Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Young & Hungry 1x05 - Young & Younger

2015. november 18. 17:00 - Lilac Scorpion

Gabi és Sofia lassan állandósuló pletyka-fészkükben (hehe), a Kaminsky-konyhában csipkelődnek (Gabi nonstop a főnökéről beszél természetesen), amikor megérkezik Josh – persze, ha ez a három egy légtérbe kerül, számíthatunk a szexuális utalások sűrű és tömött soraira. Most sem kell csalódnom: Gabi felsorolja az estére tervezett menüt, Josh igencsak kétértelműen reagálja le a szitut – jó, hogy oda nem élvez a konyhapultra –, Sofia expressz kitoloncolja kebelbarátnőjét a lakásból, és felvilágosítja a természetesen „semmit nem értő” Gabit: a főnököddel a viszonyodnak kamupasi-szaga van, avagy kezdj el sürgősen randizni, különben csúnya vége lesz a szívednek. Abban a pillanatban, hogy Gabi belemegy, a liftajtóban összefutnak egy dögös borostás szőkével (Nick Roux in the house). Gabi, nem viccelek, két mondattal befűzi egy randira a srácot. Két mondat helyett két szó az epizódról: fájni fog. Főcím.

01.jpg

Gabi és Cam, a borosta egymásnak esnek a bejárati ajtóban, Sofiának kivételesen nincsenek fenntartásai sem. Főnyeremény a srác, nem vitás – persze Yolanda másnap reggel szintén rátapint a lényegre: Gabi beleesett valakibe. Josh azonnal érdeklődik, ellőnek pár kizárólag eredeti nyelven értelmes poént (már amennyiben értelmesnek lehet nevezni a sorozat viccesnek szánt momentumait, én utoljára a pilot-on tudtam nevetni, ott is csak egyszer. Mondjuk azért vicces elképzelni, ahogy Yolanda Gabi sikerén felbuzdulva a liftben próbál pasizni, mondjuk egy tollas-flitteres dizőz-ruciban), Elliot pedig egy számítógépes játékkal próbálja benyalni magát Josh partijára, természetesen sikertelenül – ez a karakter is kezd kihűlni, ugyanazokat a poénokat adja folyamatosan.

02.jpg

Cam villámflörtölésre érkezik Gabihez, aki ebben persze nyálcsorgatva és lelkesen benne van. Szóbeli petting az egyéjszakás-kaland-kötőjel-főnök orra előtt? Szar ötlet. És hát Josh se bírja ki, hogy bele ne köpjön a levesbe. És természetesen utálja Camet. Ééés természetesen ürügyeket talál ki, mivel nem mondhatja Gabinek, hogy „a gondolatát is utálom, hogy mással kufircolsz”. (Miért nézem én még ezt a hülyeséget?)

03.jpg

Josh persze egy parázs vitát követően másnap reggel meglátja Camet az aulában egy nővel ölelkezni (jézusom, hívjátok az erkölcsrendészetet!). Sofia Gabi lábát gyantázza, közben felvilágosítja ezt a vágnivaló szőke mangalicát a történések valódi értelméről (lásd: Josh féltékeny, te vaksi idióta), mert Gabi nem csak szőrteleníteni, logikusan gondolkodni is képtelen egyedül. Sofia újabb király hasonlatot hoz fákról és kutyákról, és szokás szerint tartást lehet kedves barátnője papírvékony személyiségébe – oké, elismerem, még egy morbidul vicces pont, ahogy Gabi kijelenti, hogy őrá ugyan nem pisilhet akárki…

04.jpg

Elliot kizsarolja-könyörgi Joshtól a meghívást a hőn áhított bulira, ahol semmi keresnivalója. Gabi megérkezik, Josh pedig végre legitimizálva érezheti a kifakadását Cam miatt, és igazának teljes tudatában ülteti le Gabit. A csaj magabiztosan letorkollja Josht a vádjaival, és kikéri magának a bizonytalanságot, majd öt perc múlva a kilencediken van, hogy kérdőre vonja a „csalárd” Camet (ismétlem, egy ÖLELÉSRŐL volt szó!). Surprise, mothafucka’: Cam elég bűnbánó arccal köszönti Gabit, és bemutatja ölelgetése tárgyát, az… anyját.

05.jpg

Míg Gabi keresi az állát a padlón, azt az anyuka még egy emelettel lejjebb küldi az újabb infóval: Cam még csak le sem érettségizett. Miután megfelelő állagúra kavarta a szart kicsi fia életében, a nő balra el, Gabi pedig iszonyodhat magától, hogy egy tizenhét éves kiskorút tervezett megrontani előre megfontolt szándékkal. Josh persze halál magabiztos, és lebuktatja az előle bujkáló Gabit. A csúfolódás jogos, de idegtépő, őszintén nem értem, Gabi hogy nem pofozta még ki belőle a… na, haladjunk, nehogy szóismétléssel vádolhasson bárki. Gabi – és ezúttal komolyan mondom – saját szerepében az évad, sőt valószínűleg a sorozat monológját vágja le, sistergősen, ízletesen pirosra égetve Josht. Végre. Nice job, csajszi!

06p.jpg

Josh bulijában Elliot fájóan kínzó sikertelenséggel próbálja adni a hetero kockát, Yolanda pedig – ugyan jóslatomat teljesen figyelmen kívül hagyva madártollak nélkül – de nekiáll a liftben pasizni, ahol összefut Cam anyjával. Pletyis mami persze azonnal az orra alá dugja a Gabivel készített közös szelfit, amin Gabi, mint Cam tanára szerepel. Yolanda vihog magában, az információ pedig pontosan tíz másodperccel később landol Josh fülében, aki naivan biztos benne, hogy Cam hazudott a koráról Gabinek egy numera reményében. Josh expressz elviharzik, hogy bezavarjon a randiba… illetve tenné, de persze Elliotra is most jön rá a komplexusos féltékenységi őrület. Őszintén, Elliottal együtt érdeklődnék, kedves Mr Holden: MIÉRT Gabi a főszereplő ebben a sorozatban?!

07.jpg

Gabi és Sofia pizzát zabálnak a legnagyobb egyetértésben, amikor Josh rájuk töri az ajtót. Sofia meglehetősen bénán, de megkísérli adni a kamu-Camet, de erre semmi szükség, ugyanis Gabi és Josh még ott a kanapén nekiállnak lelelkizni az epizódonkénti kötelező adagot. Minő meglepetés, Josh féltékeny volt, Gabinek meg túl kellett lépnie a Josh-sal történteken… na, erről majd később. Rövid végjáték, Yolanda megszívja a liftes nyomulást, és Elliotnak jön össze egy randi, de őszintén, érdekel ez valakit?

08.jpg

Összegezzünk már egyet, csak mert elértünk az első évad feléhez. Nem tudom, Ti mit gondoltok, nekem komolyan plusz levezetendő agresszióm termelődött Gabi és Josh végtelenül inkompetens, torkon lenyomkodós, erőlködős „szerelmi szála” miatt (higgyétek el, én is poénosan nézek ki, amikor beiktatok a hetembe egy szabad délutánt, hogy különböző tárgyakat vagdossak a falhoz harcias „EZ NEM EGY SZERELMI SZÁL!” felkiáltásokkal tűzdelve).  A többi szereplő hétről hétre üresedik és fárad, talán Sofia az, aki tartja a szintet, meg esetleg Yolanda, de mindig is a poénos szereplők voltak a tartósabbak a sorozatok tejtermékes polcain. Ezzel a hiperfurcsa hasonlattal búcsúzom mára, de érdekelne a véleményetek az eddigiekről! ;)

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása