Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 1x04 - A mi Prágánk (18+)

2015. december 04. 14:46 - Dzsudibí

Nyitó: Petőfi utcai lakás, eltűntek a védőfóliák és a sitt, helyette csinosan berendezett kis szobában vagyunk, a három jómadár teljes díszben, ing betűrve, angyali mosoly, katonás rend, előttük Tamara és Zsófi. A fiúk kávéval kínálják őket, ajánlkoznak, hogy megmutatják a gyerekszobát, Tamara arcán maf - ami a wtf magyarított változata, köszönet érte Zsoca barátomnak - akkor ezek hivatalosan is összeköltöztek itt hárman? Persze főcím, megint csak később tudjuk meg, mi történt. 

1.png

Két nappal korábbról indítunk, a már jól bevált jelenettel, Papucs ébredezik, nyálbuborékok HD-ben, elgyötört arccal liheg, Csülök ezúttal bemászott a takaró alá? Nem, egy ordas vöröske fekszik mellette, és olyan undorral mered Papucsra, mintha nem tudná, hogy a tükörben valami sokkal rosszabb vár rá. Elmenetben még megcsodálhatjuk terebélyes hátsó fertályát, a narancsbőr és a rápasszírozott hányásszínű bugyi újra divatba jön majd ezek után, én mondom. Vörös elsiet, Papucs olyan tekintettel néz utána, mintha tényleg szegény Csülköt becstelenítette volna meg, és az rohant volna el zavartan, vörös ruhában és hányásszínű bugyiban a melóra hivatkozva. Mit tettem bazdmeg arccal szagolgatja a lepedőt és a farkát felváltva, ez már mindenképp olyasmi, amit a magamfajta jól nevelt proligyerek úrilány nem szeretett volna soha látni, most meg még írnom is kell róla. Joci is próbálja értelmezni a látottakat - mit csinálsz? - próbálom kideríteni, hogy dugtam-e - jaaaa, hogy akkor ez volt a cél, minden világos. 

2.png

Joci menne Csülköt tápolni, de annak nyoma veszett, szegény pára világgá ment, hogy Papucs mégis egy másik disznót választott helyette annyi meghitt és varázslatos együtt töltött reggel után. A konyhában Buci világosítja fel éppen Papucsot, hogy honnan került a reneszánsz szépség az ágyába - tegnap kicsit odakozmáltunk a kocsmában Papucskám, fölszedted, oszt hazahoztad. Joci telefonál - kit hívsz? - Csülök eltűnt - és van telefonja? De hogy veszi fel a kis patáival? Hát nem veszi fel, Joci anyázik is egy sort. Buci közbelép - Szonja vitte el - még hangosabb anyázás a válasz, kultúrgyerek ez a Joci, tudtam én. Zsófi érkezik, csakhogy bejelentse, a gyerekeket nem Bucira fogja bízni a hétvégén, ez itt egy disznóól Bucikám, a gyerekek a múltkor is a földről akarták a zabkását fölnyalni, miután itt voltak nálad. Rend van ám! - mondja Buci - csak most nem tudsz bejönni megnézni, mert alszanak még a pajtásaim, de gyere vissza holnap ötkor, addigra rendet rako...... khm.... akarom mondani addigra fölkeltem őket. És hova mész Zsófi? Prágába. A mi Prágánkba? Na baszki, ha ezek után nem jönnek nekünk a csehek tankkal, akkor sose, Buci egész Prágát befoglalta magának. Kivel mész? Semmi közöd hozzá Bucibaba. Buci szomorú, oda Prága és vele együtt Zsófi is. 

3.png

Buci panaszkodik egy sort Papucsnak is, Zsófi a MI Prágánkba megy, és még rendet is kell csinálnunk, különben nem jöhetnek a srácok. Jön is az ötlet, takarító kell ide, méghozzá kurvás, kis fekete szettben, majd az kihordja a sittet és leporolja Csülökről a port. Joci időközben eléri Csülköt, de Szonja veszi fel, akinek elege van belőle, hogy Csülök a vetélytársa a Joci figyelméért és szerelméért folyó harcban,  következő lépésként abált szalonnát csinál szegény állatból, csakhogy Joci ne vele foglalkozzon már végre. Papucs érkezik - Joci, neked olyan fejed van, mint aki ismer egy jó takarítónőt - majd szólok anyámnak. Szegény mama, ha tudná, hogy Buci mit tervez vele, meg a kis fekete szettel... Ugrunk Szonjához, aki terebélyes méretű kakastaréj szalonnát süt ki éppen 3 liter olajban, hát basszompepi, igazam volt, szegény Csülök csak a lábasban végezte. 

4a.png

Papucs kontrollon Doktor Pattinál, akinek az irodáját egy csontváz egészíti ki ízléses dekorációként, szerintem ugyanaz, amelyik a biosz szertárban várta mindig, hogy cigit és virslit dugdossunk a szájába és egyéb helyekre, mert az olyan marha vicces. Válunk - dobja be a csajozós dumát Papucs - maga házas? És mi van a szexszel? Má'hogy dughatok doktornő, ugyanúgy? Hát lehetőleg kicsit vegyen vissza, ne csapkodja a hűtőajtót a partnere fejére fojtogatós szex közben, ha egy mód van rá, de egyébként mehet, persze. Buci időközben Zsófi barátnőjének udvarol - te Melcsi, mér vagy egyedül, én nem értem, a segged is jó, meg a humorod is - egyébként nem tudod, kivel megy Zsófi a MI Prágánkba? Nem mondhatod el? Pedig azt hittem, most jól megpuhítottalak a csajozós dumámmal. 

5.png

Joci anyja bevállalja a takarítást állandóra, óránként egy ezresért, be is indul a kecó kipofozása, teleshop reklámba illő jelenetekkel, Joci fejére ráesik a gyerekágy, egy csavar befúrásához pedig 3 férfi kell. Jocimama lefekteti a szabályokat, ha gyerekbarát helyet akartok, kezdhetnétek azzal, hogy levakarjátok a rászáradt szart a wc faláról, merthogy a wc kefe nem dekorációs tárgy, igyekeztek beletalálni a csészébe, mind hugyozáskor mind hányáskor, és a fanszőr csomókat meg ne a lefolyóban tartsátok. Távozóban Joci összefut Vircsibe, aki első látásra halálosan beleszeret, nem csoda, hisz olyan jól megértik egymást a legelső pillanattól, azzal a három szóval, hogy ja, zsír és oké meg is beszélik, hogy ki kicsoda és mi történt velük mostanáig. 

10.png

Papucs Vircsit oktatja - má megint kurvának öltöztél - nem akarom védeni, de most kivételesen pedig egész emberi - a világ tele van perverzekkel - Vircsi HOL? felkiáltással az arcán néz körbe várakozóan. Ápropó, perverzek Apukám, a Joci is itt lakik? - érdeklődik szemlesütve. Igen. Akkor ha az neked is jó, mostantól sokkal több időt szeretnék eltölteni Jocival veled Apuci, a hétvégét itt tölthetjük Danival? Szegény Joci eközben mit sem sejtve Szonjával hadakozik - Papucs tudja? Csak annyit, hogy nem vagyok jó a számokkal - áhá, tehát akkor a legutóbb a kórházban sem a betűmérettel volt a gond az eligazító táblánál, hanem Joci barátunk ezek szerint nem tud olvasni. Mostantól én kezelem a pénzt - vált témát Joci - miután elvertél a múltkor fél millát - de Joci, te is tudod, hogy milyen drágák a kurvás cipők! Jó, kapsz pénzt, ha Csülköt elvihetem. Szonja nem egyezkedik, Joci el, Szonja meg bosszúból jól szétdobálja a díszpárnákat. 

6.png

A kanok jókedvű bowlingozását Tamara szakítja félbe, aki bizony nem engedi az asztmás Danit abba KANLAKBA. Buci viszi a gyerekeket iskolába, az ajtóban találkozik Zsófival, aki kiöltözött, mint Szaros Pista Krisztus nevenapján, Buci nehezményezi is a dolgot, az autóban Bazsikától próbálja meg megtudni, hogy anyuhoz járnak-e nénik, meg főleg bácsik. Hát járnak persze. És mit csinálnak? Mit csinálnának, hát nyilván a nappaliban dugnak a gyerekek előtt, mert a., az nincs semmilyen rossz hatással a gyerekek értelmi és érzelmi fejlődésére és b., így elmondhatják az apjuknak is. Buci vissza is megy megfigyelni az asszonyt, még pont elkapja a távozó fiatalembert, akit jól meg is fenyeget egy "még elbeszélgetünk"-el. Azonban kiderül, hogy ő csak Jancsi bácsi volt, a gyerekek tanára, akinek Zsófi segít megszervezni az évzárót. De ha akarok, dughatok is vele, zárja rövidre Zsófi. 

7.png

Visszatérvén a lakásba szerény kritikával illeti szegény Joci és Jocimama egész napos gürcölését, hogy a lakást kicsit élhetőbbé tegyék - na ne má gyerekek, ez szarabb, mint vót! Jocimama közli a szomorú tényeket: vagy beállsz szart vakarni te is Bucikám, vagy az asszony rá fog jönni, hogy kamuztál azzal a bazi nagy renddel kapcsolatban. Szopóroller. Jön a közös takarítás, ami aztán persze, hogy nevetgélős buliba csap át, mert hát ki szeret szomorúan wc-t pucolni. Auditra érkezik végül Zsófi és Tamara, ugrunk a nyitójelenethez. Zsófi ruhája alapján aznap vagyunk, amikor Buci rajtakapta a tanárbácsival, vagyis a történet szerint a három muskétásnak és Jocimamának sikerült egy komplett lakásfelújítást és takarítást elintézni egyetlen délután alatt, korrekt. Az asszonyok már épp kezdenének enyhülni, amikor bekocog Csülök, Tamarának nagyon nem tetszik a dolog, el is viharzik szó nélkül. 

8.png

Papucs este, a kanapén ülve visszatér a vörös debella  hölgy felszedéséhez, Bucikám, hogyvoltozzunk már egy sort. Hát az úgy volt, hogy bebasztunk, a hölgy előkerült valahonnan, majd először Jocinak adott finom jelzéseket (megnyalogatta a mókusszőröket a hallójáratában), majd rám is szemet vetett (hozzám dörgölte a dudáit), de még nekem se kellett, pedig ebben a részben még nem is dugtam meg senkit. Végül rád fanyalodott Papucskám, te meg attól az egy vodkaszódától úgy bekarmoltál, hogy azt hitted Scarlett Johansson jött el személyesen a sarki ivóba, hogy hozzád törleszkedjen. - És ti miért nem léptetek közbe basszalak Bucikám? - Há mer kurva jókat röhögtünk rajtad. Hiába, a barát az barát, még ha szar is. 

9.png

Kulkapu érkezik, hozza a gyerekeket - te Buci, most már add meg a pénzem, 3 heted van rá. 3 hét? Az rohadt kevés, nincs pénzem Kulkapu, te képes lennél engem megfingatni? Kulkapu távozóban még visszafordul olyan vigyorral, ami azt ígéri, hogy nem csak képes volna rá, de igencsak szeretné is, szarban vagy Bucikám, igen nagy szarban. Érkezik Vircsi is - megjöttem Jo... izé, Apu! Lefekvéskor Buci már megint a gyerekeket vallatja, akik elköpik, hogy Anyu a nagymamával ment Prágába, Buci olyan boldog ettől az infótól, mintha legalábbis rendbe jött volna a házassága. Eközben Szonja agya végleg elveszítette a kapcsolatot a külvilággal, és meztelenül pózol az erkélyen kutyát sétáltató öreg fasziknak. 

Címkék: 18+ válótársak
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shred 2015.12.04. 21:27:03

Létezik valahol teljes szereposztás a sorozathoz? Mindenhol csak a főhősöket sorolják fel.

mel gibson 2015.12.05. 12:45:07

Ebből az egészből csak az Eszter dudáit fogtam fel.
Akurvaanyádlovasiandrás.

antiszociál 2015.12.06. 13:14:10

Stohl Ripacs András....nélküle de jó lenne ez a sorozat.
süti beállítások módosítása