Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7647-7648-ik rész:

2015. november 08. 13:00 - Gillotte

Tóbiás sunyiban bevesz a talán szteroid kapszulából, amit az edzőtermi „Izom Tibortól” szerzett. Úgy tűnik, működik is, mert büszkén mutatja Zsófinak, hogy már képes mozgatni az ujjait. Hogy segítse gyógyulást megkéri az anyját, hogy menjen haza, mert ha folyton megcsinál neki mindent az életben nem fog felépülni. Tóbiásnál a pont.

bk_november3_1.png

Ádám hazatér New Yorkból, rengeteg mesélnivalója és egy meglepetése is van Hanna számára, mégpedig egy duplán örökre szóló tetoválás a ,,Forever” felirat formájában. (Háttérinfó ON: lehetett olvasni pár hónapja, hogy az Ádámot játszó civilben is Ádám a barátnőjével közös tetoválást csináltatott, s akkor mondta egy interjúban, hogy bele fogják írni a történetbe – Háttérinfó OFF). Hannát idejekorán felemészti a lelkiismeret-furdalás amiért megcsalta Ádámot Balázzsal, így kénytelen színt vallani, miszerint megcsalta Ádámot míg távol volt.

bk_november3_2.png

Peti jófej és megérti Lizát amiért nem szívesen szedi a gyógyszert, de Ági nem ilyen megértő, ugyanakkor nem tudja, mi lenne jobb Lizának, ha felvennék a zeneiskolába és továbbra sem szedné a gyógyszert, vagy nem vennék fel, és összetörne. A végső döntés az, hogy Ági erőlteti, hogy Liza vegye be a bogyókat a felvételi előtt, ám Liza érezni akar ellentétben az anyjával, így hatalmas vita lesz belőle. Liza elhajítja a gyógyszert, és elviharzik a felvételire.

bk_november3_3.png

Miklós a Fittlaborból jön ki épp, mikor összefut a begördülő Tóbiással. Eléggé sokkolja Tóbiás állapota, úgyhogy felajánlja Zsófinak, hogy bármiben segít amiben tud. Mivel Zsófi tudja, hogy nem a jószándék, hanem a lelkiismeret-furdalás dolgozik Miklósban (ugyebár Timike miatt került Tóbiás tolószékbe) rendesen kihasználja, és előadja, hogy mennyire drága minden kezelés, továbbá mivel Tóbiás így le van robbanva, annyira nehéz megteremteni a betevőre-valót. Nem cifrázza, egy összegben vár Miklóstól némi pénzt. Neki mindegy, mennyi, csak minél több nulla legyen benne.

bk_novemer3_5.png

Ádám félreérti Hanna vallomását, ugyanis azt hiszi, hogy megint Peti van a képben, ám Hanna kiegészíti a vallomását azzal, hogy Balázs volt akivel megcsalta, és igazán nem akart beleszeretni, csak így alakult. Ádám hisztéria light-ot nyom le, hülyének érzi magát a tetoválás miatt, hálát ad a jó Istennek, hogy nem Hanna nevét vésette a bőre alá, majd drámai távozás közepette utasítja a lányt, hogy költözzön el.

bk_november3_5.png

Liza lelkesen jön haza a felvételiről, mert felvették, nagyon büszke magára (nem értek hozzá, bizonyára de lehet is). Ági nem ennyire lelkes, azzal jutalmazza egyetlen leányát, és gratulációja jeléül átnyújt neki egy repülőjegyet Svájcba a következő napra datálva. Liza megígéri, hogy szedni fogja a gyógyszereit, de késő, Ági bizalmát eljátszotta. Még a Herr is csak pislog az anyai szigor láttán.

bk_november3_6.png

Vannak szereplők a sorozatban, akik soha nem beszélnek egymással, de tényleg soha, viszont ha dramaturgiailag úgy helyes, egyből egymás segítségére sietnek. Így esett, hogy az este Miklós meglátja, hogy Hanna lógatja az orrát, és megkérdezi, segíthet-e valamiben. Hanna némi gondolkodás után rámondja az igent, majd elvonulnak. Nem sokkal később Ádám arra jön haza, hogy Hanna pakolja a srác cuccait. Számon is kéri, hogy ezt hogy képzeli, s Hanna nem tétovázik a válasszal: megvette Miklóstól a lakást, úgyhogy aki elköltözik az nem ő lesz. Hoppá! Hát Ádám, ez a forever könnyen jött, és könnyen is ment…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása