Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7659-7660-ik rész:

2015. november 13. 16:00 - Gillotte

Reggeli készülődés közben Laci károg, hogy nem találja a zoknit amit Gizi előkészített neki reggelre. Gyorsan át is fordul a téma a nejlonharisnyára, mint szintén ruhadarabra, amit Gizi talált a fürdőszobában. Laci próbálja azzal rövidre zárni a témát, hogy Gizinek vette a harisnyát, csak koszos volt a tükör és azzal törölte le. (Ilyen egy felnőtt ember: a zoknit nem képes magának elővenni, de az eszébe jut, hogy koszos a tükör, le kéne törölni.) Gizi továbbra is nyüstöli Lacit, hogy rendeljen Valitól krémet, de Laci azt mondja, bűzlik neki a dolog, mi van, ha illegálisak a kencék, nehogy őket büntessék meg a végén. Fel is hívja az illetékes szerveket, hogy érdeklődjön, s kiderül, hogy a kencéket az egész EU-ban tilos árulni.

bk_november11_1.png

Zsófi talál egy terapeutát Tóbiásnak. A terapeuta elkezdi ecsetelni, hogy Tóbiás ,,kedves felesége kereste meg” de Tóbiás nyomban beléfojtja a szót azzal, hogy Zsófi nem a felesége, majd kiküldi az ürgét, és dühöng Zsófinak, hogy pénzt költenek egy terapeutára. Zsófi jobb belátásra bírja, úgyhogy el is kezdik a terápiát. A terapeuta az óra közti szünetben nagyon megdicséri Tóbiást és az izomzatát, majd amikor szünetre megy jól megpaskolja két oldalról. Zsófi sejtelmesen felhívja Tóbiás figyelmét, hogy a terapeuta gyanúsan lelkesen dicséri Tóbiást, csak nem tetszik neki? Tóbiás szerint ez baromság, ám az óra folytatása után teljes zavarban jön ki, folyton azon járt az agya amit Zsófi mondott neki az esetleges meleg terapeutáról, továbbá Tóbiás szerint Zsófi a feltételezéseivel tönkretette az egész terápiát.

bk_november11_2.png

Hanna és Ádám továbbra is egy fedél alatt vannak míg Ádám nem talál albérletet. A hangulat puskaporos, Ádám minden témából visszakanyarodik arra, hogy Hanna megcsalta a távollétében. Hanna inkább el is húz tudósítani egy temetésről (Kemény Alfonz temetéséről pontosabban) s Ádám jól le is hurrogja amiért odáig süllyedt, hogy minden melót elvállal.

bk_november11_3.png

Timike bepofátlankodik a Fittlaborba azzal, hogy jött dolgozni. Zsófi majd’ kitér a hitéből, hogy azok után, hogy Tóbiás állapota Timi lelkén szárad még képes lenne folytatni náluk a munkát. Tóbiás azonban jobb belátásra bírja Zsófit azzal, hogy Timi még gyerek, a közös gyerekük is lesz kamasz és nem jó politika egy életen át utálni egy botlás miatt. Így a Troll továbbra is a Fittlabor alkalmazásában marad.

bk_november11_4.png

A Novák ABC összeszámolja Vali maradék cuccát, a járulékokat, majd Laci vissza is téríti a nőnek a kencéit. Gizi szerint levágják az aranytojást tojó tyúkot, de Lacit ez nem érdekli, meg akar szabadulni a nőtől. Vali nem hagyja magát ilyen könnyen, azt mondja, ha a harisnyával nem ért célt, majd máshogy meghódítja Lacit, ugyanis a tiltott (nős) gyümölcs a legédesebb.

bk_november11_5.png

Tóbiás talál egy neki címzett kis csomagot, melyen egy aláírás nélküli kis üzenetben sajnálatát fejezi ki az illető azért ami történt Tóbiással. Zsófi épp jön, s Tóbiás tudni véli, honnan fúj a szél: bizonyára Zsófitól kapta a kis ajándékot kárpótlásul azért, hogy összebalhéztak a terapeuta miatt. Zsófi nem tagad, de mi nézők sejthetjük, hogy nem ő volt az ajándék értelmi szerzője.

bk_november11_6.png

Slusszpoénként míg Hanna a temetőben vár az egybegyűltekre, Ádám bukkan fel aki helyettesít egy kollégát fotósként. Egyből levonja a párhuzamot, hogy egy temetőbe jöttek temetni a kapcsolatukat, s közben folyton oltogatják egymást. Öröm hallgatni. Nem sikerül egyességre jutni, így Hanna kiszellőzteti a fejét. Nem sokkal később kénytelen felhívni Ádámot, mert eltéved a temetőben, közben a temetést is sikeresen lekési. Ádám próbálja látatlanban kivezetni elveszett helyzetéből, előrevezeti, s javasolja, hogy az első lehetőségnél forduljon balra. Hanna dühöng neki egy sort az eltemetett bokszolóról, akiről fogalma nincs mit írjon, tán azt, hogy kiütötte őt az élet, és konkrétan kijelenti, hogy ,,nincs kedvem megírni ezt a szart”. Nem épp a legjobbkor teszi, mert a háttérből megszólal egy női hang, hogy senki nem hívta ide riportot készíteni, s bárhonnan jött, több riportot már biztos nem kell majd írnia…Ajjaj.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása