Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Foglalkozásuk amerikai 1X11 – Titkos háború

2015. november 13. 09:00 - Bruti

A kémek világa nem egy életbiztosítás. Az oroszok pedig túlléptek egy határt, ami nem maradhat válasz nélkül, így az FBI, három magas rangú KGB ügynököt végez ki, köztük Viktor Zsukovot, az alvó ügynökök vezetőjét. Persze az életben nem hinném, hogy az FBI foglalkozik ezzel, mikor frankó szervezeteik vannak az ilyen akciókra, de tekintsünk most el ettől egy ilyen remek sorozat kedvéért.

vlcsnap-00001_10.jpg

Elizabeth és Beeman felesége Sandra bulizni indulnak, majd miután néhány kört bevertek a buciba, mindjárt a pasizás és a megcsalás lesz a téma. Sandra nem nagyon van kibékülve a férjével, szerintem lassan szabadulna tőle. Amíg a csajok szórakoznak, Phil vigyáz a gyerekekre, de a buli nem sül el túl jól. Sandra hazatelefonál, de Stan még nincs otthon, így felhívja az irodát, onnan meg már rég elment. Erre a nő hazamegy és a konyhában iszogatva várja meg a férjét. Mire az megérkezik, már csak fel kell rúgni a bilit, és borul is. Rázúdítja az elmúlt 19 évüket, és nagyon úgy néz ki, hogy ennek a házasságnak annyi.

vlcsnap-00003_9.jpg

Másnap Elizabeth rossz hírt kap Claudiatól, Zsukov halott. A csaj azonnali megtorlást akar, de Claudia lehűti: ez itt nem a Bosszúvágy 5 kisanyám, mindenki a parancsokat fogja követni. Moszkva álláspontja az, hogy elég volt az öldöklésből. Elizabeth visszaemlékezik ’64-re, mikor Zsukovval találkozott és kicsit magába roskad. Megérkezik Phil, akinek elmondja a hírt, majd azt is, hogy lesz, ami lesz, ő bizony megbosszulja. A célpont Patterson, de egyedül nehéz lesz elintéznie, így szükségel esz Philre is.

vlcsnap-00004_8.jpg

Arkady Zotov meglátogatja Ninát az új irodájában és gratulál neki az előléptetéshez. Az előremenetellel viszont egy halom munka is jár, így most a moszkvai merényletek után kell kutakodnia a nőnek.
Phil felölti a Clark álruhát, és Marthahoz igyekszik, aki egy apró meglepetéssel várja: a szüleivel. Clark se köpni, se nyelni nem tud hirtelen, de nagyon udvariasan elbeszélget az ősökkel, majd munka ürügyén kimenti magát.
Megint Elizabeth emlékeiben vagyunk, immáron az USA-ban találkozik Zsukovval és az élet nagy dolgairól beszélgetnek. De megérkezik Phil és a nő visszazökken a valóságba és kezdődik a magánakció. Phil húsz percet ad neki a melóra, így már libben is be a bárba, ahol egész véletlen Patterson is iszogat. Pár perc alatt felszedi a pasit, és már a mosdóban találják magukat, ahol némi közelharc után az ablakon csempészik ki az ájult ügynököt.

vlcsnap-00006_9.jpg

Nina a lakásukon találkozik Beemannal és érdeklődik, hogy a férfi tudja-e már, ki ölte meg Vladimirt? Persze választ azt nem kap, de túl sok mást se tud ígérni neki a férfi, ráadásul még szakítani is akar. Nina megértően bólogat, de azért bevet némi trükköt, és a Stan előtt öltözik fel, mire az nem bír a farkával és újra az ágyban találják magukat.
Egy üres épületbe ugrunk, ahol Elizabeth megkötözve tartja Pattersont. Kicsit elbeszélget vele, majdnem le is lövi, de érzi, nem valószínű, hogy pont ettől a fickótól származik a parancs, ő csak egy bürokrata. Elizabeth kiborul és rájön, hogy tulajdonképpen nem is akarja kivégezni a fickót, így egy nyilvános helyen elengedi.
Patterson már Gaad ügynök irodájában van, mindenről kikérdezik, de csak egy hasznos információja van: valószínűleg a keresett alvó ügynökökkel találkozott.

vlcsnap-00007_8.jpg

Újra visszaemlékezés következik: most Elizabeth és Zsukov egy római találkozását látjuk, ahol a tábornok megint filozofálgatós kedvében volt. Innen kapcsolunk Phillip motelszobájába: Elizabeth hozott békülős sört, és láthatóan szeretné, ha a férfi hazaköltözne, de kiderül, hogy Phil már kivett egy lakást magának, így a nő zavartan elsiet. Találkozik Claudiaval, majd nekiszegezi a kérdést: Miért adta meg neki Patterson nevét? Csak nem azért, hogy Moszkva kifejezett utasítása ellenére is kinyírja a fickót? Megtudjuk, hogy Claudia és Zsukov egy pár voltak, de Elizabeth nem hisz neki, szerinte az öregasszony csapdába akarta csalni.

vlcsnap-00008_3.jpg

 

Címkék: The Americans
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása