Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 3x07 - Lost and Found

2015. november 19. 15:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2015-11-19_7_58_53.png

Újfent a szomszédban történik valami. Egy lány, egy szál lenge ruhában, hálóingben talán, ott bóklászik az osztrák hegyekben egy vasúti hídon a korlátba kapaszkodva. Egy kutyasétáltató nő észreveszi, óbégat is neki, de a csajszika leszédül is beleesik a folyóba. Dorn már adja is az ukázt reggel, hogy van ez a lány, alig él, de sikerült kihalászni a folyóból. Van egy tetkója, ami tutira egy algoritmus. Kovács Doktor felismeri a kombinációt, volt már hasonlóval dolga, ez a Tisso szervezet műve, akik lányokkal kereskednek. Ejnye, no. Uccu, lehet menni nyomozni! Ellie, az újonc lány és doktor Kovács már a retzi kórházban sündörögnek, azonnal felébresztik a lányt, aki egyből sokkot kap, így a nővérek inkább visszapumpálják belé a nyugtatót. Az a baj, hogy a lány pillanatnyi vakságban és némaságban szenved, akkora hatással volt rá Kovács doki a cucc, amitől pongyolán felöltözve nekiindult a hideg útnak.

kepernyofoto_2015-11-19_7_59_59.png

A lány ruháján talált vérnyomokat elemezve a kis Dexter Morganná avanzsált Carrie Strand azt mondja, hogy valakit közvetlenül a lány mellett kellett, hogy lelőjenek, így tehát a tett helyszínén minimum hárman voltak: a csaj, a gyilkos és az áldozat. Sebastian közben kimatekozta, hogy mit jelent az algoritmus, az eleje az elfogásuk dátuma, aztán jön egy életkor és egy országjel, a maradék egyelőre nincs meg, de így is kiderül, hogy ugyanazon a napon még két lány eltűnt, akik pont ugyanabban a kávézóban dolgoztak, mint a Néma Levente a kórházban. A borotváról könnyen megnevezhető nevű Wilkinson és Arabela visszakövetik a nyomokat a vasúti hídtól egészen egy kis hétvégi házig, ahol alapos tisztogatás nyomaira és így a tett helyszínére bukkannak. Kicsit becsicskáztatják a helyi erőket, élükön a kölletlenkedő Strolzot, de a hatalmas keresőcsapat végül megtalálja az erdőben elrejtett hullát.

kepernyofoto_2015-11-19_8_00_45.png

A halott ember neve Alonzo Caro, Dorn meg is síratja mert ő is a jó ügy érdekében harcolt, de most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a felesége elmeséli, hogy hol szállt volna meg. Csak címet mondott, mert, ha amúgy tudja, hogy egy jó kis luxus bordélyba megy hálni, akkor most nem sírná tele a párnát hű férje miatt. Wilkinson meg is mondja Kovács dokinak, hogy tutira pályát tévesztettek, mert itt kéne dolgozniuk, hisz éppen hónaljig gázolnak a félpucér nőkben. A mádám nem zavartatja magát, mert totál legális a biznisz, mivel ez egy rekreációs központ. A rekreáció meg ezek szerint elég tág fogalom ahhoz, hogy a gyógyszerként felírt polikefélés és svinger parti simán beleférjen.

Egy bordélyig kellett elmenni, hogy felpörögjenek a dolgok és végre kifusson a nyomozás valahova. A kórházban a lány már minimálisan, de tud kommunikálni, ellenben, amikor meghallja a folyosóról beszűrődő nevetést Strolztól, akkor megint olyan értékeket mutat a szívmonitorja, ami kicsapja a biztosítékokat. De ezt a két dolgot senki sem kapcsolja össze. Nem is kell, mert hivatalos parancsra átkutatják a kuplerájt, mire megtalálják Strolz bérpapírjait, aki pedig azt hazudta, hogy nem is tudta, hogy létezik ez a hely. Elmennek a házához, ahonnan már pont elvitték a maradék két lányt. Na, jó, Tisso őt is sakkban tartja, kellett a pénz, sajnálja, ellenben most szépen felnyom mindenkit, ha védelmet biztosítanak neki. Tisso anyakönyvezett neve Félix és egy lovak szállítására alkalmas utánfutóval szokták hurcolni a lányokat. Mesteri ötlet. Minden átadás és átvételi infót megadva az ICC csudálatos kis rajtaütést prezentál, bilincsbe verik Félixet, ahogy illik. De a bordélyból a fickó továbbra is parázik, mire Kovács csak értetlenkedik, hogy minek még mindig barna vonalkódosra firkálni az alsónázert, amikor a big boss kezén már ott virít a rendőr karperec? Hát azért, mert Félix nem Tisso. Itt esik le a tantusz, hogy Strolz a hunyó, ő a mesterbűnöző, aki pont egykori társát folytogatja a cellájában. Még jó, hogy arabeláék időben érkeznek, így nem követel újabb emberáldozatot ez az epizód. Dorn is büszke, szóval minden patent.

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása