Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Young & Hungry 1x07 - Young & Secret

2015. december 04. 11:00 - Lilac Scorpion

Josh és Cooper Josh irodájában melóznak, Cooper az ingyen wifi és a panorámaablak miatt panaszkodik… egész jól elvan a két srác, annál is inkább, hogy megjelenik közös kis szerelmük, Gabi az ebéddel. A csaj persze sürgősen eltávolítja Coopert a szobából némi smacizás reményében – egy fél kanál ketchup egy ciberzseni pólóján sok mindent megold, főleg, ha titkolni kell a kapcsolatot a főnök előtt. Enyhén gimis beütésű a problémakör, de kurta az intró, jön a főcím, jó pont a résznek.

01.jpg

Elliot és Yolanda smoothie-kat válogatnak – mint kiderül, fogyás reményében szerezték be őket. Az első korty eredménye súlyvesztés helyett egy jó csikarós dühösmacska mindkettőjüknek, futólépésben távoznak a WC felé. Josh meglepetten néz utánuk, majd egy füst alatt lefüleli az aktuális randit egyeztető Gabit és Coopert. Cooper rendesen túljátssza a „semmi közöm Gabihez” műsort, Gabi pedig alig hihetően bekamuzza: Cooper Sofiával tervez randizni. Cooper nemigen jut szóhoz – szerintem itt ébredt rá: a tökei rég Gabi kezében landoltak – Josh ellenben gyorsan lecsap az ötletre (naná, nem kell többet féltenie Gabit Coopertől), és felajánl egy dupla randit Caroline-nal és magával. Oh, hát hogyne… Gabi kedves, megvan a napi adag szarod, amit fel kéne takarítanod.

02.jpg

Sofia rádióműsorból próbál koncertjegyet nyerni, persze sikertelenül – Coop és Gabi kifejezetten rosszkor érkeznek, ha szívességre akarják rávenni. Sassy csajszi parádésan lecsapja Gabi kitűnő ötletét, ebben úgyis nagy gyakorlata van, de Gabi szokás szerint kizsarolja belőle, és hát mit tesz egy jó barátnő ilyenkor? Na, azt nem tudom, mert én is akkora lágyszívű hülye lennék, mint Sofia, de hogy egy normális barátnő Gabi fejét sürgősen a klotyóba nyomná párszor, az eszement ötleteket kitisztítandó, az fix. Azért Sofia arcán látszik, hogy az ő agyán is átfutott az ötlet.

03.jpg

Gabi a vacsora illatából ítélve nemigen bízik sem a barátnője, sem Cooper hűségében, legalábbis a parmezános fokhagyma, a gomba és a padlizsán nem erről ordibálnak. Elliot enyhén szólva ingerült a léböjtkúra hatásai miatt, Yolandával együtt mániákusan szaglásszák a kaját, ha már nem ehetnek belőle. Cooper, Sofia, Josh és Caroline érkeznek a teraszról, utóbbi feltűnően követeli a randi befejezését – okosabb lehet a csaj, mint hittem, a kínlódás bűze az orromban keveredik a parmezánnal… egészen, amíg ki nem derül, hogy a cég feje, akinek Sofia dolgozik, Caroline keresztapja. Gabi feje megér egy misét, ahogy rádöbben, nem Coopert kellett volna Sofiától féltenie, de a tehervonat már elindult a lejtőn.

04.jpg

A tökéletes négyes kicsit túlságosan is jól elvan a rasszista és kicsit sem vicces poénok vacsoráján, Gabi gyorsan le is nyúlja Sofiát, hátha sikerül egy kis józan észt vernie bele (hopp, hogy felcserélődtek a szerepek!). Sofiának szakítania kéne Cooperrel, de amikor felmerül az asztalnál, hogy Caroline puszipajtás Lorde-dal, Sofia hirtelen pont telibe szarja Gabit és a tervét egy VIP-jegyért a Lorde-koncertre. Cooperkénél pedig rosszabb színészt életemben nem láttam, ami viszont azt jelenti, hogy Jesse McCartney sokkal jobb, mint gondoltam. Jól eljátszani egy karaktert, aki rosszul játszik egy másikat… uramatyám. No more questions.

05.jpg

Mire Sofia hazaér, Gabi már nagyrészt szétverte a konyhaasztalt egy sodrófával, és kérdőre vonja barátnőjét, aki szokás szerint kissé helyrepofozza a gondolkodásmódját, felvilágosítva Gabit, hogy soha egyetlen terve sem sikerül éppen fényesen, így nem csoda, hogy ezúttal ő, Sofia bontotta a rendet, mert szükség volt rá. Gabi goromba anyukához méltóan megtiltja a koncertlátogatást, Sofiát persze ez miért érdekelné, balra el, Gabi meg nyammoghat magában dühösen a saját készítésű sütin. Ennél jobban csak akkor tud leesni az álla, amikor másnap reggel Joshék konyhájában találja barátnőjét, aki jobban elvan Caroline-nal, mint valaha. Gabi a féltékenységtől zölden sütögeti tovább a reggelit, és kivételesen még sajnálni is tudom egy kicsit.

06.jpg

Yolanda és Elliot szétmarják egymást dühükben, zöldet-vöröset látnak az éhségtől (mennyi a szín ebben az epizódban…), de csak hogy legyen valami érzelmi töltetük is, vallanak a léböjt-kúra okáról. Yolanda exférje egy fiatal pipit jegyzett el, Elliotot pedig a táncos haverjai látogatják meg, akikkel a nyolcvanas években rázta együtt egy fiúbandában, Channing Tatum-öt megszégyenítő sztripper-stíusban… azért az a videó, ahogy Rex Lee lapdancel a színpadon, viszi az epizódot.

07.jpg

Cooper igyekszik helyretenni Gabit a mosókonyhában, mert a csaj végtelen egoizmusában még mindig azt hiszi, Sofia cseszett el mindent. Eredmény: Cooper dobja, Sofia még mindig rühelli. Egyre lehangolóbb ez a rész, és a depresszív hatás váratlan rossz pont az unalmas kliséhalmaz mellé. Gabi persze nem bírja befogni a csőrét, kitálal Joshnak, akit szintén alig lep meg a hatalmas hazugsághalmaz. A csaj viszont, talán először az évadban, komolyan szomorú Sofia miatt, és szüksége van Joshra. Kész mázli, hogy a pasit még nem tudta elmarni maga mellől, szépen helyre teszi a szöszi érzékeny kis lelkét. Még hamarabb is hazaengedi, és elhívja a Lorde-koncertre, hátha ki tudja dumálni magát Sofiánál… persze, miért ne tudná. Romkomban nincsenek örök haragok.

08.jpg

Sofia Caroline-nal és Josh-sal egy limuzinban pezsgőzik, útban a koncertre, és az epizód felmutatja a leglogikátlanabb problémamegoldást a szituációban. Josh sms-ét, amit Gabi írt, Sofia gond nélkül elolvassa (személyiségi jogok a kukában, már nem is lepődtem meg annyira, amennyire lehetne), és már rohanna is Gabihez, ha Caroline nem ugrana még előtte a nyakába. Minél kamuzósabb a csaj, annál jobb barát; végül is, ez egy Caroline-fajtánál logikus. Sofia kiugrik, Joshék meg dugnak egy jót, mert mire való másra a limó?

09.jpg

Yolanda és Elliot számára a kúra végeztével elérkezik a méreckedés ideje, de a kölcsönös jóindulat itt nem vezetett pozitív eredményre: sikeresen lecsaltak egymás valós súlyából vagy harminc fontnyit (kábé tizennégy kg), hogy a másik jobban érezze magát, de valójában semmit nem fogytak. A Boy Toys of Illinois tánccsoport befut teljes életnagyságban, és ez nem karcsú táncosokat jelent: Elliot a legvékonyabb, így Yolanda motivációs beszéde lényegében felesleges is volt. Ezzel a lendülettel lépnek le pizzázni Yolandástul, akit az egyik ex-táncos bölény már be is fűzött magának. Gabi pedig egy tortával engeszteli ki barátnőjét, és együtt nézik a Szerelmünk lapjait, ahogy azt a barátnők egy szakítás után teszik… most komolyan?

10.jpg

No comment, erre az egész epizódra – újra. Kénytelen vagyok csatlakozni Caroline kijelentéséhez a zárójelenetben, amikor meglátja a lányok lakását. Oh no. No, no no no no no.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása