Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hannibal 3x13 - The Wrath of the Lamb (SOROZATZÁRÓ)

2015. november 17. 09:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2015-11-17_7_19_24.png

Ennyi. Minden jó véget ér, így a visszatérű rémálmokat okozó, degusztációs embermenüt szervírozó Hannibal is. De nézzük mit tartogat az utolsó fogás. Francis most is pont úgy rémísztgeti Rebát, mint az előző rész végén, merthogy onnan folytatjuk a sztorit. Ráparancsol a vak nőre, hogy érintse meg a mellkasát, tapogassa ki a nyakában lógó kulcsot, menjen le a bejárati ajtóhoz, zárja be, de ne fusson el, mert úgyis elkapja, aztán jöjjön vissza és üljön nyugton a seggén. Mindezeket sikerül is megugrania a nőnek, igaz, a szökésre azért tett egy erőtlen kísérletet, de ettől még Francis nem kever le neki egy akkora atyai sallert, amitől ketté nyílik az arca. Francis azt mondja, hogy nem hagyhatja, hogy a Sárkány megkaparintsa, ezért módszeresen összelucsogtatja benzinnel a nagyi szőnyegét, majd meggyújtja azt. De Francis képtelen nézni, ahogy Reba ég, ezért arcon durrantja magát egy sörétessel. Reba elkezd kúszni, kitapogatja Francis nem létező arcát, megszerzi a kulcsot és megmenekül. Jó sztori, Happy End, fade out, vastaps, vége....

kepernyofoto_2015-11-17_7_18_29.png

kepernyofoto_2015-11-17_7_17_48.png

Will eldicsekszik Hannibalnak (fejben a Norman Chapelben császkálva), hogy a Sárkány halott, mire a doktor nem reagál különösebben sehogy sem, leginkább kettejük közti plátói férfiszerelmet mélyíti. Azért adtad fel magad, mert kikosaraztalak - mondja Will. Jó, de örülsz, hogy láthattál? - érkezik a kérdés Hannibaltól, mire a válasz egy nyers nem. Will már menne is haza, csak előtte beugrik a motelba, ahol meg Francis várja egy kloroformos kendővel. Will lassan ébredezik és mivel Graham sem egy segghülye pali, ezért rájön, hogy a faszi nem őt akarja megölni, így inkább ráuszítja Hannibalra, ehhez viszont kell egy terv: meg kell szöktetni Hannibalt.

kepernyofoto_2015-11-17_7_16_42.png

Mivel az első évadban nagyokat villanó FBI-os helyszínelők már rájöttek, hogy az a hulla, akit Reba fogdosott, valójában egy pár napja elrabolt fickó, így Jack is könnyebben meggyőzhető a Hannibal áthelyezését, majd kamu szökését megrendező tervről, amelynek a végén jól kinyírják majd Francist, azaz a Nagy Vörös Sárkányt, plusz grátiszként meg Lectert is. A terv nem veszélytelen, hisz bárhol beüthet némi gikszer. Dr. Bloom el is megy megnézni Dr. Chilton rommá égett testét, hogy emlékeztesse magát arra, hogy mire képes Hannibal. Chilton meg arra hívja fel a figyelmét, hogy ezt nem ám csak a jó öreg kannibál tette vele, hanem leginkább Will, amihez meg maga Alana aszissztált. Will Bedeliának is kitálal a zseniális tervről, aki meg egyből az ital után nyúl, de kap egy igen megfontolandó tanácsot, hogy pakoljon és húzzon el minél messzebb, hisz a hús újra felkerült az étlapra.

Hannibal amúgy benne van a játékban, de egy kitétele van: Willnek kell megkérnie rá. Egye fene, Will jó fiú, elmegy Hannibalhoz és szépen megkéri, hogy legyen már az FBI csalija ebben az esetben. Hát rendicsek. Máris felpattintják rá a maszkot, furgonba ültetik és húznak is el vele, mire a két kísérő járőrautón kívül egy harmadik is feltűnik. Francis jól irányzott fejlövésekkel kiiktatja a képzett FBI csapatot, majd hagyja, hogy Hannibalék elmenjenek.

Will és Lecter valahol a keleti parton, egy Atlanti óceánra néző puccos villában borozgatnak kettecskén, mire Francis hátulról az üvegajtón keresztül kilövi Hannibal veséjét. Will csak áll és lassan ízlelgeti a bort, majd nézi, ahogy Francis filmre veszi Hannibal elvérzését. Mikor nekilátna a nagy átalakításnak, Will a seggéhez nyúl, hogy előrántsa fegyverét, de addigra Francis már meg is érkezik egy bicskával az arcába. A bunyó a teraszon folytatódik, Will bekap még egy döfést a mellkasába, de kettő az egy ellen sikerül lenyomni a csicska Fogtündért úgy, hogy Will rendesen megbicskázza Francist, míg Hannibal a gigáját harapja ki.

Látod, én végig ezt akartam magunknak.

Mondja Hannibal a szikla szirt szélén állva Willel, aki erre őszintén, szerelmesen rámosolyog Lecterre, ráhatja fejét a mellkasára, majd közösen a mélybe zuhannak... Eközben Bedelia az étkező asztalnál a saját, szuvidolt lábával szemez. És itt a vége.

Címkék: axn hannibal
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rnz 2015.11.17. 17:58:22

Egyáltalán nem szeretem a horrort, de ez a sorozat teljesen magával ragadt, annyira stílusos. Nagy kár, hogy nem lesz folytatás.

winniethepoooh 2015.11.18. 21:46:03

Egyetértek, egy ilyen jó sorozatnak hogy lehet vége? Imádtam minden egyes percét
süti beállítások módosítása