Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 1x01 - Buci a pinarengetegben (18+)

2015. november 21. 10:00 - Dzsudibí

Annyira izgulok már, hogy 20 perccel előbb beülök a TV elé, nem is baj, így alkalmam adódik egy kicsit belenézni a Barátok közt-be. Azt hittem, hogy bármennyi időt kihagyhatok, és fel tudom venni úgyis a történet szövevényes fonalát, de be kell látnom, tévedtem. Hova lett a Hoffer Misi meg a Bandika? Meg az fehér kopott Opel GMO-s rendszámmal, amit az egész környék felváltva használt, délutánonként meg Kata törleszkedett rajta, hátha Gézu elhívja egy körre? Na de, vissza a Válótársakra. 

20120613-baratok-kozt-bk.jpg

Nyitókép taxi az éjszakában, nyugis zongoraszóló, taxi megáll, és nem, ez nem lehet igaz, az RTL egy igazi ziccert dobott be ezúttal, Buci kászálódik ki a taxiból részegen, hát én a gyönyörtől most felsírtam. Kár, hogy nem saját kocsival érkezik meg egy füstölgő, kézifékes parkolás társaságában, majd legközelebb. Bemegy a lakásba, ahol valaki leüti a sötétben. Bumm.

1.png

Főcím, magyar sorozathoz képest ötletes, egészen jó. Aztán elindul a főcímzene, amivel sikerül azért ezt is jól elbarmolni. Srác pakolászik sporttáskába, azt hiszem én már tudom, itt ki lesz a hunyó. Megeteti a malacot (!!!!!), majd elhajt. Jön Buci, a gyerekeket basztatja, eddmegareggelidet és pisivolt? jóvan. Közben emailt kap a könyvelőtől, elég Agatha Christie-t olvastam én már, hogy tudjam, ez biza nem a könyvelő lesz. Uncsi csevej Scherer-el telefonon, majd újabb email a könyvelőtől, aki egy szál csöcsben virít a mellékelt képen, Bucinak rögtön be is bizsereg a dákó. Persze ekkor lép be Anyu, szegény Buci. Anyunak fel is tűnik Buci nadrágjának furcsa dudorodása, de Buci megnyugtatja, csak a meló miatt, jó híreket kapott, ennyire jó híreket.

2.jpg

Vissza Schererre, aki éppen csizmát pucol, állott papucsszagot érzek én itt kéremszépen. De hiába, kicsi lánya új lábbeliért nyíg Gáspár Virág stílusában, nem jó neki a régi, há gazdagok vagyunk, vagy nem, fater? De, de azért, mert nem veszünk minden nap új csizmát. Smucig vagy, megmondalak anyának! - jön a tiszteletteljes válasz, ha én így beszéltem volna apukámmal ennyi idősen, 27 foggal puhíthatnám a mócsingot a vasárnapi rántotthúsban, az tuti. Vissza Buciékhoz, ahol Anyu egy számlát talál, egy cosmo, egy fenyőmagos sali, kivel vacsiztál te Buci? Hát az ügyfelével, aki férfi, és fogyózik, Anyu érzi, hogy szar van a palacsintában, pedig életszerű a fedősztori. Közben vissza Vircsihez, aki mégis megkapja a csizmát anyutól, és aki elengedte este a barinőjéhez is, mindezt olyan vonaglással közli faterral, hogy kicsit mintha félre is csúszna a fejecskéjén az a szépen vasalt haja. Szegény fater még mondaná, de Vircsi látványosan fosik rá, Scherer apu már csak magában szidhatja a jó sorsot és a hülye fejét, amiért 16 éve mégsem inkább hatvankilenceztek anyával. Tálcán házassági évfordulós reggeli anyunak, virággal, aki inkább tetteti az alvást. 

3.jpg

Vissza megint Buciékhoz (mi lett a malaccal?), miközben a kocsiba pakolja a kölköket, megérkezik a könyvelő, aki nem lett sokkal túlöltözöttebb az emailes kép óta, tehát vagy szomszéd, vagy nem szégyellt köntösben, kilógó csöccsel átkelni a városon. Egy összetekert újsággal izgatja Buci fantáziáját, akinek megint elindul a vér öle irányába, de anyu megint bezavar, boszorkányos, hogy hogy tud időzíteni mindig. 

4.jpg

Vissza malacosékhoz, Szöszi a WC-n ülve telefonál, de a közben rakodómunkássá vedlett faszija gondterhelt arccal kinyomja. Miközben jobbra balra pakolássza a cementes zsákokat, egy nő odasétál, és fotózásra invitálja, mert pont ILYEN karaktert keresnek (kőműves?). Nagyot fordult a világ, 15 éve még engem próbáltak ilyen szöveggel hülyíteni, csak a portfóliós képekért kellett volna egy csekély összeget fizetni és máris a Vogue címlapjára kerülhettem volna, de fasz voltam, nem kellett a világhírnév, most meg tessék, gyantázhatom magamnak a lábam, na de elkalandoztam. Szöszi változatlanul a budin ülve telefonálgat, a hangüzenetből kiderül végre, hogy miért ilyen sürgős: épp szarás közben van peteérése, így már érthető, én is azonnal világgá kürtölném a hírt, ha így alakulna. 

5.jpg

Vissza Bucihoz, a srácoknak meccse van, közben elkotyogja Papucs faternek, hogy szettelnek a szomszéddal, jót röhögnek, bájos. Attól már viszont görcsbe rándul a segge, amikor papucs megpendíti, hogy mi lenne, ha Anyu is máshol keresné a boldogságot? De szerencsére Zsófi nem olyan. Meccs közepén megérkezik a könyvelő is, látványos pillarebegtetéssel bevonul az öltözőbe, Buci mintaapaként lepasszolja a nyakában ülő gyereket, mert hát dugni azért mégse viheti magával. Csodálatos párhuzam: a meccs izgalma és a dugás felváltva, Buci gyorsan lezavarja a szertárban a könyvelőt, közben a labdát kirúgják a pályától vagy 10 méterre, Papucs fut utána, hogy neki is jusson egy kis mozgás, de nem sokon múlik, hogy nem kap szívrohamot. Csakhogy meglegyen a tökéletes párhuzam, Buci után a fia is belövi, má' persze ő csak a hálóba, üvöltés, katarzis. 

6.jpg

Malacos srác alias Joci végre fölveszi a telefont, és közli peteérő Szonjával, hogy most nem tud hazamenni termékenyíteni, mert meló van. Szerintem nem a meló itt se a baj, de ezt nem a sorozat címe miatt gondolom így. Vissza a focimeccsre, Buci éppen seggeket stíröl, amíg szegény Papucs panaszkodik, hogy az asszony reggel bizony nem aludt, csak tettette, gyanítom, hogy Bucit legalább annyira érdekli a dolog, mint a férjemet, amikor elmesélem neki, hogy végre virágzik a hibiszkusz. Buci rossz híreket kap, a fontos ügyfél, aki nem evett fenyőmagvas salátát cosmo koktéllal, nem veszi meg a lakást mégsem, talált jobbat, a végére még odabiggyeszt egy sajnálom-ot olyan fejjel, ami felér egy nekemnepofázzkisbuci-val. Buci felhívja az asszonyt, hogy küldjön már át egy szerződéstervezetet a gépéről emailen, ámátőr. Peteérős közben nem ért a szóból, elmegy az építkezésre is azért a kis magért, de Joci igazi felnőttként kezelve a helyzetet, elfut előle, Szöszi üvöltve utána. Bucinak közben leesik, hogy elbaszta, eszébe jut a könyvelő reggeli igen sürgős anyaga, fel is hívja megint Anyut, hogy mégsem kell semmit küldeni, elég, ha majd hazaér, de késő, Anyu bizony szagot fogott. 

7.jpg

Szöszi még mindig próbálkozik, nagyon nehezen esik le neki, hogy Joci nem áll készen az apaságra. Szexi vetkőzés, Joci olyan arcot vág, mintha akit tejszínhabos vesepecsenyével kínáltak volna. Melóznom kell, most nem alkalmas, de Szöszi a hormonoktól nem ért a szóból. Tartsunk egy kis szünetet - ajánlja fel Joci, jó, mennyit, egy órát? Szöszi basszameg, szedd már össze magad. Pár napot, jön a válasz, ami ezek után még mindig láthatóan nagyon meglepi szegény érett petéjű Szöszit, de végre leesik neki a tantusz, sértődötten elviharzik.

9.jpg

Papucs nagyban készül az estére, főzőcskézik a konyhában, közben Vircsi Mel B-nek öltözve próbál kisurranni, amit szerencsétlenségére Papucs meg is próbál szóvá tenni, de jön a bájos mama, - Apa lekurvázott - hangzik el a vád. Anyu szerint már megérett a mesterség gyakorlására, hiszen már 16 éves, de azért mégis fel kell vennie egy farmert. Buci végre hazaér a kölkökkel, rögtön a laptopot keresi, de Anyu fején látszik, hogy már késő. 

10.jpg

Papucs és bájos neje éppen vacsiznak, aki éppen csak nem szarik az asztal közepére, annyira értékeli, hogy szegény Papucs szívét lelkét kitette. Az ajándék gyűrűt persze azért hajlandó felhúzni, de a puszi már nem fér bele. Papucs szerelmi vallomása, hogy a házasságuk kezdete óta ugyanúgy kívánja feleségét, súlyos arcizomrángó rohamot vált ki belőle, gyógyírként lehajt gyorsan egy másfél pohár bort. Vissza Buciékhoz, aki érzi, hogy para van, de azért lefekteti a gyerekeket, ami náluk fifázást jelent üvöltözéssel, bár engem altattak volna így kiskoromban. Anyu teljes puccban, készen az esti bulira várja lent, hogy személyesen adhassa oda Bucinak az összecsomagolt cuccait. Buci még magyarázkodik, de minek, el kell hagynia a villát. 

11.jpg

Most Jocin a sor, hogy basztassa Szöszit, legalább hússzor hívtalak, mé nem vetted fel?? Azé, mert Szöszi nem fecsérelte a délutánt, máris beszervezett magának egy randit, hiába, a peteérés az peteérés. Bámm. Buci a bárban vigasztalódik, ahová lerángatja Papucsot is, pontosabban rángatná, de Papucs maradna, hisz mégis évforduló, erre az asszony rugdossa el a kocsmába inkább, csak ne kelljen az ábrázatát bámulnia. De mi lesz az évfordulós kufircal? - kókad le Papucs arcocskája. Majd bepótoljuk utána! Persze, ismerem a trükköt, ennyi erővel azt is mondhatta volna, hogy majd ha a magyar válogatott kijut az VB-re is. Piázgatás, sírás-rívás, majd Buci a harmadik körtől felbátorodva nekiindul, mert neki terve van, olyan, aminek Zsófi örülni fog. Papucs visszatartaná, de kiszúrja Vircsit, amint épp kuncsaftokat toboroz, ráncigálás, pofozkodás, gyanítom, hogy Vircsi megint árulkodni fog. 

12.jpg

Ugrunk a céges partira, Buci nagy terve, hogy üvöltözik egy sort mindenki előtt - KIDOBTÁL ZSÓFI - ez általában be szokott válni, de Zsófi mégsincs elájulva a romantikus gesztustól, Bucit ugyanis kibaszarintják, mint macskát szarni, még kap is egyet gyomorszájra, ebből ma nem lesz kólázgatás Bucikám. Visszaugrunk a nyitójelenethez,  Buci részegen kitántorog a taxiból, és végre kiderül, hogy Joci ütötte le, merthogy ez bizony az a lakás, amit Buci próbál eladni, Joci meg éppen dolgozik a felújításon - Joci, te vagy az baszki?? Csöngetnek, Papucs is megérkezik, Vircsi persze, hogy pofázott, az asszony meg kapva kapott az alkalmon, hogy megússza az évfordulós numerát, Papucs meg inkább elviharzik otthonról. A három kilakoltatott ennek örömére sörözni kezd, ha van az RTL-nek egy kis dramaturgiai érzéke, ezek hárman itt a végére kardoznak majd kiadósat. 

Címkék: 18+ válótársak
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

we dont want arabs here..So what 2015.11.21. 12:26:42

ezt a fost nézi valaki a fizetett alkalmazottakon kívül?

whale 2015.11.21. 12:36:31

Szerintem messze a legjobb a mostanában futott szarok között, szóval én lehet, hogy nézem egy darabig. Most kezd bonyolódni a cselekmény.:)

n3spr3ss0 2015.11.21. 12:46:10

Ritka nagy paraszt e vélemény megalkotója.

imred 2015.11.21. 12:46:34

Ez a cikk miért íródott? Azon kívül, hogy a "szerzőnek" határidőre le kellett adnia valamit, lehetőleg több flekkben, mert azért többet fizetnek.De amúgy??? Bepötyögte a műsor tartalmát humorosnak hitt formában. És???

cardiobascularis 2015.11.21. 13:58:46

"Scherer-el" - ????
Idáig olvastam.

Mi a faszért akar írni egy olyan totál műveletlen bunkó, aki a magyar helyesírás legalapvetőbb szabályaival sincs tisztában?

user friendly 2015.11.21. 18:50:48

@imred: talán mert ez a hogyvolt blog. jó reggelt.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2015.11.21. 23:08:07

Megnéztem.
Igazából sokra nem emlékszem.
Hogy tudtad ezt így leírni?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.11.24. 09:57:20

@imred: Miért van nekem olyan érzésem, hogy először jársz a Hogyvolt blogon, és fogalmad sincs, hogy mi a célja? :-)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.11.24. 09:59:02

Annyira nem nagy szám, de mi kutyánk kölyke alapon nézhető. Csak az a baj, hogy ebből a kategóriából vele párhuzamosan nézem az Aranyéletet is, és az jóval magasabbra rakta a lécet...

báró Csekonics 2015.11.24. 11:11:16

A főcím kimondottan tetszett - a zenére kb. nem is emlékszem, de ezek szerint nem kár érte.
Bucival volt valamelyik nap egy interjú(részlet) ahol azért be is vallotta hogy igen nagy százalékban magát adja a szerepben - azért szép dolog az önkritika.
Tudom hogy a szépség nagyon szubjektív, de spec. szerintem Gubás Gabi mindkét Buci által (ebben az epizódban...) elkapott mellédugó partnert lekörözi.

ViszockijSS 2015.11.27. 22:13:07

Nekem bejött a leírás, ironikus, cinikus.

perszepolisz 2016.12.10. 19:19:35

@báró Csekonics: Egy év után milyen aktuális ez a Buci interjú újra. :D
Amúgy Stohl mellett szerintem Földes Eszter is saját magát adja - de hát ez legyen szegény Lovasi gondja.
u.i. :Amúgy kurvajó a poszt, meg többi is.
süti beállítások módosítása