Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7665-7666-ik rész:

2015. november 18. 10:00 - Gillotte

Attila dühös Mikire amiért csak az üzletrésze egy bizonyos százalékáért segítené ki némi kölcsönnel a bajból. Az a fő probléma, hogy ha Attila belemegy az alkuba, akkor Miklósnak nagyobb üzletrésze lesz, mint Attilának. Miklós szerint ez nem nagy ár azért, hogy Ágiék ne jöjjenek rá, hogy bele lett nyúlva a könyvelésbe. Ági persze megint jókor állít be, és arra bizonyosan rájön, hogy valamit titkolnak előtte, majd Ági négyszemközt ,,segítene” Attilán, de a férfi elhajtja.

bk_november16_1.png

Zsófi faggatja Tóbiást a rosszullétéről, mert szerinte Tóbiás állapotában a hányás és a fejfájás nem normális. Ki akarná hívni a körzeti orvost, de Tóbiás tudván, hogy a szteroidok abbahagyása miatt nincs jól, masszívan ellenáll. Zsófi lemegy a kisboltba háztartási kekszért, s közben elpanaszkodja Gizinek, hogy Tóbiás nincs jól. Keksz nincs, hallgatózó Timike van, aki fel is szalad Tóbiáshoz egy csomag keksszel. Védőangyalként győzködi, hogy meséljen Zsófinak a szteroidokról, és ötletet ad, hogy hívhatna egy anonim csoportot, aki tud segíteni. (Azért ott még nem tartunk tán, hogy Tóbiásnak le kell jönnie a szerről egy anonim csoportba járás segítségével…)

bk_november16_2.png

Bözsike érkezik haza a kiskeretből, s Vilmos azzal fogadja, hogy távollétében két rendőr Alízt kereste, mert Zsolt ügyében tanúként akarták kihallgatni. Vilmos leszerelte a zsarukat azzal, hogy Alíz már nem lakik náluk és majd szól a lánynak, ha látja. Bözsi szerint ideje ügyvédet fogadni és szólni Nórának. Így is tesznek, ám Nóra nem tudja elvállalni Alízt, hiszen már Zsoltot védi. Vili bácsi szerint az egész a pénz miatt van, s Nóra hiába mondja, hogy nem a pénzen múlik, Vili bácsi megharagszik, mert ha nem a pénzen múlik, akkor miért nem inkább a jó ügyért, az ártatlan Alízért áll ki a bűnöző Zsolt helyett. Nóra ugyan nem vállalja Alízt, de ennek hatására a Rózsába megy, s megnyugtatja, hogy mivel nem bűnöző, nem kell félnie a rendőröktől sem. Krisztián azért be van tojva, hogy Alíz felkavarná az állóvizet, ezért felajánlja, hogy fizeti neki az ügyvédet.

bk_november16_3.png

Attila és Juli a Rózsában tárgyalják ki, hogy Miklós mit vár el azért, hogy kisegítse Attilát a bajból. A mostanában elegáns sálban pompázó Herr pont ott ül, s habár nem hall mindent, az eljut hozzá, hogy valamit titkolnak. Hazaérve elbűvöli Ágit egy rendelt ebéddel, és beszélnek egy kört arról, hogy vajon mi lehet a titok amiből kihagyják őket, s a Herr biztatja hitvesét, hogy derítse ki.

bk_november16_4.png

Attila átmegy Mikihez megtárgyalni a százalék dolgot. Miki 17%-ot kér, de látva Attila arcát vált 7%-ra, mert ez mindenkinek jó, hiszen a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad: ő is kap valamit és Attilának így is több tulajdonrésze marad, mint neki.

bk_november16_5.png

A folyamatosan a hasát simogató Zsófi hazarohan háztartási keksszel, de Tóbiás nem kér, hisz Timike már vitt neki. Zsófi a Troll nevének említésétől már a plafonon van. Tóbiás késznek érzi magát arra, hogy színt valljon Zsófinak a szteroidokról, előrevezeti, hogy hülyeséget csinált, és Zsófi ne legyen ideges. Zsófi már ettől ideges, úgyhogy Tóbiás a nagy lélegzet után tervet változtat, s csupán azt ,,vallja be” Zsófinak, hogy evett a dugi csokijából. Zsófi persze rögtön megkönnyebbül, ennél rosszabb hír ne legyen mára. Feltesz főni egy kompótot, és otthon hagyja vele Tóbiást azzal az utasítással, hogy majd kapcsolja le. Tóbiás nehezen dekódolja az üzenetet, mert épp le van foglalva egy telefonos játékkal amit Timike töltött le neki, aki egyébként délután ismét átmegy Tóbiáshoz Zsófi legnagyobb „örömére”. Zsófi szerint a Trollt a jó büdös francba kéne küldeni, ne nővérkedjen ha egyszer ő juttatta tolószékbe Tóbiást, ám Tóbi szerint Zsófi lehetne kicsit normálisabb a Trollal, hamár az segíteni akar.

bk_november16_6_2.png

Bözsi mama látva, hogy Nórával nem sokra mennek, áthívja Ádámot, hogy segítsen Alíznak, beszélje rá, hogy ne féljen Zsolttól, valljon ellene a rendőrségen. Bözsi néni szerint ,,amilyen dinka ez a lány” nem mond igazat és a rendőrök egyből fogják látni. Ádám meg is próbál Alíz lelkére beszélni, de a lány elég makacs, szerinte Ádám túlságosan átment nyomozóba mióta Hannával van, amúgy sincs semmi köze az ő dolgaihoz, majd Krisztián úgyis állja neki az ügyvédet. Ádám majd’ kitér a hitéből, hogy hogy lehet Alíz ennyire ostoba, hiszen ha Krisztián fizeti az ügyvédet nyilván annyit fizet, hogy Zsolt jöjjön ki jól a dologból.

bk_november16_7png.png

Móni átmegy Mikihez, mert átnézte a könyvelést, és neki is feltűnt, hogy valami nem stimmel vele. Miki próbál kitérni a válasz elől, ő nem tudott semmiről, de Móni most jobb, ha hazamegy, nézze át még egyszer, biztos félrenézte. Móni látja, hogy valami gond van, gyanús neki, hogy Miki nem tudott a dologról, mégsem lepődik meg rajta, ,,miért vagy ilyen ideges?” szegezi a kérdést Miklósnak, aki fejben lejátssza az összes lehetséges forgatókönyvet, majd kínjában egy ,,ezért!” válasz kíséretében szájon csókolja Mónit, aki rögtön elhúzódik, és még zavarodottabb, mint volt. Na, ebből mi lesz!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása