Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 3x09 - Expose

2015. december 04. 11:00 - Chat Géza

Ritka szövevényes epizódnak nézünk elébe. Megint Horvátországban vagyunk, apuka skype-ol anyával, hogy mennyire nagy a hiány, bárcsak otthon lehetne a kölkökkel, de valakinek melózni is kell, így fater marad még Horvátba, de igyekszik haza, hogy elmehessenek abba a remek kis étterembe.Valaki becsenget a hotelszobába, majd egy kis német nyelvű anyázás veszi kezdetét, ami aztán francia bokszba csap át, de olyan durván, hogy még a skype vétel is megszünik. Anya egyből hívja az ottani yardokat, akik kimennek helyszínelni, mire egy holttest lendol az egyik kocsi tetején. Ehezz az ügyhöz a helyi erő kevés, úgyhogy hívni kell az ICC-t.

kepernyofoto_2015-12-03_7_42_56.png

kepernyofoto_2015-12-03_7_43_14.png

A hotel biztonsági kamerás felvételei és az áldozat, Mathias emailezései alapján kihallgatnak egy Edgar Horvath nevű fazont, aki tiszta, mint a patyolat. Épp egy gát építésén dolgozik, sőt, dolgoztak Mathiasszal, aki mellesleg cimborája volt. De van itt más is. Előkerül Jürgen Miller neve, aki szintén alulról szagolja az ibolyát. Na, ezzel a fickóval is jóban volt. Geológusként kisakkozta, hogy a gét elég durván rontani fogja a víz minőségét. Ezért lázadoztak a környező falukban a parasztok, szóval most úgy néz ki a dolog, hogy Edgar a hunyó. A két helyszín közelében ki is szúrnak egy motoros fazont, akit tényleg, de tényleg a motor típusa miatt sikerül beazonosítani, mert valami nagyon pöpec Ducati a vas. Naná, hogy egy már elítélt zsoldosé. Őt is behívatják és kikérdezik, de azon tú, hogy Mathias fotóját meglátva kicsit felkúszik a szemöldöke semmi nem történik, atombiztos alibije van mind a három gyilkosság idejére.

Közben Wilkinson nagy nehezen, de kiszedi a hotel recepciósából, hogy Mathiasnak volt egy vendége, akit nem jegyzett fel, egy hím prosti. Az asszony tudott erről. Na, egy férj sem tökéletes, ellenben a feleségét és a gyerekeit mindig is nagyon szerette, így ez a kis affair is elnézhető, ami alkalmanként 500 euróba fájt. A hím ringyó is csupa szépet mond Mathiasról, hogy gyengéd volt és tiszta és hasonlók, egy igazi álomügyfél, akinek öröm volt a Jancsi bohócát szájjal fényesre polírozni. Itt azonban már sebtében eszkalálódnak a dolgok: a zsoldos elmegy, hogy megölje Edgart, de nem sikerül neki, mert öngyilkosságnak akarja álcázni és az ICC még időben tetten éri. Itt kiderül, hogy Edgar azért cask megzsarolta Mathiast, hogy a gátépítés sikerrel menjen. A pláne az egészben, hogy a zsarolás elfogadására pedig csak buzdította a kis hím riherongy, mert azért kicsit már megelégelte a tuskó klienseket. 

kepernyofoto_2015-12-03_7_45_40.png

Mathias búcsúlevele is megkerül, mejben az áll, hogy: Drágám, ha ezeket a sorokat olvasod, akkor engem megöltek... De, ha ennyire biztos benne, akkor miért nem nevezi meg a gyilkosát? Strand lemegy a parkba beszélni kicsit az özveggyel és kiderül, hogy elég jó életbiztosítást kötött a férje, ami a halálesetekre igen jó odsot ad. Mivel a zsoldost tettenérték, azaz van kit bekasznizni, így ezen az ügyön már nincs mit nyomozni, nehogy kiderüljön már, hogy Mathias öngyi lett és a család ruppótlan lesz, szóval ügy lezárva, mindenki mehet a dolgára, legyen ez egy ilyen rövid péntek...

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása