Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gran Hotel 1x01 Pilot - La doncella en el estanque

2015. november 22. 14:00 - winniethepoooh

Egy zajos pályaudvar köszönti a nézőket, ahol egy fiatal férfi a távolból figyel egy nőt. A férfi vonatra száll, és útközben ellop egy almát, vagy mi a tököm az. Egész véletlenül pont ugyanarra a vonatra szállt fel, amelyikre a nő is. A békésen szundikáló öreghölgy mellet Julio épp egy levelet olvas, melyet nővére küldött neki. És akkor most flashbackeljünk 1 hónappal korábbra. Cristina Olmedo megírja levelét öccsének. Épphogy kész lett, már viszi is a teát Dona Teresának. Az udvarias kérdezősködés után Dona Teresa lopással vádolja Cristinát, Cristina pedig zsarolósat játszik. Ezt követően már a bálteremben vagyunk, a Gran Hotel legújabb korszakának ünnepén, vagyis a gyertyák helyett már árammal világítanak. Köszi Edison puszillak. És 3..2..1.. történelmi pillanat, a lámpák felkapcsolódtak, Olmedo kisasszony meg menekül, gondolom a támadója, és nem az áramszolgáltatók elől.

g1.png

Visszatértünk Julióhoz és Aliciához, akik megérkeztek Cantaloába, persze nem együtt. Mindketten a Gran Hotelba jöttek, azzal a különbséggel......najó igazából kismillió különbséggel. A hotel konyha részlegén nagy a sürgés-forgás, Angela asszony rákérdez a nyilvánvalóra. „Még nem terítettetek meg?” Költői kérdés. Julio beállít, a nővérét keresi, Andrés nagyokat néz, és elmeséli mi a helyzet Cristinával. Kirúgták, mert ellopta az egyik vendég ékszereit, történetesen „A Ladyét”. Don Benjamin zavarja meg a légkört, Julio pedig rögtönöz. „Én vagyok az új pincér” Andrés a ’najómárcsakezhiányzott’ pillantásával bekísérte Juliót a szobájába. Ott aztán Julio kijelenti, hogy Cristina nélkül nem megy sehova. Átkutatja nővére szobáját, de nem talál semmit egyelőre. Belén rányit, Julio magyarázkodik, Angela kopogtat. Hulióó gyorsan elbújik, amíg azok ketten elhúznak. Közben megérkezett az új, igazi pincér vagy az igazi, új pincér. Julio belecsúszik új, igazi pincérruhájába, és már suhan is, hogy megsegítse Andrést a magyarázkodásban. Don Benjamin az ablakból, sunyin kukkolja őket, de hála éles eszüknek – vagyis Julióénak – sikerült elküldeniük a felháborodott igaziúj pincért. Bent már felsorakoztak a pincérfiúk ( Julio és Andrés késve érkeznek) és a szobalányok. Dona Angela elmondja a kötelességeiket, majd elviszi a lányokat. Don Benjamin is mond pár sort az etikettről, aztán munkára fel! „Még jó, hogy nem azzal a nővel vagyunk, elviselhetetlen.”- mondja Julio, Andrés válasza pedig: „Ő az anyám” Najó ezen besírtam.

g2.png

g3.png

g4.png

Alicia és Don Diego a kertben beszélgetnek, Diego elég jónak találja magát ahhoz, hogy eljegyezze Aliciát. Andrés szépen tanítgatja Juliót, miközben ételt visznek Alarcónéknak. Alicia panaszkodik. Inkább elmenne tanulni, minthogy hozzámenjen Diegóhoz. „Hülye vagy lányom, de a bátyád még hülyébb, szóval a Hotel vezetését mégiscsak rád bíznám”- Dona Teresa mindenképp rá akarja erőszakolni lányát az esküvőre, mert retteg, hogy Diego kirakja őket. Andrés és Julio meglátják a Ladyt, Julio át is cseréli pincérruháját valami elegánsra, hogy beszélni tudjon a Ladyvel. Eközben Alicia állapotos nővére és sógora, Alfredo érkeznek, az aznap esti bejelentésről csevegnek. Sofia naivan azt hiszi, hogy édesanyja Dona Teresa kinevezi Alfredót igazgatónak. Ugrunk is az estélyre, Don Benjamin fogadja a vendégeket. Julio is megérkezett, és miután bejutott anélkül, hogy Benjamin felismerte volna, egyenesen a Lady asztalát vette célba. A Lady alaposnak nem mondható kifaggatása közben Alicia zavarja meg a beszélgetést. Istenem az a szerelmes pillantás, amit Julio levág, akárhányszor meglátja a nőt, az valami iszonyat édes. Julio újabb személyazonosságot kölcsönzött magának, és az is kiderült, hogy itt szó sincs semmilyen ékszerlopásról, ugyanis ezt a Lady és Alicia is cáfolja. Diego otrombáskodik oda, és elrabolja Aliciát.

g5.png

g6.png

g7.png

Ezalatt egy férfi panaszkodik zakója eltűnéséről, amit történetesen Julio vett kölcsön. A türelmét vesztett Angela és Belén próbálják kitalálni mi történhetett azzal a zakóval. Ezt a fullos dizájnú zakót valószínűleg ’ellopták’. Pont. Vissza az Alarcónok vacsi-patyához. Teresa asszony megkérte Aliciát, mesélje már el nővérének azt a bejelentenivalót, amire készülni fog. Ehelyett Diego zavarában azt hitte, hogy ő Alicia, ezért röviden, tömören elmesélte Sofiának mi a szitu. Sofia mosolyáról lehervadt a szája, Alicia ujján meg ott virít a jegygyűrű. Így az is kiderült, hogy Diego marad továbbra is a szálloda igazgatója, nem pedig Alfredo. Sajnos ez van. A sas száll ide, száll oda, de a szálloda nem sas ide, sas oda. Ezek után Dona Teresa bejelenti, amit kell, és koccintanak. Már csak Javier tapsol feltűnően gúnyosan. Teresa nagyon mérges egyszem fiára, és az első adandó alkalommal pofon vágja. Még odaszól neki, hogy az utcalányt ne felejtse el kifizetni, aztán granhotelesen távozik.

g8.png

g9.png

Andrés Belént nyugtatgatja zakó ügyben. Tisztára látszik, hogy fülig szerelmes a lányba. Julio nagy gondolkodásában még egy fényképre is felkerül. Diego és Alicia táncolgatnak, Dona Teresa is táncolgatna, ezért ráveti magát Diegóra. Alicia a magányos hattyút játszva kimegy az erkélyre, Julio rögtön utána.  Cigarettával akarja elcsábítani a lányt. Nem tudom ez milyen fajta módja a csábításnak, de úgy néz ki, bejön, mert a lány is többet érez a füstszagnál. Hajrá fiúk, lehet kipróbálni! Andrés érkezik a pezsgőstálcával, de mikor meglátja Juliót úri zakóban, majdnem leejti azokat a pezsgőket. Julio kifejezetten élvezi a kialakuló helyzetet, míg Andrés kevésbé. Aliciának lassan ideje lenne visszamennie, úgyhogy csók nélkül távozik. Diego letámadja a lépcsőfordulónál, a holléte felől érdeklődik. Alicia közli vele, hogy Julioval, „Rosalia Molins unokaöccsével” beszélt, mire Diego benyőgi, hogy csak két unokaöccse van a hölgynek, Carlos és Alfonso. Nacsezdmeg. Alicia lelépne, Diego még feltartja kicsit. „Tudom, hogy nem érzel irántam semmit” Mert Diego annyira nagyon szereti Aliciát, hogy felveti a házasságbontást is, de végül megegyeznek abba, hogy megpróbálják megszeretni egymást.

g10.png

g11.png

 A következő jelenetben Diego már Belén szobájában van, és vetkőzteti a nőt. A majdnem-szexet Dona Teresa zavarja meg. Egy kéréssel fordul Diegóhoz. Közben a személyzeti konyhán is vacsi-partyt rendeztek, igaz nem olyan fasza fullos, mint a bálteremben, de a pincér-szobalány vegyes alkalmazott csoportnak éppen megfelel. Esznek, isznak, pletykálgatnak. Julio is megérkezik, de látva a „buli” lapos hangulatát, inkább elmegy lefeküdni. Na, ezt meglátva Andrés utánaered, és számon kéri rajta a történteket. A vita közben fény derül arra, hogy igazából a tejfölös szájú Diego rúgta ki Cristinát. Julio felcsap Sherlocknak vagy Poirotnak, ahogy tetszik ( Miss Marple-t is el tudnám képzelni) és eldöntötte, hogy addig marad a hotelban, amíg ki nem deríti mi történt a nővérével.

g12.png

g13.png

Diego az éj leple alatt sétál ki a hotelból, Julio pedig követi. Egy lepukkant helységbe tér be, ahol rendszeresen rendeznek bunyókat, amire fogadni lehet. Itt tölti estéit Javier Alarcón is az egyik utcalányával. Két csávó el is kapja, és az egyik egy öklöst küld a gyomrába. Mindezt azért kapja, mert a tartozását még nem fizette ki. Javier hiába kontrázik a családjával, a főnök pasas nagyon mérges. „Kérjél anyucitól pénzt” Több se kellett Javiernek, azonnal bemosott a pasasnak, mondván hogy az anyját ne vegye se a szájára se máshova. Javiert majd szétverik, de Julio még időben közbeavatkozott, és egyedül elbánt a két szemétládádval. Ezután gyorsan felkapja Javiert, és már rohannak is. Mint két részeg úgy estek le a lépcsőről, és meg sem álltak a hotelig. Javier megköszönte Julionak, megdicsérte verekedő technikáját, bekapott pár falatot, és távozott egy üveg bor és egy üveg utcalány társaságában. Késő este Julio ágyba bújik, akaratlanul is felébresztve Andrést. Még aznap este megtudja Andréstól, hogy nővére helyét Belén vette át, így másnap első dolga Belén szobájának átkutatása volt.

g14.png

Dona Angela és Belén a megtalált zakóról beszélgetnek, ezt meghallva Julio gyorsan az ágy alá bújik. Meglátja a titkos rejtekhelyet a padlóban, amint Belén rálép, és távozása után fényképeket és egyéb cuccokat szed ki onnan. Alfredo és Sofia most szidják csak igazán Diegót. Alfredo egy papucs. De nem adják fel, egyszer majd igazgató lesz belőle. Fel is bátorodik Alfredo, és elhatározta, reggelinél beszél Teresával (sikertelenül). Hiába magyarázza, család ez meg az, Teresa hajthatatlan. A semmiből Diego lép elő, Teresa két falat között elküldi Alfredot, mert részéről ez a beszélgetés halott. Diego Teresa kérésére parancsára elintézte, hogy Javier többet ne menjen vissza abba a kócerájba. Az Alarcón testvéreknél teaparty van. A nővérek csajos dolgokról, házasságról kezdenek beszélgetni, ennek hallatára Javier elmenekül. A testvéri csevejből vita kerekedett. Sofia burkoltan próbálja lebeszélni Aliciát a Diegóval való házasságról. Alicia elviharzik, és majdnem Julióba botlik, de a srác gyorsabb volt, és versenyautó módjára elszelelt a kajáskocsival. Alicia követi, Julio gyorsan bemegy az egyik vendég szobájába. Huh, ez meleg volt. De az a szoba nem volt üres. Egy felháborodott házaspár pirít a fiúra, hogy hogy képzelte az életét, hogy csak így betör ide. És ha épp szexeltek volna?

g15.png

g16.png

g17.png

Kicsivel később a házaspár férfi tagja elpanaszolja Alicia kisasszonynak mindezt. Nem tudta ugyan leírni a pincért, de talált egy képet Cristina Olmedóról, amit a pincér leejtett, mikor kiment. Diego gyorsan elorozta a képet. Ezután egy férfi kereste fel Aliciát az estélyen készített képek ügyében. Az egyik képen a lány fel is fedezi Juliót. Pascal segítségét kéri, aki elárulja, Julio valójában egy, a szállodában dolgozó pincérek közül. Pár perccel később össze is futottak, Julio próbálta menteni a menthetőt, de lebukott. Úgy látszik az Alarcónok szeretnek pofozkodni. Alicia egy szép tenyeressel mondta ki véleményét erről az egészről. Juliónak nincs más választása, elárult mindent magáról és a nővéréről, Don Diego eközben egy csomagot kapott, ami Cristina véres ruháját tartalmazta. Alfredo menni készül vissza a családjához, Sofia próbálja megállítani, de Alfredo véletlenül meglöki, és legurul a lépcsőn. Végül egy vak emberke - isten tudja hol – talál egy női hullát.

g18.png

g19.png

g20.png

g21.png

Ennyi lett volna ez az epizód, remélem tetszett.

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása