Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7667-7668-ik rész:

2015. november 21. 09:10 - Gillotte

Krisztián a gangon meghallja, ahogy Ádám arról győzködi Alízt, hogy valljon Zsolt ellen a rendőrségen, de Alíznak elege van abból, hogy mindenki megmondja neki, mit csináljon. Krisztián hazarohan tervet kovácsolni Rudival, és Zsolt szavajárásában elmondja, hogy ,,az Ádi fiú” keveri a szart, tenni kéne ellene valamit.

bk_november17_1_2.png

Liza és Ottó összefutnak a házban, s megállapítják, hogy milyen jó, hogy sokszor fognak még találkozni, hiszen Liza anyja ott dolgozik, Ottó pedig Nóráékhoz fog költözni. Ottó meg is hívja a lányt egy italra, de Liza nem mer belemenni, nehogy az anyja meglássa őket, így a fiú közvélemény kutatónak kiadva magát kezdeményez beszélgetést Lizával, s közben a telefonszámát is elmenti. Miután a fiú elmegy, Liza leül a szüleivel iszogatni (a Herr kiszúrja, hogy a nemtörődöm Alíz nem olyan bort öntött, amit a Herr rendelt - hát igen, a kifinomult ízlés ezzel jár) majd engedélyt kér sétálgatni a városban amit Ági félelmei ellenére a Herr „Szent István király képének” átnyújtásával támogat. Liza találkozik is Ottóval, beszélgetnek egy keveset, s hamar kiderül, hogy nem sok közös van bennük. Ottó szeret sokáig bulizni, nem szereti a ,,nagymamáknak való fűrészelős” zenét, s ez Liza zongorista énjét ez igencsak bántja. Ottó próbál máshonnan közelíteni, ha nem ugyanazt a zenét szeretik, szerethetik ugyanazt a kaját (pizza vs. bundáskenyér), kedvenc sport (tenisz vs. kosárlabda) s mikor Liza feldobja a kedvenc könyv témát Ottó nem tud semmit mondani, de szerinte ,,az ellentétek vonzzák egymást” és ez lehet az összetartó erő.

bk_november17_2_2.png

Mónika lányos zavarában elhúzna Miklóstól a csók után, majd sértődötten visszafordul, mert szerinte Mikit nem is ő érdekli, hanem csak el akarta terelni a figyelmét a könyvelésről. Annyira berág, hogy lefújja, hogy Miki lehessen a fia keresztapja, ráadásul még a könyvelős mappát is levágja a földre, mondván, keressenek a Berényiek másik könyvelőt. Miki elmeséli Attilának a történteket, Attila pedig betojik, hogy Móni akár be is perelheti Mikit szexuális zaklatásért. Miki szerint ez baromság, Attila ne gondolkozzon ilyeneken, csak adja oda az üzletrészét ami a kölcsön fejében jár neki. Attila szerint azért is jár az üzletrészének 7%-a, mert mindig eltakarít Miki Attila után. Miki kapva kap az alkalom, s kijelenti, hogy Attila nem jó ügyvezető, ha jó lenne, nem kéne takarítani utána, úgyhogy összehívja a taggyűlést, hogy új ügyvezetőt válasszanak, reményei szerint őt.

bk_november17_3_2.png

Attila sík idegen tér haza, és dühöng Julinak Miki miatt, ugyanakkor azon is lamentál, hogy Miki vezethetné a céget, ő pedig megmaradhatna tisztességesnek. Juli azonban győzködi, hogy márpedig ő a legjobb ügyvezető, pont azért, mert becsületes. Juli le is rohanja Nórát, hogy tudjon az esti taggyűlésről, de Nóra nem akarja elhinni, hogy Miki képes lenne kigolyózni Attilát, hiszen jó útra tért. Juli megtoldja az infókat azzal, hogy Miki ,,rányomult” Mónira, na, ez betesz Nórának is, úgyhogy számonkéri Mikit. Miki meg akarja vezetni Nórát, hogy Juli csak össze akarja ugrasztani őket, de Nóra sértődötten elrohan (mert Barátok közt mindenre ez a megfelelő reakció). Eközben Juli átmegy a villába Herrhez és Herrnéhez, és elhívja őket az esti ülésre. A Herr hiába kérdezget, Juli semmit nem mond az ülés részleteiről, csak faképnél hagyja a tátogó Herrt.

bk_november17_4_2.png

Rudi lemegy Alízhoz elbeszélgetni a Rózsába, s győzködi, hogy Ádám hülyeséget beszél, mert ha igazat mond Alíz a rendőröknek börtönbe kerül és ott aztán hiába segít neki Ádi fiú. Krisztián eközben segítséget kér Nórától, mint Zsolt ügyvédjétől. Nóra szerint ha Alíz igazat mond a rendőrségen akkor börtönbe kerülhet, és Luca egyedül maradna, úgyhogy kéne másik tanú, hogy felmentsék Alízt és Zsoltot is. Krisztián szerint a másik tanú Fasírt volt és kideríti, hogy Fasírt nem mondott semmit a rendőröknek Alízról, de Nikol elmondta a rendőröknek, hogy Alíz látta a fegyvereket az eladás előtt. Krisztián megnyugtatja Rudit, hogy elintézi Alízt, de Rudi nehezen hagyja egyedül a lányt Krisszel. Ennek ellenére átadja a terepet Krisztiánnak aki azt mondja Alíznak, hogy a rendőrségen hazudnia kell, mint a vízfolyás, ám Alíz nem akar több bonyodalmat, csak hogy legyen vége, úgyhogy nem akar hazudni. Krisztián ezt az opciót megvétózza, és megzsarolja Alízt, hogy márpedig ha nem teszi azt a rendőrségen amit mond, akkor Krisztián feljelenti Alízt Zsolt lelövése miatt.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása