Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7687-7688-ik rész:

2015. december 07. 14:00 - Gillotte

Robi amikor alkalma adódik próbálja behajtani Rudin a ,,dupla vagy semmi” alapú nyereményt. Rudi próbál megszabadulni tőle, mint valami pofátlan légytől, ám Robi előrukkol az ,,erről még Zsolt is tudhat” kártyával, amiből Rudi nem jönne ki jól, úgyhogy Rudi kénytelen megígérni, hogy megadja a tartozását. Ezután Robi hazamegy dolgozgatni míg Nóra elvan. Ottó otthon unatkozik, filmnézést kezdeményezne Robival, de Robi érzi, hogy jobb társasága is lehetne Ottónak, aki be is avatja, hogy Liza a zongora miatt nem akar többet találkozni vele. A bánat ellen Robi egy doboz sört tol Ottó elé, mint biztosan ható orvosságot.

bk_december1_1.png

Luca rövidebb hajjal tér vissza Berlinből és képeket mutogat az élményeiről. Szerzett egy barátnőt, aki kölcsönadta a laptopját amikor szükség volt hozzá a házihoz, s nagyon jó laptop volt, jobb, mint az otthoni gép. (Mily meglepő). Bözsi kezdeményezne egy találkozást Alízzal, de Luca nem akar vele találkozni, és erről vitatkozni sem hajlandó.

bk_december1_2.png

Gizi készül az esti lánybúcsúra, előtte elrendezi Laci teendőit a boltban, szigorúan csak munkakapcsolatot fenntartva, pedig próbálkozik Laci azzal, hogy visszaköltözne. Hiába próbálja győzködni Gizit, hogy ártatlanul vádolja megcsalással Gizi nem hisz neki, úgyhogy Laci végső elkeseredésében csak legyint egyet, miszerint nem érdekli a továbbiakban, majd rájön Gizi, hogy hinnie kellett volna Lacinak. Gizi eztán átmegy a lánybuliba immáron kiegészülve a tortával. Míg örömködik afelett, hogy Juli és Nóra kibékültek Alíz és Hanna dögkeselyűk módjára csapnak le a ,,Nóra és Roby” feliratú tortára. Bözsi néni rohan át informálni Alízt, hogy Luca megérkezett Németországból, de Alízt továbbra sem akarja látni. (De akkor miért volt ilyen sürgős szólni Alíznak?) Alíz minden intés ellenére átrohan könyörögni Lucának, hogy beszéljenek egy kicsit. Eközben Vili laptopot keres a neten, de senki nem ért hozzá, melyik lenne az ideális Lucának.

bk_december1_3.png

Alíz nélkül folytatódik a lánybúcsú. Megkezdődött az alkoholizálás. Ádám öltönyben toppan be, Hanna meglepődik a jelenlétén. Megérkezik Krisztián és Rudi is, s Krisztián elhívja Nórát, mert nagyon sürgősen szüksége van rá ügyvédileg, és tudja, hogy most van a lánybúcsú, de baromi sürgős. Nóra kénytelen-kelletlen megindul kifelé, de megszólal a ,,vetkőzős zene”, s a három fiú, Krisztián, Rudi és Ádám körbeveszi Nórát és azon nyomban nekiállnak megszabadulni a ruhadaraboktól. Nóra csukott szemmel engedi ,,kényeztetni” magát, nem őszinte az öröm az arcán, Hanna pedig a látványtól is rosszul van, ahogy expasija Ádám sztriptízel. Ismeretlen nők nyálcsorgatva nézik a fiúkat, majd a Rózsából kifelé menet diskurzust folytatnak a nadrágcsusszanásról. Laci épp magányosan sörözik kint, meghallja a beszélgetést, s rögtön fény gyúl a fejében, miszerint míg ő szenved addig Gizi meztelen fiúkat nézeget. Berohan a Rózsába és olyan hangosan ócsárolja Gizit, hogy még a felső szomszéd is jól hallja, úgyhogy szegény Gizi ég, mint a rongy. Végignéz az embereken, mindenki a párjával vagy a barátaival van, ő pedig magányosan üldögél. Kimegy, és beolvas Lacinak, hogy két perc alatt tönkreteszi a bulit amit napokig szervezett, de Laci szerint a buli és minden más fontosabb Gizinek, mint a házasságuk. Patthelyzet, Gizi arra megy vissza, hogy mindenki jól érzi magát, és iszik, úgyhogy becuccolja magát a Rózsa irodájába, és alapos meggondolás után felnyit egy üveg bort majd nagy kortyokban nekiáll inni.

bk_december1_4.png

Rudi kitalálja, hogy megveszi Lucának az áhított laptopot, hogy Alíz is örüljön, pénze azonban nincs, Krisztián igazán beszállhatna, cserébe azért, hogy Alíz nem nyomta fel őket a rendőröknél. Krisztián rábólint, úgyhogy este már meg is mutatják Alíznak, milyen laptopot rendelt Rudi Lucának (E/1-ben, Krisztiánt kihagyja a történetből).

bk_december1_5.png

Liza, ujján bunkósbot méretű kötéssel megy haza a sebészetről. Ági hiába próbálja vigasztalni Liza eléggé világvége hangulatban van. Ági bánatában Julihoz rohanna, de Attilával fut össze akinek van egy sebész ismerőse. Meg is eresztenek gyorsan egy telefont, és Lizát már lehet is vinni az orvoshoz. Hamar visszaérnek, a Herr érdeklődik a kéz hogyléte felől. Ági magabiztosan állítja, hogy gyorsan meg fog gyógyulni Liza keze, és minden rendben lesz, ám miután Lizát elküldi aludni bevallja az igazat: valójában csupán 1% esély van rá, hogy úgy megy majd a zongorázás, mint régen. Nemsokára megcsörren a telefon, az orvos telefonál, aki Liza kezét vizsgálta. Lesújtó híreket oszt meg Ágival, a lány keze menthetetlen, és a helyzet nem pénzfüggő…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása