Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7651-7654-ik rész:

2015. november 10. 17:00 - Gillotte

Juliék a reggeli készülődés közepette felfedezik, hogy Peti nem aludt otthon. Mivel továbbra is kérdés, hogy hol lehet Liza ezért Attila elmegy a Pusszancsos kocsihoz lecsekkolni, hogy ott rejtegeti-e Peti a lányt. Lefelé menet a postaládában talál egy levelet ami szerint megszüntették a nyomozást ellene a baleset ügyében. Nóra pont arra jár, és felveti, hogy lehetne kérvényezni a polgármesternél, hogy Robi kapjon egy kitüntetést amiért megmentette a fiúk életét a balesetkor, akárcsak Hoffer Misi mikor kimentett valakit egy égő házból. Attilának nincs ellenvetése, s indul tovább megnézni Petit a Pusszancsos kocsinál. Át is nézi a kocsit, de nem talál senkit.

bk_november5_1.png

Zsófi be van rágva Tóbiásra amiért azt mondta Mikinek, hogy el van túlozva amit az állapotáról mondott neki Zsófi, és így elúszott a Miki által felajánlott millió. Tóbiás azt mondja, nem akar több szurkálást, de Zsófi nem érti, hogy mitől fél. Tóbiás nem nagyon tud válaszolni rá, úgyhogy azt mondja, hogy elszívott a stressz miatt egy füves cigit amit egy kórházi dolgozótól kapott, és ezért nem mer vérvételre menni a közeljövőben, nehogy kimutassa. Zsófi azonban kételkedik ebben, meg is kérdezi Ádámot, de ő sem tudja elképzelni Tóbiról, hogy drogozna.

bk_november5_2.png

Nóra fut egy kört mindegyik fiúnál aki részt vett a balesetben, hogy Robi kapjon díjat hősiességéért. Ádám gond nélkül aláírja, ám amikor Attilához megy Nóra autogramért Ludwig, Robi apja pont ott van és szót emel a hőstett díjazása ellen. Nóra el is mondja Robinak, hogy milyen ellenszenves az apja, de Robi egyetért az apjával, és nem tartana igényt a díjra. Nem sokkal később Robi összefut az apjával, aki felteszi a költői kérdést: vajon a barátai akkor is ünnepelnék, ha megtudnák, mit tett Robi 17 évvel ezelőtt?

bk_november5_3.png

Tóbiás vesz egy doboz gazdaságos kiszerésű tablettát, s a mellékhatásokról érdeklődik, ám Izom Tibor nem vállal felelősséget mellékhatásokért, hiszen nincs egy D és egy R betű a neve előtt. Zsófi pont jön miután befejezik az üzlet lebonyolítását, és nem szimpatikus neki a fickó aki amúgy Tóbi állítása szerint csak a panaszkönyvet kérte. További faggatásra Tóbiás azt mondja Zsófinak, hogy valójában nem füvezett, hanem egyszerűen nincs gyomra elfogadni Miklóstól annyi pénzt.

bk_november5_4.png

Mint tudjuk, Liza Attila átvizsgálása ellenére Peti kocsijában dekkol. Lelkesen felajánlja, hogy segít a marketingben, és hogy dolgozik Petinek, de a nemleges válasz hallatán a lány hevesen reagál, majd mikor Peti mégis rámondja, hogy dolgozhat neki Liza ismét hevesen, túlontúl boldog. Peti már látja, hogy Liza túlságosan felnagyítva éli meg érzelmeit, úgyhogy megejt egy telefont az anyjának, hogy minden rendben, megvan Liza. Juli ír is rá örömében válasz sms-t amit Liza néz meg és egyből levágja, hogy Peti elárulta, úgyhogy elrohan.

bk_november5_5.png

Utcakép, nagy hátizsákkal sétál egy 18 éves forma srác, s keresi, merre menjen. „Jé, ez a fiú a képről, akinek az anyja e-mailben köszönte meg Robi támogatását!” – kiált fel a rendszeres Barátok közt néző. Liza futtában összeütközik a sráccal, Peti félreérti és elhajtaná, de Liza szerelmetes tekintettel arcán mondja, hogy nem bántotta a fiú. Újabb pár a láthatáron!

7653-7654-ik rész:

Az ismeretlen, Robi által anyagilag támogatott srác biztosítja Petit, hogy ,,egy ilyen lányt” mint Liza nem bántana úgysem, és amúgy nem tudják-e merre van a Mátyás király tér, mert Róbertet keresi. Micsoda véletlen, tudják, hol van! Az ismeretlen fiúról kiderül, hogy Ottó, és érdeklődik kajálda iránt, minő szerencse, hogy ott a Rózsa. Meginvitálná Petit és Lizát kajára, utóbbi majdnem belemenne, csak Peti emlékezteti, hogy Ági ott lehet. Arra is felhívja a lány figyelmét, hogy felvették a zeneiskolába, nem élhet az utcán, úgyhogy döntse el, mit akar.

bk_novemer6_1.png

Bözsi néni újságolja a Luca haragján sopánkodó Alíznak, hogy Luca kapott egy levelet, hogy mehet Berlinbe valami junior ösztöndíjra, de nem tudják pontosan, mert Luca nekik sem mutatta a levelet. Alíz kétségbe esik, hogy Luca úgy fog elmenni, hogy haragszik rá. Mikor újra munkába áll Krisztián Rudin keresztül üzen neki, hogy tiszta retek a lakás Alíz rendetlensége miatt, úgyhogy igazán kitakaríthatná, mert a taknyos zsebkendők és a konyhapultra ragadt kávéscsésze túlzás. Alíz nem ismeri el a hibáját, amúgy sem az otthona, mert haza akarna menni Lucához. Rudi javasolja neki, hogy készítsen Lucának egy ajándékot amit nézegethet Berlinben. Alíznak tetszik az ötlet, úgyhogy készít egy útinaplót közös képekkel ellátva, s ennek köszönhetően a kupleráj csak nő a lakásban.

bk_november6_2.png

Attila meghívja Robit egy koccintásra a megmentett fiúkkal, ez még Robinak is belefér. Megragadva az alkalmat Robi bocsánatot kér Attilától amiért kutatott az iratok közt, Attila nem haragszik a továbbiakban. Ludwignak is említi, hogy koccintást szerveznek a fiának, és Ludwig meghívattatja magát az alkalomra.

bk_november6_3.png

Liza végül visszamegy az anyjához, és egy anya-lánya beszélgetéssel megbeszélik a dolgokat. Liza kijelenti, hogy Magyarországon akar maradni, és Ági nagy nehezen belemegy, de csak akkor, ha a lány újra szedi a gyógyszereit. Mindenki rábólint, s a megállapodást megköttetendő Ági felügyeli a gyógyszer bevételét.

bk_november6_4.png

Ottó eközben megtalálja Robit és szeretne érdeklődni az apjáról. (Emlékeztetőül: Ottó apja az a férfi, aki nem élt túl egy autóbalesetet amikor Robi vezetett). Robi nem érti, honnan tudta a fiú, hogy hol találja, de Ottó azt mondja, hogy Robi küldött neki e-mailt, hogy mehet. Robit sem ejtették a fejére, egyből tudja, hogy az apja írt a srácnak, aki el is ismeri, hogy ez a megtorlás azért a két évért amit Robi miatt a börtönben töltött.

bk_november6_5.png

Alíz lelkesen megy a Kertész lakásba, hogy odaadhassa Lucának a sajátkezű ajándékát, de Bözsi néni szembesíti a szomorú ténnyel, miszerint Luca már elutazott Berlinbe. Ezek szerint Barátéknál most tört ki a nyári szünet…

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemvagyokmatyohimzes 2015.11.10. 22:01:53

Nem láttam az első 7650 részt. Érdemes elkezdeni elölről?
süti beállítások módosítása