Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7685-7686-ik rész:

2015. december 03. 16:00 - Gillotte

Zsófi kikel magából annak hallatán, hogy Tóbiás szteroidokat szed. Tóbiás azzal védekezik, hogy minél hamarabb fel akart épülni Zsófi miatt, s Zsófi könnyek közt megígérteti vele, hogy többé nem szed semmit ami árthat neki. A két jelenet közt hasat növesztő Zsófi egy ajándékzacskóval állít be Timikéhez, hogy bocsánatot kérjen tőle amiért elüldözte. A zacskóban ruha leledzik, Timikének meg is tetszik az egyik, ideális koszorúslány ruha lenne, de túl hosszú, úgyhogy megkéri Zsófit, hogy varrassa már fel, hamár ilyen jóban vannak. Meg sem lepődik az ember…

bk_november30_1png.png

Liza lázasan készül a zongoraversenyre, de anyja dicséretét nem sokra értékeli, csak az érdekli, hogy az apjának (a vérszerintinek) tetszene-e ahogy játszik. Ági mindegy mit mond, Liza nem hiszi el, hogy anyja valóban jónak tartja a játékát. Ági ezután elmegy sétálni Attilával, elpanaszkodja, hogy nehezen jön ki Lizával. Attila szerint egyenlő félként kell tekinteni Lizára és nem szabad ráerőltetni semmit amit nem akar. Ági meg is hívja a bölcs bátyust Liza zongorázására. Eközben Ottó csenget a villába, csak a Herrt találja otthon. Valami cédét akar visszaadni Lizának, a Herr meglepően kedvesen invitálja be, hogy várja meg, míg Liza hazaér, Ottó azonban nem akar bemenni, mert az nyomulásnak tűnne, és nem akar nyomulni, hiszen Liza csak a haverjának tekinti. A Mátyás király téren eközben Attila hazaér és Liza is ott van, megbeszélik, hogy Ági meghívta Atikámat a koncertre, s Liza ezt meglepetten konstatálja, de láthatóan jólesik neki. A művésznő Timikét is meghívja a koncertre, és bocsánatot kér az arra járó Ágitól amiért undok volt vele reggel. Hazaérnek és a Herr javaslatára koccintanak arra, hogy kibékült a két lány a háznál. A tósztban azonban a Herr a már megszületett és a még meg nem született gyermekekre inna, aminek hatására Ági kiejti a kezéből a poharát, ami ripityára törik a padlón. Liza ugrik is kézzel összeszedegetni a darabokat, Ági jön a kislapáttal, de véletlenül beleakad Liza lábába, ettől Liza tompítva az elesést automatikusan beletámaszkodik az üvegszilánkokba és kétségbeesetten kiáltja: ,,nem érzem az ujjam, nem érzem az ujjam!”

bk_november30_2.png

Juli épp Reni helyett vásárol a kisboltban, belép Nóra aki köszönésre sem méltatja. Nóra rögtön nekiállna beszélgetni Gizivel a lánybúcsúról, de érzékeli, hogy Julit is érdekelné a téma, s erre feli s hívja a figyelmet. Juli csak gratulál az esküvőhöz és távozik. Gizi próbálja meggyőzni Nórát, hogy nem kéne ilyen bunkónak lenni Julival, hamár Nóra családja sem tud elmenni az esküvőre nehogymár Gizi legyen az egyetlen vendége. Ráadásul a barátok mások, mint a férfiak, a barátokkal nem kell szakítani, és ha meg is bántanak akkor is érdemes kibékülni, mert a barátság az nagyon fontos dolog.

bk_november30_3.png

Zsófi Timikétől eljövet felkéri Julit, hogy varrja fel a ruhát a Trollnak. Juli kifogásolja, hogy Zsófi jófej Timikével, de Zsófi meggyőzi, hogy nem lehet egy életen át haragudni rá. Juli újabb bűnbánatot gyakorol amiért megpofozta Timikét. Nóra pont arra jár, Juli már lépne is, de Nóra visszatartja, meghívja a lánybúcsúba estére, s egyúttal az esküvőre is. Nem sokkal később Juli átviszi Nórának Timike felvarrt ruháját és átbeszélik a dolgokat. Nóra megbocsát Julinak a pofonért, s nagy őszinteségében Juli elmondja, hogy amikor áthívták őket kajálni Miki csempészte be a bugyit Robi zsebébe, és ő is volt az értelmi szerző. Azt hinnénk, hogy Nóra megint ,,öriharit” fogad, de nem, csak Mikire haragszik.

bk_november30_4.png

Gizi pattogva veszi át a rendezvényszervező szerepét a Rózsában Nóra bulijára. Irányítja a népet, ki mit csináljon, de a tevékeny kezek Gizi segítségét is szívesen vennék. Hanna kifogásolja a feliratot amin a ,,Három a magyar igazság és egy a ráadás” szöveg áll. Hanna szerint elég ízléstelen, de Gizi szerint Nóra poénkodott ezzel, jó az. Ádám eközben a lakásban megmutatja a fiúknak a vetkőzős zenét. Közben kitalálják, hogy jó lenne valamit le is venni magukról, valami elegánsat, ami Nórának is tetszene. Mint Nóra ex-pasiját, Ádámot kérik fel a döntéshozatalra ruha témában. Vajon miben lesznek jaj, de izgalmas!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása