Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7689-7690-ik rész:

2015. december 07. 15:00 - Gillotte

Némi városképes felvezető után a villával s annak lakóival indítunk. Liza fájlalja a kezét és hiányzik neki a zongoratanár és a zongorázás. Ági próbálja finoman felvezetni a helyzetet, emlékezteti Lizát, hogy akár taníthatja is a zongorázást, de Liza szemében ez nem opció. Ági kénytelen elmondani, hogy a doki szerint Liza keze sosem fog meggyógyulni teljesen. A lány annyira nem akarja elfogadni a tényt, hogy szerinte Ági összebeszélt az orvossal, hogy ezt mondják neki, hogy menthetetlen, sőt, Ági okozta a balesetet is, csak azért, hogy Liza ne tudjon többé zongorázni.

bk_december2_1.png

Alíz a Rózsa irodájában megtalálja az öntudat nélkül kidőlt Gizit. Átrohan Lacihoz a boltba, hogy most azonnal menjen, mert Gizi bajban van. Nem akarja elmondani neki, mi a baj, így Laci nehezen áll kötélnek, de Alíz átrángatja a Rózsába magatehetetlen nejéhez. Laci próbálja ébresztgetni Gizit, de nem reagál, úgyhogy otthagyná, majd felébred alapon. Alíz nem hagyná, ekkor Laci jön az ,,öntsük le egy pohár vízzel” ötlettel, Alíznak ez sem tetszik, úgyhogy Laci a vállára kapja Gizit és megkéri Alízt, hogy senkinek ne mondja el, mi történt Gizivel. Gizi magához térvén azon kapja Lacit, hogy reggelit készít neki tojás formájában, de Gizi pillanatok alatt elzavarja Novákot aki dühösen el is vonul.

bk_december2_2.png

Miki meglátja amint Robi pont behajtaná Rudin a pénzt, s odaszól Rudinak valami érceset Robiról. Rudi panaszkodik Krisznek, hogy hiába adott pénzt, hogy kifizethesse Robit, ő megint eljátszotta a pénzt. Krisztián nem tud több pénzt adni, úgyhogy javasolja, hogy a Luca laptopjára szánt pénzt adja Robinak, de Rudi számára Alíz boldogsága a legfontosabb, és ha ehhez Lucának kell laptopot venni, akkor arra megy el a pénz. Ettől még tesz egy próbát, átmegy a Kertész-lakba megkérni Lucát, hogy béküljön ki az anyjával de Luca hallani sem akar róla, hogy megbocsásson Alíznak, mert elhagyta hónapokra és nem törődött vele, úgyhogy hiába minden. Ezután Alíz is meglátogatja Lucát és lelkesen mutatja a laptop fényképét, amit kapni fog. Lucát nem lehet megvenni, neki egy olyan anya kell, aki megbeszéli a lányával, ha lelép két hónapra. Alíz kétségbeesetten kéri Lucát, hogy most már bocsásson meg, mert nem bírja sokáig ezt a nemtörődömséget amit Luca csinál. Luca végül megszánja Alízt, elfogadja a laptopot, és hajlandó nyitni felé.

bk_december2_3.png

Ági úton a Mátyás király tér felé belefut Ottóba, és megragadja az alkalmat, hogy megkérje, menjen át és beszéljen Lizával, mert eléggé maga alatt van a kézbaleset miatt. Ezután a Herr is csatlakozik hozzá, hogy hallgassa Ági szenvedését arról, hogy milyen rossz anyának tartja magát. A Herr egyből átköti Ági mondatait arra, hogy ezek szerint Ági azért nem akar gyereket, mert rossz anyának tartja magát. Eközben Ottó már meg is látogatja Lizát. Liza kisírt arccal, rosszkedvűen fogadja, de Ottó addig győzködi, míg bebocsátást nyer. A kanapén ülve Liza kipanaszkodja magát az anyjáról, de Ottó megemlíti, hogy amúgy Ági kérte, hogy menjen, úgyhogy biztosan jót akar Lizának, s a lány be is látja, hogy jó, hogy Ottó vele van. Mire Ágiék hazaérnek Ottó már nincs ott, Liza továbbra is pokróc hangulatban van és úgy is beszél az anyjával. A Herr próbálja oldani a feszültséget ,,kislányom” felszólítással, de Liza ezt kikéri magának, hiszen valójában nem is a Herr lánya.

bk_december2_4.png

Laci találkozót kér a parkban a kencés Valival és megkéri, hogy mondja meg Gizinek, hogy hazudott és valójában nem történt köztük semmi. Vali nem látja, hogy neki ez miért érné meg, úgyhogy Laci kénytelen előállni a tényekkel, miszerint Gizi annyira maga alá került, hogy újra nekiállt inni, úgyhogy ez sokkal több már annál, hogy Laci boldog legyen. Vali erre rámondja az igent, elmennek Gizihez vallani. Novákné meglehetősen másnapos hangulatban fogadja őket. Vali elmondja az igazat arról, hogy Laci tényleg minden erejével védekezett a csábítás ellen, Gizi azonban hajthatatlan, úgyhogy távozásra kényszeríti vendégeit.

bk_december2_5.png

Robi az udvaron meglátja amint Rudi átveszi a futártól a rendelt laptopot. Le is csapna rá, hogy mi az, hogy fizetni nem fizet, de laptopot vesz, de Rudi biztosítja róla, hogy ez tök más ügy, a laptop Lucáé lesz. Robinak ez sovány vigasz, elvenné a laptopot fájdalomdíjul. Rudi nem adja, de van olyan hülye, hogy kint hagyja az egyik asztalon, amíg segít Gábornak bevinni a rekeszeket. Robi Rudi intelmei ellenére fogja a laptopot és felviszi, bele is fut Mikibe épp, de sietve rohan felfelé hóna alatt a laptoppal. Rudinak se tart sokáig észrevenni a műszaki cikk hiányát, s Miki füle hallatára megjósolja, hogy ha megtalálja a laptop-tolvajt addig veri míg az mozog. Hajrá hozzá!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása