Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7669-7670-ik rész:

2015. november 21. 11:00 - Gillotte

Alíz bekeményít Krisztián zsarolása hallatán és felháborodik, hogy ártatlanul börtönbe ültetnék csak azért, hogy ők megússzák a fegyver balhét, de nem akar hazudni, lesz ami lesz. Krisztián ekkor előjön a Luca kártyával, miszerint ha Alíz nem engedelmeskedik, akkor börtönbe kerül és nem fogja látni felnőni a lányát. Erre Alíz iszonyú haragra gerjed, életében először előjön belőle az anyatigris és felpofozza Krisztiánt azzal megtoldva, hogy többet ne vegye a szájára Lucát. Alíz ezután szomorúan gubbaszt egy fal tövében, s elpanaszolja Rudinak a Krisztián affért. Ezután Rudi jól le is tolja Krisztiánt amiért képes volt megfenyegetni Alízt, ugyanis szerinte kár hergelni a csajt amikor be is köpheti őket a rendőrségen. Krisztián hamar belátja, hogy hülye volt.

bk_november18_1.png

Gyorsan váltogatott jelenetekben mutatják, hogy mi történik a jelenben, az egyik család, Attiláék a Herrékről, a Herrék eközben Attiláékról beszélnek. Juli biztatja Attilát, hogy nem kell félnie a szavazás eredményétől, a Herr pedig izgatottan várja végkifejletet, s csak annyit mond Áginak, ,,amikor eljön az idő, tudnod kell, hogy mit kell tenned”. Több, mint talányos.

bk_november18_2.png

Eközben Liza és Ottó sétálgat, majd amikor szóba kerül, hogy milyen jó lenne, ha Ottó meghallgatná ahogy Liza zongorázik felmennek a villába és pizzát rendelnek. Ottó már majdnem hozzáért volna a zongorához, de Liza nem hagyja, hogy a fiú a pizzás kezével hozzáérjen a hangszerhez, mire a srác rendkívül kulturáltan beletörli a nadrágjába a kezét, de szerencsére ez csak engem zavar, Lizát nem. Beszélgetnek a szülőkről, arról, hogy milyen volt Ottónak apa nélkül felnőni, s Lizának megtudni, hogy nem az a vérszerinti apja akit gondolt. Kicsit túltárgyalják a dolgot és Ottó megemlíti, hogy milyen fura, hogy Robi évekig támogatta őt csak azért, mert az apja legjobb barátja volt, talán bűntudatból csinálta? A feltételezést elég hamar tényként kezeli a srác és közös erővel kiokoskodják, hogy Robi bizonyára azért küldött rendszeresen pénzt, mert valójában ő Ottó apja!

bk_november18_3.png

A Berényi kft tagjai mind megjelennek ügyvezetőre szavazni. Amint Attila beavatja a többieket, hogy mi (vagy ki) miatt került sor a szavazásra a Herr hirtelen ötlettől vezérelve jelölteti magát az ügyvezetői posztra. A többiek csak pislognak, főleg Miklós, hiszen a Herr ellopta az ötletét, de mivel a Herr családtag és résztulajdonos ezért nincs jogszabály az ellen, hogy jelölje magát, s ezt fejfájós Nóra is alátámasztja. Némi közmondások dobálása után természetesen a Herr magára szavaz, s Ági mit tud tenni, ő is férjére szavaz, ám látszik az arcán, hogy nem legjobb meggyőződése alapján cselekszik. Kettejük szavazata 30%-ot ér a Herrek, majd Miklósra Laci és Miki szavaz, ez 30% Mikinek, s végül Attilára Juli, Nóra és maga Attila szavaz, ami 40%-ot ér neki így ő marad az ügyvezető igazgató. A Herrék távozása utána Miki kifejti felháborodását Attilának amiért ő maradt a vezető, de Juli felnyitja a szemüket: a Herrnek pont ez volt a célja, hogy összeugrassza őket, úgyhogy ideje túllépni a saját büszkeségükön és megmenteni a kft-t.

bk_november18_4.png

Alíz megjön a rendőrségtől, Krisztián és Rudi lélegzetvisszafojtva várják, hogy mi történt. Alíz nem köpte be őket, úgyhogy leesik a kő mindenki lelkéről, Krisztián még egy bocsánatkérést is kiprésel magából. Alíz lepihen az izgalmak után, eközben Rudi kiokítja Krisztiánt, hogy a jövőben mellőzze az emberek megfenyegetését, s elhinti, hogy Alíz éhes lesz ha felébred, és a thai csirkére van mostanában rákattanva. Amikor Alíz kijön a szobájából rögtön kaját keres, de nem talál semmit. Krisztián eközben nekiáll előkészíteni a dobozos thai csirkét amit Alíz csorgó nyállal néz végig, de Krisztián nem sokat szórakozik vele, odaadja neki a kaját amit Alíz úgy töm, mint aki egy hete nem evett. Végül néma kommunikációval elássák a csatabárdot.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása