Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Foglalkozásuk amerikai 1X12 – Az eskü

2015. november 20. 09:00 - Bruti

Elizabeth most éppen rockernek öltözött. Fekete sörénnyel, bőrdzsekiben iszogat egy bárban, mikor megérkezik a szerencsejáték függő informátora, Prince. Mindjárt bele is vág: beszervezett egy a Reagan rendszerből kiábrándult magas rangú tisztet, akinek hasznos infói vannak. 50 rugót kér érte, amit Elizabeth kissé sokall, de, ha jó a cucc, akkor meglátja...

vlcsnap-00001_11.jpg

Zotov hívatja Ninát. A nő előléptetése miatt egy halom titokról –köztük az alvó ügynökökről - fog tudomást szerezni, így ünnepélyesen felesketi az újdonsült kémet. Phil és a felesége az irodában agyalnak Prince magánakciójáról, meg a gyerekekről. Ugrunk a takarítónőre, akit még a sorozat elején kényszerítettek, hogy becsempésszen egy poloskát, a védelmi miniszterhez. Most is a dolgozószobában takarít, és az órát fürkészi, amiben a cucc van. Eközben Elizabeth összeszedi Prince titkos üzenetét, ami egy mikrofilmet tartalmaz.

vlcsnap-00002_10.jpg

Az már a második részben kiderült, hogy a védelmi miniszter házvezetőnője gyakorló hívő. Most is a templomban ül, és prédikációt hallgat a gonoszról, meg a bűnről. Látszik rajta, hogy nem békélt meg a zsarolással. Elizabeth összefut Claudiaval, aki közli vele, hogy bár kockázatos, de találkoznia kell a Prince által beszervezett ezredessel. Viszont hőseink nem bíznak az összekötőjükben, így kitalálják, hogy bepoloskázzák az FBI-t, egyenesen Gaad ügynök szobáját. Ez mondjuk nem lesz egyszerű, de Philnek van egy terve.
Nina szomorúan pakolja össze Vladimir cuccait, mikor egy kolléganője elárulja neki, hogy Vlad fülig szerelmes volt a belé, csak nem merte neki elmondani. Ez még fontos lehet, de már ugrunk is Philre, aki éppen a lányával bolondozik, majd érkezik Elizabeth a gyerekért, ő meg rohan Marthaval vacsorázni. A romantikus este közben, Phill (Clark) belefog a kis tervébe, és első lépésként megkéri a nő kezét, amire a szerencsétlen boldogan igent mond.

vlcsnap-00003_10.jpg

Nina felugrik a titkos lakásba, ahol már Stan várja. Néhány ártalmatlan információt hozott, aztán egyszer csak a férfinak szegezi a kérdést, hogy ő ölte meg Vadimirt? Igazából nem is kérdés volt ez, Stan ledermed egy pillanatra, és nem is tagadja, inkább kitérő választ ad. Ninán megértette, de nem látszik rajta semmi változás, szóval jöhet a szex. Ugrunk a friss jegyeseinkre, ahol Martha már azon gondolkodik, hogy felveszi Clark nevét, aminek a férfi nem nagyon örül. Aztán a közös jövő tervezgetése közben előáll a nagy kérésével: a nőnek egy tollat kell a főnöke irodájába csempészni. Úgy néz ki, a Martha belemegy, mi meg ugrunk a házfelügyelőnőhöz, aki nem bírja tovább magában tartani a titkát, és megossza azt az FBI-al. Gaad és Beeman alig tudja elhinni, hogy megint nyomára akadtak a kémházaspárnak.

vlcsnap-00004_9.jpg

Paige a Beeman fiúval lóg, aki éppen zenekari próbát tart, mikor megérkezik egy másik csaj. Ráadásul még gitározik is, így Paige kissé féltékeny lesz rá. Lapozunk az FBI-ra, akik éppen a bepoloskázott órát vizsgálják, majd Marthara, aki ígéretéhez híven elrejti a tollat Gaad irodájában. Este újra Clarkkal van. Írt egy listát, mi szól a házasság ellen és mellette. Tiszta ideg, hogy senkinek se tudja elújságolni az esküvőjét, de Clark megint csak leszereli. Végül abba maradnak, hogy legalább a szülei tudhatnak a dologról, így már mindenki megnyugszik, de főleg Martha.
Otthon Elizabeth lehallgatja Gaad első napját, és mivel sehol nem említik Prince-t, így már nyugodtabban találkozhatnak az ezredessel. Phil szól neki, hogy holnap lesz az esküvő Marthaval. A segítségét kéri, mert szüksége lesz néhány családtagra.
Az utcán Prince éppen a kocsijához sétál, mikor egy rendőrkocsi melléáll, igazoltatják, majd letartóztatják. Másnap Elizabeth és Claudia, mint anya-lánya jelennek meg az esküvőn. Szóba kerül, hogy Princet lesittelték, de nem az FBI, hanem a rendőrség, mert az idióta nem fizette a gyerektartást. Az öregasszony kissé feldúlt, mert Jenningsék megkerülték, és a háta mögött érdeklődtek az ügyről. Ezek tényleg ki akarják csinálni a nőt. De nincs idejük veszekedni, mert érkezik a boldog pár, no meg Martha szülei. Bemutatkoznak, ölelkeznek, majd jöhet a ceremónia.

vlcsnap-00006_10.jpg

A házasságkötés olyan jól sikerül, hogy Elizabeth kicsit meg is hatódik, és azon meditálnak a férjével, hogy nekik miért nem volt rendes esküvőjük. Amíg ezek ünnepelnek, Gaad és csapata a fantomképeket elemzi. Philről egy, Elizabethről két képük is van, de mindkettő különböző, így nem tudják eldönteni, hogy egy párt keresnek, vagy több KGB ügynökkel van dolguk. Egyedül Beeman biztos benne, hogy ez egy és ugyanaz a pár, aminek hangot is ad.
Zotovnál megjelenik Nina, és az arcán látszik, hogy nem trécselni jött. Bevallja, hogy az FBI-nak kémkedett, mert azok megzsarolták. Zotov nem érti, hogy miért most mondja el, mire a nő közli, hogy egy FBI ügynököt a szeretőjévé tett, így talán fel tudnák használni őt, mint kettős ügynököt.

vlcsnap-00007_9.jpg

Címkék: The Americans
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása