Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Foglalkozásuk amerikai 1X10 - Egy szolgálat vége

2015. november 09. 09:00 - Bruti

Ugyanott folytatjuk, ahol abbahagytuk, Elizabeth az Amador incidens után hazaszállítja Philt. A férfi láthatóan nincs túl jó lelkiállapotban, valahogy megülte a gyomrát, ez a sok gyilkolászás. A cégnél Gaad ügynök mond néhány jó szót az elhunytról, és esküdözik, hogy addig nem nyugszik, amíg meg nem találják a gyilkosokat.

vlcsnap-00001_9.jpg

Martha odatipeg Beemanhez és elmondja neki, hogy pont tegnap hívta megint randira Amador, majd szól, hogy Gaad ügynök várja. Beeman azt hiszi kap egy lecseszést az orosz kivégzéséért, de Gaad inkább megdicséri. Háború van, ami áldozatokkal jár, mondja, majd hazaküldi az ügynököt. Viszont Stan inkább Philhez megy a motelbe, visz magával pár sört, és kicsit lelkizik a "barátjával". Phil meg nagyon figyelmes hallgatóság, órákig el tudná hallgatni az ügynököt, hátha kap egy kis infót a nyomozásról.
Másnap Stan találkozik Ninával, és újra nekiszegezi a kérdést, hogy ki ölte meg Amadort. A csaj viszont mást akar tudni, történetesen azt, hogy ki ölte meg Vladimirt, a barátját. Stan folyékonyan hazudik, majd kölcsönösen megígérik egymásnak, hogy kiderítik, mi történt.

vlcsnap-00002_9.jpg

Elizabeth éppen útnak indítaná a kölyköket, de a lánya kissé elengedte magát és az anyját okolja, hogy nincs itt az apjuk. Ekkor érkezik Phil és sorolja a híreket. Marthatól tudja, hogy Amadornak volt egy gyűrűje, ami mindig rajta volt, de sehol sem találják. Valószínűleg a kocsiban maradt, amivel szállították.
Beemannek is jól indul a napja, mert Gaad közli vele, hogy meglett Amador gyűrűje. Egy roncstelep tulaja vitte be a helyi zaciba. Elizabeth közben felhívja Gregory-t, de már ugrunk is vissza Beemanre, aki megérkezet a telepre. A tulaj szerint csak úgy itt hagyták a kocsit az éjjel, de az ügynök nem hisz neki, így inkább elkezdi verni. No, ez már hat, kiderül, hogy valami fekete fickók időnként hoznak neki ezt-azt, most is ők voltak.

vlcsnap-00003_8.jpg

Elizabeth és Gregory egy bárban találkoznak, a nő vázolja neki a helyzetet a gyűrűről. Majd esik néhány szó a magánéletéről is és Gregory rögtön bepróbálkozik.
A roncstelep tulajának rendőrségi fotókat mutatnak, és ki is szúrja Gregory egyik emberét. Nem sokkal később már a rá is törik Curtisre az ajtót, akit rövid üldözés után elkapnak.
Jenningsék találkoznak Claudiaval vázolják a helyzetet, majd Gregory kerül a képbe. Túl sok lehetősége nincs a fickónak: vagy Moszkvában fog élni, ahol meg lesz mindene, vagy kinyírják.
Beeman kihallgatja Curtist és ajánlatot tesz neki: ha benne van a KGB-s dologban, akkor inkább ne is szóljon semmit, de ha csak piti drogkereskedőként belerángatták az ügybe, akkor érdemes lenne megegyezniük.

vlcsnap-00004_7.jpg

Elizabeth Újra találkozik Gregory-vel és elmondja neki, amit Claudiától hallott. A feka srác nem úgy néz ki, mint aki moszkvai lakos szeretne lenni, inkább szökne és magával vinné a nőt is. Ez persze nem fog menni, így szomorúan ott hagyja a csajt.
Beeman végül eredményt ért el Curtissal és már Gregory lakásán vannak. Ebben az időpontban látogatja meg Gregory-t Claudia, de a fickó már teljesen máshol van, mint ahol az FBI keresi. A nő kész tények elé állítja: nem bujkálhat sehol a világban, mert az FBI mindenhová követni fogja, mivel rákenték Amador halálát. Erre bizonyítékot is talál Beeman. Egy lehetősége van, elviszik Moszkvába, ahol orosz négerként halálba vodkázhatja magát. Gregory nemet mond, inkább meghal, amit valahogy meg tudok érteni. Hülye ötlet, de Claudia elfogadja, majd kimegy, és az ott várakozó Philnek kiadja a parancsot, hogy, ha nem gondolja meg magát a srác, akkor ölje meg.

vlcsnap-00005_9.jpg

Este Elizabeth még nem tud Gregory döntéséről, így búcsúvacsorát tart a srácnak, ami végül szexbe torkollik. Reggel aztán közli vele, hogy ő bizony nem megy Moszkvába. A nő erősen győzködi, de semmit nem ér vele. Gregory-nak más terve van. Kimegy az utcára, keres pár fegyveres rendőrt és lelöveti magát. El is indul, de a nő fegyvert ránt, viszont megölni nem tudja és nem is akarja. Ekkor toppan be Phil, aki kézbe venné az ügyet, de Elizabeth kérésére elengedi Gregory-t.
A végén egy lassú bluesra kapunk montázst. Phil és Elizabeth hazamegy, majd miközben az oroszok hazaszállítják Vladimir koporsóját, Gregory ígéretéhez híven beleakad pár rendőrbe, és tűzharcban lelöveti magát. Hát nem tudom, ennél lehet Moszkva is jobb lett volna...

vlcsnap-00007_7.jpg

Címkék: The Americans
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása