugodni. A bizonytalan Nóra elbeszélget a bölcs öreggel, kérdezi Vilmost, hogy férjhez mehet-e úgy, hogy nem teljesen biztos benne. Vili bácsi nem válaszol, csak azt mondja, hogy ilyenkor már nem változik az ember, és csak akkor házasodjon, ha megéri elviselni Robi rossz tulajdonságait is. Robi ezután próbál beszélni Nórával, szerinte Miki mindent és mindenkit manipulál, de Nórának időre van szüksége, így elhajtja Robit. Míg Robi Nórát fűzi Miki átlátogat Vili bához, hogy érdeklődjön, miről beszéltek Nórával. Vilibá nem mondaná meg, de persze, hogy kicsúszik a száján, hogy hagyja békén Miki Nórát, hiszen Nórika nélküle is elég bizonytalan. Ez pont elég Mikinek az üdvösséghez, a következő adandó alkalommal megy is Nórához örömködni, amiért Nóra bizonytalan a Robival való házasságban. Ez az amit nem kellett volna, Nóra dafke kijelenti, hogy hozzámegy Robihoz, mert támaszra van szüksége, és összességében sokkal jobb, mint Miki.

bk_december4_1.png

Liza Ottóra vár az esőben, de Ági jelenik meg, hogy elbeszélgessen vele, míg a fiú megérkezik. Ági nekiállna szexuális felvilágosítást tartani Lizának, de Liza nem kér belőle, mert jár biológia órára, de megnyugtatja az anyját, hogy Ottó csak egy barát.

bk_december4_2.png

Ádám nem tudni mit csinál a konditeremben, mindenesetre ott van és Tóbiással dumál. Szóbakerül Gizi, aki annyira el van kenődve, hogy az óráit sem tartja meg, és jó lenne, ha Tóbiás is ránézne néha Gizire és beszélne vele, hátha jobban lesz. Ádám lelép, Zsófi jön helyette a védőnőtől, szembesítve a szülés során fellépő esetleg komplikációkkal. Tóbiás elmeséli neki, hogy Ádám eléggé maga alatt van, mert se lakása, se munkája, se barátnője, kéne rajta segíteni legalább munkát szerezni. Tóbiás javasolja, hogy Zsófiról lehetne kismama fotókat készíttetni Ádámmal. Meg is kérik őt, hogy még aznap este készítsék el a fotókat Zsófiéknál. A fotózás jó hangulatú, szóba kerül, hogy Ádám mivel motiválja a modelljeit, illetve, hogy mennyire hiányzik neki a kislánya, Magdika.

bk_december4_3.png

A Herr lelkesen megy az irodába érdeklődni, hogy döntöttek Attiláék, jó-e nekik a Csanády akit a Herr ajánlott irodaházat bérelni. Nem jó, találtak helyette egy Somorjai András nevűt. A Herr nem hisz a fülének, hogy a Berényiek képesek nem elfogadni az ajánlatát. Miután elviharzik, Attila elmondja Mikinek, hogy valójában Ági szerezte az ürgét. A Herr rendkívül dühösen tér haza amiért Somorjai András az új bérlő, mert azt nem kell mondani neki, hogy Ági szerezte. Ági ijedten hátrál férjétől, s magyarázza, hogy nem akarta, hogy a Herr visszakerüljön a börtönbe, ezért szerzett mást ahelyett akit ő ajánlott az irodába. A Herr szemei villámokat szórnak, de csöngetnek, úgyhogy a veszekedés félbemarad egy időre. Miután Ági lerázza a vendéget (egy megvacsoráztatás után) folytatódhat a nézeteltérések (nem) rendezése. Ági szerint a Herrnek ki kéne békülnie Robival, de megy a személyeskedés, miszerint Ági minden egyes húzásával keresztbe tesz a Herrnek. Késsel lehet vágni a feszültséget, a Herr ráparancsol Ágira, hogy mondja le az esküvőt a villában, de Ági nemet mond és kikéri magának, hogy a Herr parancsolgasson neki és viselkedjen úgy, mint egy férj. Ezt pedig a Herr kéri ki magának, és addig fajul a dolog, hogy a Herr rávágja Ágit az asztalra, mert ő igenis férjként viselkedik, és olyan feleséget akar aki megadja neki a gyereket amit már régóta kér. Ági minden tiltakozása és kiáltása hiábavaló…

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2015.12.09. 09:42:14

Csak én tudnám egy péklapáttal visszaküldeni a kóterba ezt a Ludwigot? Ritka ellenszenves volt még ez előtt a sztori előtt is. Amúgy még mindig nem találom az értelmes történet szálat a sorozatban. Meg Zsolt is hiányzik. Más bajom nincs. :-D

Gillotte 2015.12.10. 21:18:19

@hannamontanna: Valóban rettentő ellenszenves Ludwig, de legalább ezek szerint jól játssza, mert eléri a kívánt hatást. Zsolt biztos nemsokára visszatér, azt hiszem, szeptembertől újra nekiállt forgatni.
süti beállítások módosítása