Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7683-7684-ik rész:

2015. december 02. 12:00 - Gillotte

Tóbiás immáron két lábon, mankóval közlekedik. Timike látogatja meg, meg is dicséri a fejlődésért amit elért. Annyira ajnározza a Troll Tóbiást, hogy már idegesítő, megemlíti, hogy még drága gyógyszer sem kellett, de Tóbiás nem az a fajta, aki olyan könnyen hazudik, úgyhogy bevallja, hogy újra elkezdte szedni a szteroidokat. A becsületessé lett Troll nem akarja hagyni Tóbiásnak, hogy tönkretegye magát, úgyhogy addig kutat, míg meg nem találja a szteroidokat. Épp elteszi amikor Zsófi hazajön és elmeséli Laci száműzetését a lakásból. Közben pezsgőbontás történik, amiből a Troll sem akar kimaradni, de Zsófi emlékezteti, hogy már fellőtték a pizsamát, úgyhogy jobb lesz hazahúzni.

bk_november27_1.png

Alíz a Rózsában gyakoroltatja Chippel és Dallel a vetkőzős táncra való csípőmozgást. Rudi mozgása Zsófinak is bejön, Krisznek még gyakorolnia kell. Alíz annyira rágerjed Rudi csípőmozgására, hogy el is vonulnak, és Zsófi sajnálkozik Krisztiánnak, hogy nem lehet jó harmadik keréknek lenni.

bk_november27_2png.png

Laci próbálja feldolgozni a balhét, hogy Gizi kirakta. Vili bácsi már ajánlaná is fel a kéglit, hogy húzza meg magát Laci, de Bözsi nem hagyja, mert akkor újra vita lenne Gizivel, úgyhogy Lacinak más megoldást kell keresnie. Azért szemeteszsákokat kap az öregektől amibe belepakolhatja a cuccait. Pakolás után Laci felmegy Mikihez ideiglenes fedélért kuncsorogni. Felvázolja a helyzetet, hogy mi történt, de csak egy éjszakáról lenne szó, Gizi úgyis megbékél. Egy éjszakát Miki is kibír, úgyhogy felajánl egy szobát éjszakára. Eközben Gizi Ádámnak és Bözsinek panaszkodik a történtekről, most már összeállt neki a kép a harisnyáról a fürdőszobában. Bizony, nem portörlésre kellett. Az elkeseredett Novákné kijelenti, hogy nem hajlandó megbocsátani Lacinak. Bözsi kedvesen felajánlja, hogy ő majd bemegy másnap a boltba. Másnap Laci kérésére Vili megy át puhítani Gizit. Azzal érvel, hogy csak egy kihágása volt Lacinak, a csók, s Gizi meglepetten pislog, hisz csókról eddig szó sem volt! Pont Laci állít be, Vili el is húz inkább. Gizi rákérdez a csókra, Laci nem tudja kimagyarázni magát, hisz nehogymár egy nőtől ne tudjon megszabadulni! Laci elvesztette a meccset, talán a hosszabbításban majd ki tudja engesztelni Gizit. Novák elszontyolodva ballag átmeneti szállására, Miki meghallgatja búját-baját, és tippet ad, hogy ha a kencés Vali mondaná meg Gizinek, hogy valójában nem történt semmi Laci és közte, Gizi megbékélne. Lacinak nem elég a tipp, az egészet Mikivel intéztetné el, de Miki nem hajlandó erre, mert ez Laci meccse.

bk_november27_3.png

Zsolt felhívja Nórát az ügyével kapcsolatban egyeztetni. Kedvenc ügyvédnőnk szerint az egyik út a kijutáshoz az, hogy ha bemárt valaki mást, vagy hogy ha újra kéne tárgyalni az ügyet azért, mert Zsolt esetleg nyomás alatt vallott, ezért nem az igazat mondta. Nóra ezután kávézgat a Rózsában és meséli Kis Barthának, hogy hogyan jöhetne ki Zsolt a börtönből. Krisztián nagyon rátapad a témára, szóval csak bizonyítékkal kell alátámasztani valaki más stiklijét? Hm, elgondolkodtató.

 bk_november27_4.png

Rudi kidögölve tér haza, fárasztó éjszakája volt a Babában. Krisztián meglepi egy pénzzel teli borítékkal amit Zsolt küld, fedezendő Rudi tartozását Robi felé. Rudi megy is Robihoz visszaadni a pénzét, s Robi újabb kártyapartira hívja. Rudi passzolná a dolgot, s a kártyaszleng arra utal Robinak, hogy Rudi valójában akar kártyázni, dehát ,,nagy ember, kis önbizalom” – mondja. Önérzetes Rudi ezt nehezen fogadja el, őt senki nem gyávázhatja le (Marty McFly 2.0) úgyhogy dupla vagy semmi alapon belemegy egy újabb pókerezésbe. Robi a következő jelenetben már teszi is le a nyertes lapokat, úgyhogy Rudi ugyanott van, mint egy órája: tartozik Robinak.

 bk_november27_5.png

A gondoskodó Timike újra átugrik Tóbiáshoz, ám Zsófi fogadja. Zsófi nem túl pozitív a fogadását tekintve, ő most a terhességgel van elfoglalva, Timike meg is mondja neki, hogy épp ez a baj, mert ha másra is gondolna magán kívül akkor észrevenné, mi van Tóbiással. Zsófi úgy kipenderíti a Trollt, mint egy zsák szemetet. Tóbiás kijön, Zsófi panaszkodik neki Timikéről, de Tóbiás a Troll mellett áll, hisz segít, próbálja helyrehozni a hibáját, s ha a Troll nem lenne sokkal rosszabbul lenne Tóbiás. Zsófi erre lecsap, érzi, hogy valamit titkolnak előle, ki vele, mi az! Tóbiás kinyögi, hogy szteroidokat szedett. Zsófi csak pislog, úgy tűnik, a következő részig kell idő, hogy teljes legyen a feldolgozottság…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása